چین، قهرمان اقتصادی جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه

چین اگرچه نتوانست از گروه خود صعود کند و راهی جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه شود اما این کشور قطعا قهرمان اقتصادی و تجاری این جام خواهد بود صنعت فوتبال در این کشور، بخصوص در رویدادهای بزرگ از این دست، بسیار گسترده و سودآور است.‍

کد خبر : 78781
تاریخ انتشار : سه شنبه 29 خرداد 1397 - 6:39

 

به گزارش پایگاه خبری “ججین“، تیم ملی فوتبال چین سال هاست که از نبود یاران با استعداد رنج می برد و همیشه این موضوع زبانزد عام و خاص بوده است که کشوری با جمعیت یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون نفری چطور نمی تواند یک تیم ۱۱ نفره قوی داشته باشد.
با این وصف فوتبال در چین پرطرفدارترین ورزش به حساب می آید و بسیاری در این کشور بر این باورند که این ورزش در واقع برای نخستین بار از چین ریشه گرفته است.
با این حال اگرچه خود فوتبال در چین چندان قوی نیست اما تجارت فوتبال برای چینی ها بسیار سودآور است بخصوص آنکه در چین اصولا از هر موقعیت و رویدادی برای مصارف اقتصادی و بهره وری تجاری استفاده می شود و از آن جمله می توان به المپیک، جام جهانی و بازی های دانشجویان و غیره اشاره کرد.
چینی ها در امر استفاده از فرصت ها و رویدادها در جهان بهتر از هر کشوری اقدام می کنند و هر زمانی که چنین فرصت هایی فرا می رسد آنها با برنامه ریزی های درست می توانند بهره وری اقتصادی خوبی را از آن خود کنند.
در شهرهای مختلف چین رستوران ها و سالن های پذیرایی با شروع جام جهانی فوتبال روسیه از روز پنجشنبه تلویزیون ها و صفحات نمایش بزرگ دایر کرده اند تا مشتریان را به خود جلب کنند.
در این مدت پرچم ها و لباس های تیم های مختلف تهیه شده و به فروش می رسد و برای کسب سود بیشتر انواع راه های تجاری مورد استفاده قرار می گیرد.
یک شرکت چینی به نام ‘کیفور’ مجوز انحصاری تولید عروسک‌ها و اشیا یادگاری جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه را در اختیار دارد.
رییس این شرکت چینی که در منطقه هانگژو واقع شده است برای این حجم عظیم سفارش مجبور شده است ۳۰ کارخانه در ۱۰ استان دیگر چین را نیز به کار بگیرد اینها تنها بخشی از درامد اقتصادی چین از جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه است.
از سوی دیگر این روزها ممکن است بازار شرط بندی فوتبال در کشورهای غربی داغ شود اما این موضوع در چین قمار محسوب شده و غیرقانونی است به طوری که پلیس اعلام کرده است «با هر فرد، گروه و سایت اینترنتی که در این زمینه اقدام کند بشدت برخورد خواهد شد و جریمه و حبس برای عاملان آن در نظر گرفته خواهد شد».
پلیس گشت های خیابانی خود را در شهرهای بزرگ دایر کرده است در پکن پایتخت چین تدابیر امنیتی بیشتری این روزها به چشم می خورد این تدابیر همزمان با آغاز بازی های روسیه شدت گرفته است.
اگرچه تیم چین در جام جهانی روسیه حضور ندارد اما ۱۰۰ هزار تماشاگر این کشور راهی روسیه شده اند علاوه بر این ۸۸ نوجوان و جوان این کشور نیز به عنوان «توپ جمع کن» و به صورت داوطلبانه به روسیه اعزام شده اند.
از آنجا که چین و روسیه یکی از بهترین روابط سیاسی و اقتصادی را در دنیا دارند جام جهانی هم فرصت دیگری شده است تا ارزش تبادلات تجاری نزدیک به ۹۰ میلیارد دلاری دو کشور افزایش یابد امسال نرخ سفر چینی ها به روسیه ۵۰ درصد بیشتر شده است.
نظرسنجی ها نشان می دهد بیش از یک میلیارد نفر از مردم چین، مسابقات جام جهانی را از طریق تلویزیون تماشا می کنند که از شمار بینندگان جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل بیشتر خواهد بود.
بسیاری از تماشاگران می گویند اگرچه فاصله زمانی بین چین و روسیه پنج ساعت است اما بینندگان می توانند بیشتر بازی ها را تماشا کنند و مجبور نیستند ساعات طولانی شب را بیدار بمانند.
پلیس چین اعلام کرده است همزمان با پخش مسابقات جام جهانی، با کسانی که از مشروبات الکلی استفاده کرده و رانندگی کنند با قدرت برخورد خواهد شد باشگاه ها و بسیاری از محافل عمومی مورد بازرسی دقیق قرار گرفته با قمار اینترنتی برخورد خواهد شد و فوتبال دوستان را زیر نظر خواهد داشت تا دست به فعالیت های غیرقانونی نزنند.
به هر صورت تب جام جهانی برای چینی ها بالا و داغ است بویژه آنکه بسیاری از شرکت ها و برندهای چین، متولیان این رقابت ها محسوب می شوند و بازاریابی های صنعتی مفصلی برای این رویداد از سوی آنها در نظر گرفته شده است.

 

 

 



 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.