طرز تهیه نان سه رنگ گوجه فرنگی و اسفناج

پودر مایه خمیر، یک‌سوم پیمانه از آب ولرم و شکر را در کاسه‌ کوچکی بریزید، رویش را بپوشانید و ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود

کد خبر : 29969
تاریخ انتشار : پنجشنبه 9 شهریور 1396 - 13:03

 پایگاه خبری ججین

 

نان سه رنگ گوجه فرنگی و اسفناج

مواد لازم:
پودر مایه خمیر ۱۲ گرم (حدود ۳ قاشق چایخوری)
آب ولرم ۳۳۰ میلی‌لیتر (یک و یک‌سوم پیمانه)
شکر یک و یک‌دوم قاشق چایخوری
آرد نان حدود ۷۵۰ گرم
نمک یک و یک‌دوم قاشق چایخوری
کره‌ی آبکرده ۶ قاشق چایخوری
اسفناج خرد کرده و یخ زده ۱۵۰ گرم
آب سرد ۲ قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی خانگی ۹۰ گرمطرز تهیه:
پودر مایه خمیر، یک‌سوم پیمانه از آب ولرم و شکر را در کاسه‌ کوچکی بریزید، رویش را بپوشانید و ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود. آن‌گاه دو پیمانه از آرد، نمک‌، مایه خمیر ورآمده و کره را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

سپس باقیمانده‌ی آرد و آب را کم کم بیفزائید تا خمیر مناسبی بدست آید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده،  ۶-۸ دقیقه ورز دهید تا صاف و یکدست شود و بعد آن را در کاسه‌ی چربکرده قرار دهید، رویش را با سلیفون چربکرده بپوشانید و یک شب در یخچال نگه دارید. اکنون خمیر را سه قسمت کنید، به یک قسمت پوره‌ اسفناج و به قسمت دیگر رب گوجه‌فرنگی بیفزائید و تکه‌ آخر خمیر را ساده نگه دارید. اینک هر سه خمیر فراهم کرده را جدا جدا روی سطح آرد پاشیده، به اندازه‌ی تقریبی ۲۰×۲۵ سانتیمتر باز کنید و به ترتیب، خمیر دارای اسفناج را روی خمیر گوجه‌فرنگی و خمیر ساده را روی خمیر دارای اسفناج قرار دهید. اکنون دوباره روی خمیرها وردنه بکشید تا به اندازه‌ی تقریبی ۲۵×۳۰ سانتیمتر درآید. حالا خمیر را از طول رول کنید و در سینی چرب کرده بگذارید.

روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت کنار بگذارید تا حجمش دو برابر شود. سپس با چاقوی تیز، ۳برش سطحی اریب روی خمیر ایجاد کنید و مخلوط یک عدد سفیده‌ تخم‌مرغ و یک قاشق چایخوری آب، رویش بمالید. آن‌گاه سینی را در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰درجه‌ سانتیگراد قرار دهید و نان را به مدت تقریبی ۳۵-۴۰ دقیقه بپزید.
نکته۱: اسفناج و آب سرد را در کاسه‌ی دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا پوره‌ی یکدستی حاصل شود.نکته۲: پس از اضافه کردن پوره‌ی اسفناج یا رب گوجه‌فرنگی به هر یک از خمیرها اگر لازم بود مقداری آرد اضافی به آن‌ها بیفزائید تا خمیر، صاف و یکدست شود.

 


 

https://telegram.me/jajinnews

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.