دانشآموزان ژاپنی مشق شب ندارند
کارشناسان آموزشی ژاپن باور دارند، دانشآموزان دبستانی هیچ نیازی به نوشتن مشق شب ندارند.
به گزارش پایگاه خبری “ججین“ ، در گزارش زیر به بررسی مشق شب دانشآموزان ژاپنی خواهیم پرداخت و میزان ساعتی که آنها پای مشق شب مینشینند را بررسی میکنیم:
* دانشآموزان دبستانی هیچ مشق شبی نمینویسند
کارشناسان آموزشی ژاپن باور دارند، دانشآموزان دبستانی هیچ نیازی به نوشتن مشق شب ندارند؛ آموزشهای سر کلاس باید در همان کلاس و محیط مدرسه برای کودکان بازگو شود و آنها تکلیف در خانه را به شکل دیگری در مدرسه به همراه با دوستانشان انجام دهند.
* رفتار قبل از دانش
در مدارس ژاپن از دانشآموزان ابتدایی هیچ آزمونی تا زمان رسیدن به درجه ۴ یعنی سن ۱۰ سالگی گرفته نمیشود؛ فقط آزمونهای بسیار کوچک و ساده برای آنها تعریف میشود.
اعتقاد سیستم آموزشی کشور ژاپن بر این است که در ۳ سال اول تحصیلی، هدف از آموزش، قضاوت دانش کودکان نیست بلکه آموزش رفتارهای اجتماعی صحیح در برخورد با دیگران است تا به توسعه شخصیت آنها کمک کند.
* مشق شب در مقاطع بالاتر لزوم موفقیت تحصیلی
کارشناسان آموزشی ژاپن باور دارند، به همان اندازه که مشق شب در پایههای بالاتر با موفقیت تحصیلی ارتباط مستقیم دارد و قطعاً منجر به کسب نتایج بهتر تحصیلی میشود اما این موضوع راجع به دانشآموزان دبستانی صدق نمیکند و مستقیماً موجب عملکرد منفی آنها خواهد شد.
* میانگین همبستگی بین زمان صرف شده برای مشق شب و موفقیت تحصیلی ” صفر”
بر اساس نتایج به دست آمده از یک محقق برجسته سیستم آموزشی، بین زمان صرف شده برای تکلیف در خانه و در پی آن کسب نمرات بهتر و دستیابی به موفقیت تحصیلی در پایه دبستان هیچ همبستگی وجود ندارد.
* ۱۰ دقیقه مشق شب در مدرسه
کودکان ژاپنی تا کلاس سوم دبستان تنها ۱۰ دقیقه مشق شب دارند که آن هم به کمک معلمان و مربیان خود در محیط مدرسه انجام میدهند.
* ریاضی تکلیف ثابت دانشآموزان
ریاضی بخش مهمی از دروس کودکان دبستانی در کشور ژاپن است و آنها تقریباً هر روز تکلیف ریاضی دارند، منتها آن را در مدرسه انجام میدهند تا اگر اشکالی داشتند توسط معلمانشان رفع شود.
* تکلیف در خانه برای تعطیلات تابستانی و زمستانی
دانشآموزان دبستانی گرچه در طی سال تحصیلی مشق شب نمینویسند، اما موظف به انجام یک سری تکالیف مشخص در تعطیلات تابستانی و زمستانی خود هستند.
مشق شب آنها به قدری متفاوت و جذاب است که دانشآموزان را برای نوشتن سوق میدهد و کنجکاو میکند؛ به عنوان مثال آنها باید راجع به اینکه یک گیاه چگونه رشد میکند یا تاریخچه جامعه خود یا راجع به کتابهایی که میخوانند و به آنها آموزش داده میشود، انشاء بنویسند.
برچسب ها :تکلیف مدرسه ، ججین ، مشق شب ، ژاپن
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰