بن بست
باید رویدادها و موقعیتهایی که در روحیه شما تاثیر منفی بهجا گذاشته را شناسایی کنید
به گزارش پایگاه خبری “ججین” ، گاهی ممکن است شما احساس کنید، کاری از دستتان بر نمیآید و هرکاری انجام میدهید، بینتیجه و بیفایده است. احساس درماندگی و ناتوانی میکنید که کاری نمیتوانید انجام دهید. چنین افکاری اگر گذرا باشد، مشکلات جدی برای شما به وجود نمیآورد ولی زمانی که این افکار مدت زمان طولانی ادامه داشته باشد و بر روی عملکرد و فعالیتهای شما تاثیرگذار باشد، بهتر است درباره افکار و احساس درماندگی خود چاره چویی کنید. درماندگی به معنای احساس ناتوانی در انجام امور و این احساس که شما در شرایط و موقعیتهای مختلف زندگی نمیتوانید کنترلی داشته باشید، معنا میشود. گاهی براثر شرایط زندگی، رویدادها، حوادث زندگی و کسب اطلاعات نادرست و آموزشهای نادرست، نحوه تفکر و تفسیری که از رویدادها و وقایع دارید موجب به وجود آمدن احساس درماندگی میشود و گاهی ریشه بیحوصلگی، بیعلاقگی، رخوتها و افسردگی به درماندگی بر میگردد.
به عنوان مثال موفقیتی که به دست میآورید به خوش شانسی نسبت میدهید! هر کدام از این تفسیرها در احساس و هیجان فرد نقش بسزایی دارد اگر فرد به این نتیجه برسد که بسیاری از موفقیتهایش در نتیجه سعی و تلاش خود است، احساس شادمانی و رضایت و اینکه بر زندگی خود مسلط است را به دست میآورد ولی زمانی که احساس میکند این موفقیتها نتیجه شانس و کارهای دیگران است، احساس ناتوانی و ناکارآمدی به او دست میدهد و متعاقبا تمایل و انگیزه برای کنترل زندگی ندارد و روحیه او بیحوصله و کسلتر میشود. بنابراین برای غلبه بر این احساس باید تواناییها و قابلیتهای خود را مرور کنید و به آنها اهمیت و ارزش دهید تا احساس اعتماد به نفس در شما به وجود آید.
نکته بعدی این است که باید رویدادها و موقعیتهایی که در روحیه شما تاثیر منفی بهجا گذاشته را شناسایی کنید و سعی کنید که درباره آنها بازنگریهای درست داشته باشید و برچسبهای مناسب به آنها بزنید. به عنوان مثال این هفته من مدام بدشانسی آوردهام و بهتر است هیچ کاری انجام ندهم. بهتر است بهجای آن، فکر کنیم که هر روز از زندگی تجربه نو و جدیدی داریم که میتواند بر اطلاعات ما بیفزاید. همچنین بسیاری از فعالیتها و اهداف خود را به گامهای کوچکتری تبدیل کنید تا برایتان قابل دسترس باشد و احساس امیدواری و توانایی در شما به وجود آورد. با انجام این کارها باز هم اگر نتوانستید از احساس درماندگی خود رها شوید. بهتر است به متخصصان و مشاوران مراجعه کنید و از آنها کمک بگیرید.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰