صادرکنندگان چگونه دولت را دور می زنند؟
سرپرست سازمان توسعه تجارت با اشاره به مشکلات برگشت ارز صادراتی گفت: با مطرح شدن برگشت ارز، خیلی از شرکت ها از کارت های واسطه ای استفاده می کنند.
به گزارش پایگاه خبری “ججین“، مودودی سرپرست سازمان توسعه تجارت گفت: صادرات کشور با توجه به تعدیل نرخ گمرکی ۵٫۴ درصد رشد دارد و این نشان می دهد که اقتصاد ما همچنان پویاست.
وی گفت: تراز تجاری کشور اکنون مثبت است و ما شاهد رشد صادراتی هستیم.
مودودی گفت: در شرایط خاص و تحریم صادرات قفل نشد و آمارها نشان می دهد که صادرات رو به رشد است.
وی با اشاره به مشکلات برگشت ارز افزود: از دلایل اصلی این، نرخ پایه گمرکی است که با قیمت فروش همخوان نیست.
سرپرست سازمان توسعه تجارت گفت: با توجه به مشکلات بخش خصوصی در روند برگشت ارز، نرخ پایه گمرکی برخی کالاها اصلاح شده است.
مودودی گفت: در مقطعی از امسال اعلام شد که صادرات با ریال به برخی کشورهای همسایه مجاز است اما این پول باید به نیما بر می گشت. طبق این اجازه، بخش خصوصی معتقد است که این صادرات چون به ریال بوده نیاز به برگشت به نیما نیست؛ چون به بازار وارد شده است.
وی با اشاره به دیگر مشکلات برگشت ارز افزود: با مطرح شدن برگشت ارز، خیلی از شرکت ها از کارت های واسطه ای استفاده می کنند.
مودودی گفت: نیاز به کالاهای ایرانی در خارج وجود دارد و آنها به هر طریقی این کالاها را تامین می کنند اما ما باید مشخص کنیم این خروج کالا از چه طریقی انجام می پذیرد.
محمد سعیدی مدیر عامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران هم با اشاره به کارشکنی و شیطنت برخی کشوهای دشمن، گفت: هیچ اختلالی در امر صادرات و واردات به وجود نیامده است.
سعیدی با بیان اینکه در دنیا ۹۰ درصد حمل و نقل از طریق دریاست افزود: ۸۵ درصد صادرات و واردات ایران از طریق دریا انجام می شود.
مدیر عامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران گفت: مشکلات در لایه های مختلف صادراتی و وارداتی با سنگ اندازی برخی کشورها وجود دارد اما مسیرها همچنان به شکل دیگری باز شده است.
برچسب ها :اقتصاد ، تورم ، ججین ، صادرکنندگان چگونه دولت را دور می زنند؟ ، قیمت ها ، وضعیت بازار
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰