طرز تهیه نان سه رنگ گوجه فرنگی و اسفناج
پودر مایه خمیر، یکسوم پیمانه از آب ولرم و شکر را در کاسه کوچکی بریزید، رویش را بپوشانید و ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود
پایگاه خبری ججین
پودر مایه خمیر ۱۲ گرم (حدود ۳ قاشق چایخوری)
آب ولرم ۳۳۰ میلیلیتر (یک و یکسوم پیمانه)
شکر یک و یکدوم قاشق چایخوری
آرد نان حدود ۷۵۰ گرم
نمک یک و یکدوم قاشق چایخوری
کرهی آبکرده ۶ قاشق چایخوری
اسفناج خرد کرده و یخ زده ۱۵۰ گرم
آب سرد ۲ قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی خانگی ۹۰ گرمطرز تهیه:
پودر مایه خمیر، یکسوم پیمانه از آب ولرم و شکر را در کاسه کوچکی بریزید، رویش را بپوشانید و ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود. آنگاه دو پیمانه از آرد، نمک، مایه خمیر ورآمده و کره را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
سپس باقیماندهی آرد و آب را کم کم بیفزائید تا خمیر مناسبی بدست آید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، ۶-۸ دقیقه ورز دهید تا صاف و یکدست شود و بعد آن را در کاسهی چربکرده قرار دهید، رویش را با سلیفون چربکرده بپوشانید و یک شب در یخچال نگه دارید. اکنون خمیر را سه قسمت کنید، به یک قسمت پوره اسفناج و به قسمت دیگر رب گوجهفرنگی بیفزائید و تکه آخر خمیر را ساده نگه دارید. اینک هر سه خمیر فراهم کرده را جدا جدا روی سطح آرد پاشیده، به اندازهی تقریبی ۲۰×۲۵ سانتیمتر باز کنید و به ترتیب، خمیر دارای اسفناج را روی خمیر گوجهفرنگی و خمیر ساده را روی خمیر دارای اسفناج قرار دهید. اکنون دوباره روی خمیرها وردنه بکشید تا به اندازهی تقریبی ۲۵×۳۰ سانتیمتر درآید. حالا خمیر را از طول رول کنید و در سینی چرب کرده بگذارید.
https://telegram.me/jajinnews
برچسب ها :اشپزی،کیک ،نان،ججین
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰