فرصت خاتمی برای ضربه به کارگزاران

جریان رسانه‌ای وابسته به اصلاح‌طلبان تندرو با طراحی سناریویی برای القای ناکارآمدی حاکمیت و برخی از مسئولان ارشد نظام تقلا می‌کند.

کد خبر : 126301
تاریخ انتشار : شنبه 18 بهمن 1399 - 11:44

 

به گزارش پایگاه خبری “ججین” به نقل از خبرگزاری فارس، بولتن جهان‌نیوز به برخی لایه‌های پنهان اخبار و رویدادهای سیاسی و فرهنگی ایران خواهد پرداخت. بیست و هفتمین شماره این بولتن را در ادامه می‌خوانید:

دو سناریوی اصلاح طلبان تندرو برای دولت و نظام و ماموریت اصلی تاج زاده

جریان رسانه‌ای وابسته به اصلاح طلبان تندرو با طراحی سناریویی برای القای ناکارآمدی حاکمیت و برخی از مسئولان ارشد نظام تقلا می کند. براساس این سناریو، برخی از افراد تندروی اصلاح طلب مانند مصطفی تاج زاده ماموریت یافته اند تا با طرح ادعاهایی مغالطه آمیز، مقصر ناکارآمدی ها را رهبری نظام معرفی کنند. این در حالیست که برخی ارزیابی ها مهم از فضای مجازی نیز نشان می دهد که سناریوی ناامن سازی کشور تا زمان انتخابات ۱۴۰۰ از سوی جریان ضد انقلاب و برخی از گروه های همسو با دشمن در داخل کشور دنبال می شود .

همچنین به اعتقاد برخی ناظرین سیاسی در همین حال اصلاح طلبان سناریوی دومی را هم در دستور کار قرار داده اند که براساس آن به برجسته سازی گزینه های احتمالی  ریاست جمهوری می پردازند. هدف از اجرای این سناریو انحراف افکارعمومی از نقد محتوایی و ارزیابی کارنامه عملکرد دولت روحانی است.

تفاوت جالب درباره یارانه دولتی و کمک های دواطلبانه مردمی

بر اساس نظرسنجی یک نهاد دولتی، ۴۰.۸درصد شهروندان تهران میزان اثر گذاری کمک های معیشتی و یارانه دولت را در حل مشکلات اقتصادی مردم را «کم» ارزیابی کرده و در مقابل ۲۷.۸ درصد بر این باورند که کمک های معیشی و یارانه دولت در حل مشکلات اقتصادی مردم «اصلا» اثری نداشته است و ۱۷ درصد به میزان «متوسط» و ۱۴.۴ درصد دیگر نقش تاثیرگذاری «زیاد» ی بر این نوع کمک ها از سوی دولت قایل بوده اند.

در همین حال، اطلاعات به دست آمده نشان می دهد ۳۰.۷ درصد پاسخگویان تاثیر راه اندازی پویشهای کمک داوطلبانه مردمی را در بهبود معیشت اقشار محروم «زیاد»، ۲۷.۶ درصد «متوسط» و ۲۶.۸ درصد «کم» ارزیابی کردند. ۱۴.۹ درصد از پاسخگویان با انتخاب گزینه «اصلا»، پویش های کمک داوطلبانه مردمی را در بهبود معیشت اقشار محروم بی اثر دانستند.

فرصت خاتمی برای ضربه به کارگزاران

مخالفت های آشکار چهره های برجسته کارگزاراتن با رهبری خاتمی در جریان اصلاحات و همچنین مخالفت خوانی با حزب اتحاد ملت، به عنوان حزب نزدیکان خاتمی، از چالش های جریان اصلاحات برای انتخابات ۱۴۰۰ است. در میان کارگزاران کرباسچی، عطریانفر، محسن هاشمی و در کنار آنها قوچانی نگاه شفاف و مشخصی درباره خاتمی دارند و همچنین از انتخابات مجلس یازدهم تاکنون، همواره مدافع مشارکت اصلاح طلبان در انتخابات و عدم تحریم انتخابات تحت هیچ شرایطی بوده اند و همچنین به  کاندیدای حزبی اختصاصی نیز اعتقاد جدی دارند.

با این وجود برخی از چهره های جوان کارگزاران همانند فرزانه ترکان، علی محمد نمازی، سیاسی راد، بهرام فیاضی و… برخلاف پیرمردهای کارگزاران تاکنون موضع چندانی درباره خاتمی و حمایت از حضور مستقل و حزبی در انتخابات نداشته اند. برخی از فعالین سیاسی معتقدند که جوانان حزب کارگزاران برخلاف پیرمردهای این حزب، روابط نزدیکتری با خاتمی دارند و می توانند فرصتی برای خاتمی برای ایجاد شکاف در میان کارگزاران و به نوعی اهرم فشاری برای او باشند. به اعتقاد فعالین سیاسی محمد خاتمی با تضعیف کارگزاران می تواند گزینه مطلوب خود برای انتخابات۱۴۰۰ را راحتر به احزاب اصلاح طلب، تحمیل کند.

 


 

 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.