خوردن “کباب” و افزایش احتمال ابتلا به سرطان

نتایج پژوهشی که توسط محققان کشور بر روی الگوی مصرف کباب به عنوان یک عامل سرطان‌زای بالقوه در کرمانشاه انجام شد، نشان داد که پخت کباب در کرمانشاه از الگوی سالم پیروی نمی‌کند. مصرف زیاد کباب و عادات غذایی ناسالم، خطر سرطان‌زایی آن را افزایش می‌دهد. بنابراین، توجه به این موضوع از سوی مقامات وزارت بهداشت و متولیان سلامت عمومی ضروری است.

دزدگیر قابل حمل ساخته شد

به تازگی دزدگیر قابل حملی مجهز به حسگر نور و مودم بی سیم ساخته شده که در صورت بروز خطر طی ۱۵ ثانیه به کاربر پیام هشدار می فرستد.