خواص لیمو شیرین

با وجودی که ممکن است در زمستان کمتر بدنمان دچار کم‌آبی شود؛ اما به‌جای استفاده از آبمیوه‌های صنعتی که چیزی جز قند نصیب بدن نمی‌کنند، توصیه می‌کنیم در هنگام تشنگی و کم‌آبی از آب لیمو شیرین استفاده کنید؛ به این ترتیب علاوه بر ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری برای بدن، احتمال ابتلا به عوارض کم آبی و بی‌آبی بدن را به حداقل خواهید رساند.

کد خبر : 55219
تاریخ انتشار : یکشنبه 17 دی 1396 - 10:51

 

 

به گزارش پایگاه خبری “ججین” ،  لیموشیرین متعلق به خانواده مرکبات است. ویتامین ‌C موجود در این میوه آن را تبدیل به میوه‌ای ایمنی بخش نسبت به ابتلا به سرماخوردگی و زکام کرده است.

ایمنی از آرتریت

ثابت شده است که ویتامینC یک حالت دفاعی در برابر آسیب ناشی از التهاب بافت‌ها دارد؛ بنابراین می‌تواند به شرایطی مانند استئوآرتریت (آرتریت استخوان) و روماتیسم کمک کند بخصوص در زمانی که سلول‌های ایمنی بخش بدن سبب ایجاد التهاب در بافت‌ها شده‌اند. همچنین لیمو شیرین منبع نسبتا غنی از فولیک اسید است که در حمایت از استخوان‌ها و مفاصل نقش دارد.

کمک به کاهش وزن

امروزه کم نیستند افرادی که به‌دلایلی مایل به کاهش وزن هستند؛ بنابراین توصیه می‌کنیم که از لیموشیرین در برنامه غذایی شان استفاده کنند. در واقع لیموشیرین میان وعده مناسبی است که می‌تواند گرسنگی شما را کاهش دهد و انرژی مورد نیاز بدنتان را تامین کرده و سیرتان کند. یک لیموشیرین متوسط در حدود ۸۶ کالری انرژی دارد. به علاوه اینکه حس شادابی و طراوت را با آب و طبیعت پالپی‌اش برایتان به ارمغان می‌آورد.

درمان زردی

لیموشیرین میوه‌ای است که پزشکان همواره مصرف آن را به مبتلایان به زردی (یرقان) توصیه می‌کنند. علت در حالت خنک‌کنندگی است که لیموشیرین در بدن ایجاد کرده و به این شکل از علائمی همچون تب و تهوع فرد مبتلا می‌کاهد. لیموشیرین غذای سبکی محسوب می‌شود و راحت هم هضم می‌شود و بر عملکرد کبد اثر مثبت دارد.

جلوگیری از ابتلا به اسکوربوت

همه ما می‌دانیم که کمبود ویتامین C می‌تواند منجر به بیماری اسکوربوت شود؛ این بیماری علائم بالینی همچون خونریزی از لثه‌ها، ترک لب‌ها، و تب به‌همراه دارد. لیموشیرین منبع غنی از ویتامین C است که به کاهش این علائم کمک می‌کند.

محافظت در برابر مشکلات گوارشی

سوءهاضمه و یبوست دو مشکل رایج در میان مشکلات دستگاه گوارش هستند که با مصرف لیموشیرین تازه از بین می‌روند. طعم منحصر بفرد لیموشیرین باعث تحریک غدد ترشح‌کننده بزاق می‌شود و آنزیم‌های تسهیل‌کننده عمل گوارش و هاضمه رها می‌شوند. به‌علاوه، لیموشیرین ترکیبی به نام فلاوونوئید دارد که میزان سطح صفرا و اسیدهای گوارشی را بالا می‌برد که در نهایت به همراه هم به عمل هضم کمک می‌کنند.

بهبود زخم‌های گوارشی

زخم‌های گوارشی در مواردی بسیار دردناک هستند. آنها می‌توانند در سراسر معده پراکنده باشند؛ دوازدهه و مری را هم درگیر کنند. لیموشیرین کمتر حالت اسیدی دارد و محیط روده و معده را قلیایی کرده؛ بنابراین مانع اسیدیته بالای معده می‌شود.

مبارزه با سرطان

در این میوه ترکیبی به نام لیمونوئید وجود دارد که گفته می‌شود بر بهبود سرطان‌های مختلف موثر است.

اختلالات ادراری

لیموشیرین حاوی پتاسیم است که کلیه و مثانه را از سموم پاک کرده و توانایی از بین بردن عفونت‌های مثانه را داراست.

سلامت‌ بخشی پوست و مو

لیموشیرین در صنایع آرایشی هم پرکاربرد است. عصاره لیموشیرین در بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی برای تقویت مو، درمان موخوره و شوره سر به‌کار می‌رود. ویتامین C موجود در لیموشیرین یکی از دلایلی است که پرکاربرد بودن آن را برای درخشان کردن پوست، روشن کردن پوست، کاهش آکنه و لک و آب‌رسانی به پوست توجیه می‌کند.

 

 

 



 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

14 − هشت =