چگونه بیماری راکنترل کنیم ؟
یک رژیم غذایی سالم و سرشار از ویتامین، به تعادل وزن، داشتن عمر طولانی و کنترل علائم بیماریها کمک میکند.
به گزارش پایگاه خبری “ججین“، برخی تحقیقات نشان میدهد، بهجای استفاده از داروهای شیمیایی، مصرف جو، سویا و بادام برای کاهش کلسترول خون راهکار مناسبی است. قرار دادن مواد غذایی مهم، مفید و قابل دسترس همگان در رژیم غذایی روزانه تاثیر فراوانی در کنترل بیماریهای قلبی دیابت، سرطان، مشکلات فشار خون و کلسترول دارد.
چای
مطابق با تحقیقات انجام شده بسیاری از انواع چای کاهشدهنده کلسترول خون و پیشگیریکننده ابتلا به سرطان بهشمار میرود.آنتیاکسیدانهای موجود در چای سبز و سیاه موادغذایی باارزش و قابلتوجهی برای پیشگیری از رشد سلولهای سرطانی محسوب میشوند،اما یک آنتیاکسیدان قوی (ECGC) در چای سبز وجود دارد که آن را متفاوت ساخته است، تحقیقات دانشمندان ژاپنی و انگلیسی نشان میدهد که افرادی که چای سبز مینوشند در مقایسه با دیگران کلسترول کمتری در خونشان وجود دارد.همچنین ECGC موجود در چای سبز مانع پیشرفت سلولهای سرطانی میشوند. پزشکان استفاده از چای سبز را به جای نوشابههای حاوی قند توصیه میکنند.
فیبرها
فیبرها کاهشدهنده وزن و درمانگر طبیعی مناسبی برای کاهش کلسترول بهشمار میروند.یک رژیم غذایی حاوی فیبر فراوان برای تناسب اندام، افزایش کلسترول مفید و کاهش کلسترول مضر و همچنین توازن قند خون موثر است، زیرا مدت زمان طولانیتری طول میکشد تا جذب و دفع شوند.از اینرو مدت زمان بیشتری فرد احساس سیری میکند، بنابراین کمتر میل به صرف غذا پیدا کرده و احتمال ابتلا به اضافه وزن کاهش پیدا میکند. فیبر در غلات کامل، لوبیا، میوهها و سبزیجات بهوفور یافت میشود.استفاده از لوبیای پخته شده در سالاد راهحل مناسبی است، اما نوع کنسرو شده آن، خاصیت چندانی ندارد.
زغالاخته
این میوه سرشار از آنتیاکسیدان، پتاسیم و ویتامین C است و به کاهش خطرات بیماریهای قلبی و سرطان کمک میکند.زغالاخته را بهصورت یخزده میتوان در فریزر نگهداری و استفاده کرد.انواع تیرهتر توتها و زغالاخته آنتیاکسیدان بیشتری دارند.
گردو و ماهی
این دانه روغنی غنی از امگا۳ بوده و برای کاهش امراض قلبی و کمک به التیام ورم مفاصل موثر بوده و برای تقویت حافظه و جلوگیری از ابتلا به آلزایمر مفید بهشمار میرود.امگا۳ در تخممرغ و بذر کتان نیز بهوفور یافت میشود.
شکلات تیره
تحقیقات جدید نشان میدهند شکلات تیره در کاهش فشار خون است،شکلاتهای تیرهرنگی که حاوی ۶۰درصد و یا بیشتر از مقادیر پودر کاکائو بوده و چربی و شکر کمی داشته باشند سرشار از آنتیاکسیدان هستند و به کاهش فشار خون کمک شایانی میکنند.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰