سالاد کلم با سس ارده، لذیذ و مقوی

ارده از دانه‌های کنجد تفت داده شده و کوبیده شده به دست می‌آید. کنجد، منبع غنی از پروتئین است و ارزش غذایی بالایی دارد. هر قاشق غذاخوری کنجد، تأمین کننده ۱۴ درصد از نیاز روزانه به کلسیم بدن است؛ مصرف ۵۰ گرم از کنجد، ۲۵ درصد از نیاز روزانه به اسید فولیک را بر طرف می‌کند.

کد خبر : 34626
تاریخ انتشار : دوشنبه 21 مرداد 1398 - 22:15

به گزارش پایگاه خبری “ججینبه نقل از تابناک، ارده از دانه‌های کنجد تفت داده شده و کوبیده شده به دست می‌آید. کنجد، منبع غنی از پروتئین است و ارزش غذایی بالایی دارد. هر قاشق غذاخوری کنجد، تأمین کننده ۱۴ درصد از نیاز روزانه به کلسیم بدن است؛ مصرف ۵۰ گرم از کنجد، ۲۵ درصد از نیاز روزانه به اسید فولیک را بر طرف می‌کند. این دانه، منبع آهن گیاهی است که برای رفع خستگی مفید است همچنین مصرف این دانه گیاهی برای افرادی که مبتلا به کم خونی فقر آهن هستند، می‌تواند بسیار مۆثر باشد. امروز برای شما روش تهیه‌ی یک نوع سالاد با سس ارده را قرار داده‌ایم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی این سالاد و سس خوشمزه، با ما همراه باشید.

سالاد کلم با سس ارده، لذیذ و مقوی
مواد لازم:
کلم: نصف یک عدد بزرگ
آبلیمو: یک چهارم پیمانه
سیر: ۲ حبه‌ی بزرگ
سرکه‌ی سیب: یک چهارم پیمانه
آب: یک چهارم پیمانه
ارده: سه چهارم پیمانه
طرز تهیه:
کلم را به صورت خلالی بسیار باریک، خرد می‌کنیم. آبلیمو، سیر، سرکه، آب و ارده را داخل مخلوط کن ریخته و آن را با سرعت متوسط روشن می‌کنیم تا مواد، کاملا یکدست شوند. سس آماده شده را با کلم مخلوط می‌کنیم. سالاد کلم را در ظرف سرو آن ریخته و به دلخواه، تزیین می‌کنیم.

 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.