توصیه های بهداشتی به زائران اربعین

مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های واگیر مرکز بهداشت استان خوزستان به زائران اربعین توصیه کرد موارد بهداشتی پیشگیری از بیماری های عفونی جدی بگیرند و درطول سفر به عراق از آب آشامیدنی سالم و بسته بندی استفاده کنند.

کد خبر : 42528
تاریخ انتشار : دوشنبه 15 آبان 1396 - 19:48

 

به گزارش پایگاه خبری “ججین” به نقل از خبرگزاری فارس مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های واگیر مرکز بهداشت استان خوزستان به زائران اربعین حسینی توصیه کرد، موارد بهداشتی را به منظور پیشگیری از بیماری های عفونی جدی بگیرند و درطول سفر به عراق از آب آشامیدنی سالم و بسته بندی استفاده کرده و از مصرف سالاد و سبزی های خام خودداری کنند.

همایون امیری با تاکید بر اینکه زائران اربعین حسینی برای پیشگیری از بیماری های عفونی و واگیردار باید قبل از صرف غذا به صورت منظم دست های خود با صابون مایع بشویند، افزود: زائران توجه داشته باشند که مواد غذایی پخته شده ای را مصرف کنند که کاملا داغ باشد و چنانچه غذا سرد باشد، حتما آن را کاملا داغ کنند تا میکروب که بر اثر سرد شدن غذا رشد کرده از بین برود.
وی به زائران اربعین حسینی که از مرزهای چزابه و شلمچه عازم کربلا هستند، توصیه کرد شست و شوی مرتب بعد از دستشویی و قبل از صرف غذا نقش موثری در پیشگیری از بیماری های اسهالی دارد.
این مقام مسئول ، خودداری از دست دادن ، روبوسی و درآغوش گرفتن افراد که دارای علایم بیماری تنفسی باشند ، پوشاندن دهان و بینی هنگام سرفه و عطسه و شستن میوه ها و پوست کندن آن را از دیگر توصیه های بهداشتی برای پیشگیری از بیماری ها بیان کرد.
امیری به زائران اربعین حسینی توصیه کرد پس از بازگشت به کشور ، درصورت داشتن علایمی مانند تب، سرفه ، و اسهال حتما به پایگاه مراقبت های بهداشتی مستقر در پایانه های مرزی چزابه و شلمچه مراجعه کنند.
مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های واگیر مرکز بهداشت استان خوزستان بر دست نزدن بر مواد غذایی خام به ویژه گوشت خام ، عدم تماس با حیوانات و پرندگان زنده در طول سفر، استفاده از وسایل شخصی نظیر مهر ، تسبیح و چادر نماز تاکید کرد.
امیری از عموم زائران اربعین حسینی خواست حداقل یک ملحفه تمیز یا کیسه خواب در طول سفر همراه داشته باشند و باقیمانده غذا و زباله های خود را در سطل زباله بریزند و از ریختن زباله در جوی و نهرها خودداری کنند.
هم اکنون ۲ پایگاه بهداشتی دائمی در پایانه های مرزی شلمچه و چزابه فعال است.
این دو پایانه مرزی در ایام اربعین حسینی شاهد تردد ۱.۵میلیون زائر خواهند بود.

همچنین توصیه می شود، از لیموترش و پیاز سالم و خرد نشده در هنگام غذا استفاده شود تا دچار مسمومیت نشوید.

 


 

telegram.me/jajinnews

 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.