نان دارچینی، میان‌وعده‌ای شیک و لذیذ

در ادامه‌ی آموزش روش پخت انواع نان، امروز تصمیم داریم شما را با روش پخت نان دارچینی آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت نان دارچینی، با ما همراه باشید.

کد خبر : 34955
تاریخ انتشار : دوشنبه 4 دی 1396 - 22:15

 

به گزارش پایگاه خبری “ججین“، در ادامه‌ی آموزش روش پخت انواع نان، امروز تصمیم داریم شما را با روش پخت نان دارچینی آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت نان دارچینی، با ما همراه باشید.

نان دارچینی، میان‌وعده‌ای شیک و لذیذ
مواد لازم:
آرد: سه و نیم پیمانه
شکر: دو قاشق غذاخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
مایه خمیر: یک قاشق چایخوری
شیر ولرم: یک و یک چهارم پیمانه
کره‌ی ذوب شده: یک پیمانه
مواد لازم برای تزیین نان:
تخم مرغ زده شده: ۱ عدد
شکر قهوه‌ای: یک چهارم پیمانه
پودر دارچین: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
نصف شیر را به همراه شکر و مایه خمیر، در ظرفی می‌ریزیم و به مدت ده دقیقه کناری قرار می‌دهیم تا مایه خمیر، عمل آید.
در ظرفی مناسب، آرد و نمک را با یکدیگر مخلوط می‌کنیم. مایه خمیر به عمل آمده را به همراه باقی مانده‌ی شیر، به آرد می‌افزاییم و خوب ورز می‌دهیم.
اگر خمیر سفت بود، کمی دیگر شیر به آن می‌افزاییم.
از خمیر گلوله‌های کوچکی درست کرده و داخل سینی قرار می‌دهیم. روی آنها را می‌پوشانیم و اجازه می‌دهیم ده دقیقه استراحت کنند.
نان دارچینی، میان‌وعده‌ای شیک و لذیذ
هر گلوله را روی سطح آردپاشی شده با کمک وردنه به شکل دایره پهن می‌کنیم. سپس هر کدام از دایره‌ها را داخل کره‌ی ذوب شده فرو می‌بریم و در کنار یکدیگر داخل قالب دایره‌ای شکل، به شکل گلبرگ‌های گل قرار می‌دهیم.
نان دارچینی، میان‌وعده‌ای شیک و لذیذ
روی قالب را می‌پوشانیم و نیم ساعت آن را کناری قرار می‌دهیم.
فر را با دمای ۲۰۰ درجه‌ی سانتیگراد روشن می‌کنیم.
با کمک یک قلمو، تخم مرغ زده شده را روی نان می‌مالیم سپس شکر قهوه‌ای یا سفید را با پودر دارچین، مخلوط می‌کنیم و روی نان‌ها می‌پاشیم.
قالب را به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر قرار می‌دهیم.

 

 


 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.