روش تهیهی یک سس لذیذ هندی
امروز تصمیم داریم شما را با شیوهی تهیهی یک سس هندی آشنا کنیم. این سس، معمولا با فلفل فراوان تهیه میشود اما شما میتوانید با توجه به ذایقه خود، میزان فلفل آن را کم یا زیاد کنید. با ما همراه باشید.
کد خبر : 29636
تاریخ انتشار : چهارشنبه 8 شهریور 1396 - 9:00
به گزارش پایگاه خبری ججین به نقل از تابناک ، امروز تصمیم داریم شما را با شیوهی تهیهی یک سس هندی آشنا کنیم. این سس، معمولا با فلفل فراوان تهیه میشود اما شما میتوانید با توجه به ذایقه خود، میزان فلفل آن را کم یا زیاد کنید. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
فلفل سبز تند: دو عدد
روغن: یک قاشق غذاخوری
پیاز رنده شده: یک عدد
سیر رنده شده: یک قاشق چایخوری
جعفری خرد شده: سه قاشق غذاخوری
هویج رنده شده: یک عدد
آویشن: یک قاشق چایخوری
گوجه فرنگی رنده شده: چهار عدد
آبلیمو: دو قاشق غذاخوری
سرکه: یک قاشق غذاخوری
شکر: نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
ظرفی را روی حرارت قرار داده و در آن روغن میریزیم سپس سیر را کمی تفت داده و پیاز را به آن اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم.
فلفل تند، هویج و شکر را به مواد قبلی اضافه کرده و تفت میدهیم.
در مرحلهی بعد، گوجه فرنگی رنده شده را اضافه کرده و مواد را مخلوط میکنیم. وقتی که خوب یکدست شدند، آن را از روی حرارت برمیداریم.
در این مرحله، جعفری، آویشن، نمک و فلفل، آبلیمو و سرکه را اضافه کرده و صبر میکنیم تا سس ما سرد شود.
این سس علاوه بر اینکه در کنار سالاد میتواند سرو شود، در هند با برنج یا نان به عنوان یک وعدهی غذایی استفاده میشود.
https://telegram.me/jajinnews
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰