ادامه حیات بیماران فلج اطفال به یک دستگاه

اخیرا ویدئویی از بازماندگان فلج اطفال در فضای مجازی منتشر شده است که لحظات حساس زندگی این افراد را به تصویر می‌کشد.

کد خبر : 45817
تاریخ انتشار : پنجشنبه 2 آذر 1396 - 10:09

ریه آهنین

به گزارش پایگاه خبری ججین ،  ادامه حیات بیماران فلج اطفال به یک دستگاه بستگی دارد که ۱۳ سال پیش از پوشش بیمه خارج شده است. وقتی که دستگاه مذکور تعمیر می‌شود، این بیماران روی مرز باریک مرگ و زندگی قرار می‌گیرند.

فلج اطفال نوعی بیماری حاد ویروسی است که دستگاه گوارش و در بعضی مواقع دستگاه عصبی مرکزی را درگیر می‌کند. در گذشته فلج‌ اطفال بلای خانمان‌سوزی بود اما در ۱۹۷۹ با طرح موفقیت‌آمیز واکسیناسیون در آمریکا ریشه‌کن شد با این حال هنوز تعدادی از بازماندگان این ویروس زنده هستند که برای ادامه حیات به دستگاه ریه آهنین نیاز دارند.

این افراد هنوز در حال سازگار شدن با مشکلات این دستگاه‌های قدیمی هستند. دستگاه ریه آهنین سال‌هاست که دیگر تحت پوشش بیمه نیست و تولید آن در دهه ۱۹۶۰ متوقف شده است. بنابراین کار تعمیر آن تخصص هر کسی نیست و قطعات آن بسیار گران‌قیمت هستند.

پاول الکساندر، ۷۰ ساله، از دالاس یکی از افرادی است که برای ادامه زندگی به یکی از این دستگاه‌های ریه آهنین نیاز دارد. در سال ۱۹۵۲ در حالی که تنها پنج سال داشت به این بیماری مبتلا شد و حالا هر لحظه از عمر خود را داخل دستگاه ریه آهنین می‌گذراند.

پایگاه خبر ججین

یک بیمار فلج‌اطفال در دستگاه ریه‌ آهنین، فرانسه ۱۹۳۹

در سال ۲۰۱۵، الکساندر با بحران شدیدی دست و پنجه نرم کرد وقتی که دستگاه ریه آهنین او دچار مشکل شد. الکساندر که هیچ کمکی از جانب کمپانی سازنده دستگاه و بیمه نداشت، مجبور شد به تنهایی با این چالش روبه‌رو شود. بنابراین ویدئویی از خود در یوتیوب به اشتراک گذاشت.

خوشبختانه بردی ریچاردز، مدیر آزمایشگاه زیست محیطی که در اوقات فراغت خود به تعمیر دستگاه‌های مختلف می‌پردازد، این ویدئو را دید و به کمک الکساندر رفت.

الکساندر در این باره گفت: «سال‌ها به دنبال کسی مانند ریچاردز بودم که بداند چگونه ریه آهنین کار می‌کند و بلد باشد آن را تعمیر کند».

دستگاه ریه آهنین شبیه به یک تابوت فلزی است که بیمار درون آن دراز می‌کشد در حالی که بخشی از دستگاه محکم به دور گردن او متصل شده است. این دستگاه با ایجاد یک خلاء به طور مکانیکی اکسیژن لازم برای شش‌های بیمار را تامین می‌کند. سیستم عصبی مرکزی و دستگاه تنفسی بیماران فلج‌اطفال توسط این بیماری از کار افتاده است.

باوجود این که الکساندر کاملا از گردن به پایین فلج است اما توانست به رویای خود برسد و در حال حاضر یک وکیل است. وی در این باره می‌گوید: «وقتی به دانشگاه تگزاس منتقل شدم دستگاهم را همراه با خودم به خوابگاه بردم».

باوجود این که شرایط الکساندر طی سال‌ها بدتر شده و مجبور است اکثر روز را در دستگاه ریه آهنین بگذراند همیشه سرحال است و خودش را مشغول نگه می‌دارد.

مترجم: هانا حیدری


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.