تیمی از دانشمندان مواد غذایی دانشگاه ملی سنگاپور (NUS) در مطالعه اخیرشان از یک فرآیند تخمیر جدید برای تبدیل خلاقانه نانهای اضافی به نوشیدنی غنی شده با میکروارگانیسمهای مناسب روده استفاده کردند.
پژوهشگران “دانشگاه پیتسبرگ”(University of Pittsburgh) اخیرا اظهار کردهاند واکسنی برای بیماری کووید-۱۹ توسعه دادهاند که میتواند حداقل یک سال ویروس را خنثی کند.
شناسایی ژنتیک ایرانیها، توسط «بهاییهای شناسنامهدار امنیتی که احتمال اصالت یهودیشان بالاست» در دانشگاه استنفورد انجام میشود. به این ترتیب حملۀ بیولوژیک در موضوع کرونا و زمینههای متنوع دیگر محتمل است.