زندگی ۳۶ درصد پستانداران شناخته‌شده کشور در استان تهران

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران گفت: براساس قانون هوای پاک، برای تعیین سلامت مردم می‌توانیم برای آن بخش از فعالیت‌هایی که پرمخاطب هستند، محدودیت‌هایی را در شهر تهران ایجاد کنیم.

کد خبر : 38935
تاریخ انتشار : سه شنبه 25 مهر 1396 - 11:44

 

کیومرث کلانتری

 

 

 

به گزارش پایگاه خبری “ججین”  ،  کیومرث کلانتری در ادامه نشست خبری امروز افزود: در شش ماه اول سال ۹۶ استان تهران ۲۱ روز هوای ناسالم داشت. در کل سال گذشته در استان تهران ۸۹ روز سالم داشتیم. تاکید ما به همه دستگاه‌های دولتی و غیردولتی این است که فعالیت‌هایی که مخاطب زیاد دارد و در محدوده زمانی آبان‌ماه تا بهمن‌ماه سبب تشدید آلایندگی هوای تهران می‌شود، در شهر انجام نشود.

کلانتری با اشاره به اینکه ما در استان تهران از ۳۰ درصد جغرافیای طبیعی حفاظت می‌کنیم، گفت: اگر بخش‌هایی از جغرافیای مازندران، البرز، سمنان و قم را که تحت مدیریت محیط زیست استان تهران است در نظر بگیریم در مجموع ۴۷ درصد محیط طبیعی کشور توسط اداره محیط زیست استان تهران مدیریت می‌شود. این مناطق به عنوان ریه‌های تنفسی کلانشهر تهران بوده که برای آیندگان منابع با ارزشی هستند.  اگر سازمان حفاظت محیط زیست تابلوهای خود را از این مناطق طبیعی بردارد، مطمئن باشید تا ظرف یک ماه بعد این مناطق شرایطی بدترغرب تهران پیدا می‌کنند.

وی با بیان اینکه این مناطق به عنوان سرمایه‌های طبیعی استان تهران محسوب می‌شوند، تصریح کرد: حفاظت از این مناطق از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. زمانی که از این مناطق حفاظت شود، ذخیره‌های آبی استان تهران نیز حفظ می‌شود. ۳۶ درصد از پستانداران شناخته شده کشور، ۴۷ درصد از پرندگان شناخته شده کشور، ۲۷ درصد خزندگان، ۸ درصد آبزیان و ۲۰ درصد دوزیستان شناخته شده کشور در زیستگاه‌های استان تهران زیست می‌کنند.

کلانتری ادامه داد: براساس قانون مدیریت پسماندها، پسماندها به پنج دسته، پسماند عادی، پزشکی، ویژه، صنعتی و کشاورزی تقسیم‌بندی می‌شوند. مسوولیت مدیریت برپسماندهای شهری برعهده شهرداری و در روستا برعهده دهیاری‌ها هست.

تاکید بر تفکیک زباله از مبدا در شهر تهران

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران نظارت بر مدیریت پسماندها را وظیفه سازمان حفاظت محیط زیست دانست و تصریح کرد: شهرداری تهران با همکاری محیط زیست باید مقدمات تفکیک زباله از مبدا را فراهم کند. زباله‌ای که از مبدا تفکیک نشود، تفکیک آن از مقصد بی‌معنی است.

کلانتری آموزش شهروندان برای تفکیک زباله را از جمله اقداماتی دانست که باید در اولویت قرار بگیرد و گفت: تفکیک پسماند از مبدا فعالیتی زمان‌بر است که انجام آن می‌تواند به حل بسیاری از مشکلات پسماند در استان تهران کمک کند. ۷۰ درصد پسماندها، پسماندهای ترهستند که می‌توان از آنها برای تولید پودر و کمپوست استفاده کرد. ۲۵ درصد پسماندها نیز قابل بازیافت هستند. از بقیه پسماندها می‌توان برای تولید انرژی مانند انرژی برق استفاده کرد.

 

 

 


 

telegram.me/jajinnews

 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.