معاون قالیباف و باجناق سلطانی‌فر استاندار شدند

حتمالا این انتصابات جدید هم با انتقاداتی مواجه خواهد شد، اما به هرحال باید منتظر بود و در ادامه عملکرد آنان را دید. چهار استاندار جدید سوابق متفاوتی دارند که در ادامه ذکر می‌شود.

کد خبر : 37938
تاریخ انتشار : پنجشنبه 20 مهر 1396 - 8:47

 

به گزارش پایگاه خبری “ججین”   ،  محمد طاهری‌جو : انتخاب استانداران جدید آن‌گونه که حامیان دولت انتظار داشتند پیش نمی‌رود و عمده آنان در استان‌های مختلف به صورت گردشی با یکدیگر جابه‌جا می‌شوند. این رویه قبلا هم اتفاق افتاده است و وزارت کشور در اقدامی سوال برانگیز سیدحسین هاشمی و محمد حسین مقیمی را با یکدیگر در پست‌های قائم مقامی وزارت کشور و استانداری تهران جا به‌جا کرد که با واکنش عبدا… رمضان‌زاده نیز مواجه شد. همچنین گرایش سیاسی استانداران نیز معمولا محل انتقادهای بسیار بوده و به عقیده برخی، وزارت کشور در حال تبدیل شدن به پاشنه آشیل دولت است. در جلسه دیروز هیات وزیران به ریاست رئیس جمهور به چهار استاندار جدید رای اعتماد داده شد.

حقوق شهروندی در استان‌ها

در جلسه هیات دولت، آقایان محمدمهدی شهریاری، بهمن مرادنیا، سیدمناف هاشمی و سیدعلی آقازاده از سوی هیات وزیران به ترتیب به عنوان استاندار استان‌های آذربایجان غربی، کردستان، گلستان و مرکزی منصوب شدند. حسن‌روحانی خطاب به استانداران منتخب اظهار داشت: هدف ما پیشرفت کشور، رونق اقتصادی و توسعه اشتغال در کشور و حرکت در چارچوب سیاست‌های اقتصاد مقاومتی است و استانداران باید با حفظ انسجام، وحدت، اعتدال و میانه روی، اجرای کامل سیاست‌های دولت را دنبال کنند. رئیس‌ جمهور با توجه به مرزی بودن سه استان کردستان، آذربایجان غربی و گلستان، بر بهبود روابط با کشورهای همسایه تأکید کرد. وی جذب سرمایه داخلی و خارجی، تقویت مسیرهای ارتباطی کشور با کشورهای همسایه و تسریع در اتصال راه‌های کشور به کشورهای همسایه و کشورهای بزرگ، از جمله چین، روسیه و آسیای مرکزی را از جمله راه‌های توسعه اقتصادی و حفظ امنیت کشور دانست و استانداران را به ایجاد هماهنگی در استان و روابط خوب با ائمه جمعه، نمایندگان محترم مردم در مجلس شورای اسلامی و گروه‌های سیاسی، رعایت حقوق شهروندی به‌ویژه حقوق اقوام و مذاهب و بهره‌گیری از آنان در مناصب مدیریتی توصیه نمود. رئیس‌جمهور وزرا را به همکاری با استانداران در جهت تحقق اهداف مورد نظر دولت توصیه کردند و در پایان از استانداران جدید خواست که سلام ایشان را به مردم شریف استان‌های کردستان، آذربایجان غربی، گلستان و مرکزی ابلاغ کنند.

سابقه استانداران جدید

احتمالا این انتصابات جدید هم با انتقاداتی مواجه خواهد شد، اما به هرحال باید منتظر بود و در ادامه عملکرد آنان را دید. چهار استاندار جدید سوابق متفاوتی دارند که در ادامه ذکر می‌شود.

سید مناف هاشمی، استاندار گلستان

هاشمی در دوران مدیریت محمدباقر قالیباف در شهرداری تهران مسئولیت‌هایی همچون معاونت برنامه‌ریزی و توسعه شهری، قائم مقام معاونت خدمات شهری، مدیرکل تشخیص و وصول درآمد را به‌عهده داشته است. با روی کار آمدن روحانی به معاونت وزارت ورزش و جوانان منصوب شد و بعد از استعفای محمود گودرزی، سرپرست وزارت ورزش و جوانان شد. او در دولت اصلاحات مدیرکل دفتر برنامه و بودجه سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور بود. وی برای شرکت در انتخابات شورای شهر تهران از سمت خود در وزارت ورزش استعفا داد. هاشمی تحصیلات خود را در مقطع فوق لیسانس در انستیتوی کارولینسکا سوئد در رشته‌ شهرسازی به پایان رساند و موفق به اخذ گواهینامه دکتری از این دانشگاه شد.

سیدعلی آقازاده، استاندار مرکزی

آقازاده در سال ۶۴ نویسنده و خبرنگار روزنامه کیهان بود و در سال‌های پس از آن به عنوان فرماندار قشم و قائم مقام شهردار کرج مسئولیت داشته است. مدیرعاملی و عضویت در هیات مدیره شرکت مادر تخصصی توسعه ایرانگردی و جهانگردی از دیگر سمت‌های آقازاده بوده است. آقازاده، باجناق مسعود سلطانی‌فر وزیر ورزش و جوانان است که طی حکمی از سوی وی به عنوان معاون توسعه منابع وزارت ورزش و جوانان انتخاب شد. او در طی سال‌ها مسئولیت‌های مختلفی در وزارت ورزش داشته است. سیدعلی آقازاده متولد سال ۱۳۳۸ و دارای تحصیلات کارشناسی در رشته جغرافیا از دانشگاه شهید بهشتی و کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه‌ریزی شهری از دانشگاه خوارزمی است.

محمد‌مهدی شهریاری، استاندار آذربایجان‌غربی

شهریاری متولد ۱۳۴۳ در شهر سملقان است. او در سال ۱۳۷۳ به عنوان کارشناس در دفتر مطالعات سیاسی و بین‌المللی وزارت خارجه مشغول به کار و از سال ۱۳۹۳ به عنوان سرکنسول وزارت خارجه در فرانکفورت آلمان به کار مشغول شد. شهریاری از کردهای کرمانجی بوده و جز سرکنسولی هیچ سابقه مدیریت عالی دولتی در کارنامه کاری خود ندارد. او در مجلس هشتم نماینده شهر بجنورد در مجلس شورای اسلامی بود، اما در دوره بعدی تایید صلاحیت نشد. شهریاری در سال ۱۳۶۰ در حالی که یک دانش آموز دبیرستانی بود عازم جبهه‌های نبرد علیه دشمن متجاوز شد و برادر وی نیزدر سال ۱۳۶۳ در منطقه کامیاران به شهادت رسید. شهریاری در سال ۱۳۶۵ در اثر استفاده دشمن بعثی از سلاح شیمیایی در منطقه شلمچه تحت تاثیر این مواد قرار گرفته و به درجه جانبازی نائل آمد.

بهمن مرادنیا، استاندار کردستان

بهمن مرادنیا متولد ۱۳۴۴در بیجار بوده و دارای مدرک فوق لیسانس مدیریت دولتی می‌باشد. او همچنین نماینده دوره هشتم مردم شهرستان بیجار در مجلس شورای اسلامی بوده است.

 


 

telegram.me/jajinnews

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.