مبارزه با حساسیت دندان‌ها

اگر از ایجاد حساسیت در بعضی دندان‌هایتان رنج می‌برید توصیه کارشناسان بر این است که روش‌های زیر را دنبال کنید:از خمیر دندان‌های مخصوص دندان‌های حساس استفاده کنید.

کد خبر : 61604
تاریخ انتشار : پنجشنبه 19 بهمن 1396 - 10:13

 

 

به گزارش پایگاه خبری “ججین”  ، بعضی از آنها حاوی ماده فعالی به‌نام «نیترات پتاسیم» هستند که باعث پوشیده شدن سر لوله‌های عصبی کوچک دندان می‌شوند و جلو دردناک شدن دندان را می‌گیرند.نکته مهم این است که باید تا مدت‌های طولانی از این نوع خمیردندان‌ها استفاده کنید تا مشکل کاملا رفع شود.

شیوه مسواک‌زدنتان را تغییر دهید

اگر شما از آن دسته افرادی هستید که از مسواک نرم برای تمیز کردن دندان‌ها استفاده نمی‌کنید،با علاقه از دندان‌هایتان مراقبت نمی‌کنید و یا زمان مسواک زدن‌تان بسیار کوتاه است، بدانید که به‌زودی نعمت داشتن دندان‌های سالم را از دست خواهید داد.شست‌وشوی دندان‌ها با یک مسواک سخت و محکم به مینای دندان‌تان آسیب می‌رساند.همچنین مسواک زدن دو سه دقیقه‌ای تقریبا هیچ‌فایده‌ای نخواهد داشت. همیشه برای تمیز کردن دندان‌هایتان وقت بگذارید و شیوه مسواک‌زدنتان را تغییر دهید.این کار سبب کاهش حساسیت دندان‌ها و تضمین سلامتی آنها است.

خودداری از مصرف غذاهای اسیدی

نوشیدنی‌های الکلی، آبمیوه و غذاهای اسیدی مانند پرتقال و ترشیجات مینای دندان را تحت تاثیر سوء قرار می‌دهند. مصرف این قبیل مواد غذایی را محدود کرده و سعی کنید ۲۰ دقیقه بعد از مصرف آنها دندان‌هایتان را مسواک بزنید (زودتر از ۲۰ دقیقه مسواک نزنید و در هنگام مسواک زدن مواظب مینای دندانتان باشید تا مسواک سخت به آن آسیب نرساند).حتی اگر دندان‌هایتان کاملا سالم است، این ایده خوبی است که مصرف غذاها و نوشیدنی‌های اسیدی را محدود کنید تا دندان‌هایتان برای همیشه سالم بماند، زیرا از دست دادن مینای دندان غیرقابل برگشت است.

از دندانپزشک کمک بگیرید

اگر کار از کار گذشته و دیگر منع غذاهای اسیدی و استفاده از خمیردندان‌های مخصوص و… موثر واقع نمی‌شود، نزد دندانپزشک بروید.او معمولا برای حل این مشکل از وارنیش فلوراید و یا رزین‌های پلاستیکی بر روی دندان‌های حساس استفاده می‌کند.

ساییدن دندان‌هایتان را متوقف کنید

اگر در هنگام تنش و استرس، دندان‌هایتان را روی هم می‌سایید، قبل از اینکه مینای دندانتان از دست برود، چاره‌ای برای رفع آن بیندیشید. اغلب این مشکل در هنگام خواب پیش می‌آید و افراد متوجه آن نمی‌شوند.سردرد و یا فک درد می‌تواند نشانه بروز این مشکل باشد. سعی کنید مشکلات و تنش‌های روحی‌تان را حل کنید تا به دندان هایتان آسیبی نرسد.

عقب‌نشینی لثه را درمان کنید

به طور معمول ریشه دندان‌ها با لثه پوشیده شده است و اگر لثه در قسمت اتصال به ریشه دندان دچار ساییدگی و عقب‌نشینی شده، برای درمان آن چاره‌ای بیندیشید. یکی از راه‌های درمان، پیوند بافت به این ناحیه است.یکی از دلایل عقب‌نشینی لثه، سخت مسواک‌زدن است. سعی کنید با مسواک زدن صحیح از ایجاد چنین مشکلاتی جلوگیری نمایید.

 

 

 

 



 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.