زوج پزشک به ۲۰ سال حبس محکوم شدند

سخنگوی قوه قضاییه با اعلام تعداد زیادی از متهمان مالی که حکم آنان قطعی شده است، گفت: زوج پزشکی در اصفهان بابت اخلال در نظام اقتصادی هر کدام به ۲۰ سال حبس محکوم شده اند.

کد خبر : 92491
تاریخ انتشار : یکشنبه 16 دی 1397 - 13:11

 

به گزارش پایگاه خبری “ججین، حجت الاسلام غلامحسین محسنی اژه ای روز یکشنبه در صد و سی و پنجمین نشست خبری خود افزود: در فاصله زمانی نشست قبلی تاکنون تعداد کسانی که بابت اتهام مالی محاکمه شده اند و حکم آنان قطعی شده است به این شرح هستند: حمیدرضا جان‌قربان فرزند علمدار، پزشک به اتهام اخلال در نظام اقتصادی کشور به ۲۰ سال حبس و هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال جزای نقدی در دادگاه ویژه اصفهان محکوم شده است، آزاده سجادیه (همسر حمیدرضا جان‌قربان) فرزند یحیی، پزشک به همین اتهام به ۱۰ سال حبس محکوم شده است.

وی افزود: شاپور هیبتی فرزند حجت‌الله سردفتر دفترخانه شماره ۷۹ شیراز، به جرم استفاده از سند مجعول و فروش مال غیر به ۱۰ سال حبس و همچنین به جرم جعل سند رسمی به چهار سال حبس محکوم شده است، امیر سجادیان فرزند عسگر به جرم جعل سند رسمی به سه سال حبس و به جرم استفاده از سند مجعول و فروش مال غیر به هفت سال حبس محکوم شده است، محمدجواد خسروی فرزند اسدالله به جرم جعل سند رسمی به سه سال حبس و استفاده از سند مجعول و فروش مال غیر به هفت سال حبس و رد مال به مبلغ ۳ میلیارد و ۸۷۰ میلیون ریال محکوم شده است.

محسنی اژه ای ادامه داد: محمدکاظم احمدزاده فرزند محمدجعفر به جرم جعل سند به سه سال حبس و استفاده از سند مجعول و فروش مال غیر به هفت سال حبس، هیبت‌الله علوی‌خواه فرزند لطف‌الله به جرم جعل سند رسمی به سه سال حبس، بهرام رضایی لشتکی فرزند علی به جرم جعل سند رسمی به سه سال حبس، محمدحسین نجم‌زاده فرزند ذوالفقار کارمند بانک شهر شیراز به جرم خیانت در امانت به ۲ سال و ۱۱ ماه و ۱۵ روز حبس و به جرم جعل و استفاده از سند مجعول به چهار سال حبس محکوم شده است.

سخنگوی قوه قضاییه با بیان اینکه از نفر سوم تا نفر قبل مربوط به شیراز بودند و ادامه داد: احمد پاسدار فرزند عبدالرسول به جرم اخلال از طریق گرانفروشی عمده به ۱۲ سال حبس و ۱۳۹ میلیارد و ۴۸۳ میلیون و ۸۰۶ هزار و ۸۵۶ ریال جزای نقدی و ۲ سال محرومیت از دریافت ارز دولتی و کارت بازرگانی محکوم شده است، مهران طیاری فرزند اسماعیل به جرم قاچاق سوخت به چهار سال حبس، ۸۰ میلیون جزای نقدی و به جرم جعل سند به چهار سال حبس محکوم شده است. همچنین ناصر محمدی نژاد فرزند عبدالسلام به جرم قاچاق سوخت به ۲ سال حبس و ۵۸۳ میلیون و ۲۸۴ هزار و ۱۶۲ ریال جزای نقدی محکوم شده است.

محسنی اژه ای گفت: عبدالستار ملاپور فرزند محمد به جرم قاچاق سوخت به ۲ سال حبس و به همان میزان جزای نقدی، بنیامین گلشن‌زاده فرزند محمد به ۲ سال حبس و به همان میزان جزای نقدی، عبدالرزاق فرقانی فرزند حسین به جرم قاچاق سوخت به ۲ سال حبس و به همان میزان جزای نقدی، سهیل آذرپور فرزند علی به جرم قاچاق سوخت به ۲ سال حبس و به همان میزان جزای نقدی، عبدالکریم عبدلی‌پور فرزند منصور به جرم قاچاق سوخت به ۲ سال حبس و به همان میزان جزای نقدی و علاوه بر این ضبط لنجی که سوخت را با آن حمل می‌کردند، محکوم شدند.

سخنگوی قوه قضاییه در ادامه به احکام چند محکوم در استان کهکیلویه و بویر احمد اشاره کرد و گفت: اردلان زینل‌زاده فرزند نجف شهردار گچساران به پنج سال حبس و ۷۴ ضربه شلاق و ۲ سال انفصال محکوم شده است که به دلیل همکاری‌هایی که داشته از پنج سال حبس چهار سال آن تعلیق و از ۷۴ ضربه شلاق نیز ۵۰ ضربه تعلیق شده است، میثم نارکی معاون شهردار به پنج سال حبس و ۷۴ ضربه شلاق محکوم شده است که چهار سال از پنج سال تعلیق شده است، علیرضا پناه‌پور فرزند غلامحسین معاون شهردار گچساران به پنج سال حبس و ۷۴ ضربه شلاق محکوم شده است که چهار سال از پنج سال حبس و از ۷۴ ضربه شلاق به ۵۰ ضربه تعلیق شده است.

محسنی اژه ای ادامه داد: نعمت‌الله متولی امامزاده فرزند نورمحمد کارمند شهرداری به جرم تصرف غیرمجاز به ۷۴ ضربه شلاق محکوم شده است، جعفر گوهرکانی فرزند علی معاون هماهنگی امور اقتصادی و منابع انسانی استانداری در کهگیلویه و بویراحمد که به جرم تصرف غیرقانونی در اموال دولتی به صورت مکرر به ۱۱۰ ضربه شلاق محکوم شده است، حمزه سیسختی نژادیان فرزند حسینقلی رئیس امور اراضی استان کهگیلویه و بویراحمد به جرم تصرف غیرقانونی در اموال دولتی به ۱۱۰ ضربه شلاق محکوم و الیاس تاج‌الدینی فرزند محمد رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد به جرم تصرف غیرقانونی به ۷۴ ضربه شلاق محکوم شده است.

 

* گزارش خلافی درباره میزان حقوق مدیران دولت نداریم

 

محسنی اژه ای درباره پرونده حقوق های نجومی گفت: برخی اجازه داشتند حقوق بالا بگیرند که این افراد مجرم شناخته نشدند و از آنان خواستند وجوه را برگرداند.
وی ادامه داد: دیوان محاسبات اگر اشتباه نکنم ۲۳ میلیارد تومان را برگرداند اما افرادی که پاداش زیادی گرفته بودند عنوان اتهامی برایشان باز بود مثلا با صورت سازی از شرکت دولتی زیان ده وانمود کردند این شرکت سودده است و پاداش برداشتند که این افراد به دادگاه رفتند. در این زمینه آمار دقیق ندارم چون برخی، جرایم دیگریبه جز اخذ حقوق بالا داشتند.
معاون اول قوه قضاییه گفت: افرادی که زیر بار نرفتتد تحت تعقیب قرار گرفتند. بخشنامه ای مصوب شد که تا سقف ۱۰ میلیون تومان مدیران و تا سقف ۲۰ میلیون تومان برای مقامات در نظر گرفته شود و تا کنون بازرسی کل کشور گزارش خلافی نسبت به این بخشنامه دولت نداشته است.

* صفحه ای در شبکه های اجتماعی ندارم
محسنی اژه ای با بیان اینکه هیچ کانال یا صفحه ای در شبکه های اجتماعی ندارم گفت: اگر کانالی به نام بنده فعالیت می کند، جعلی است.

* پرونده فعالان محیط زیست تعیین وقت نشده است
سخنگوی قوه قضاییه درباره پرونده بازداشتی های محیط زیست اظهار داشت: پرونده به دادگاه رفته اما هنوز تعیین وقت نشده است. وکیل باید پرونده را بخواند تا تعیین وقت شود و رئیس دادگاه شعبه ۱۵ تا دیروز گفت که هنوز وکیلی نیامده تا پرونده ها را بخواند.
وی ادامه داد: در برخی پروندها که موجب سلب حیات شود گرفتن وکیل الزامی است و اگر خودشان بگویند وکیل نمی خواهند و خود دفاع می کنند، باید وکیل معاضدتی گرفت. به دادگاه پیغام دادم سریعتر دادگاه تشکیل شود. هشت متهم دارد که اتهام بعضی از آنان، افساد فس الارض است.

 

* پرونده فریدون مختومه نشده است

 

محسنی اژه ای راجع به پرونده حسین فریدون گفت: وضعیت این پرونده هنوز تغییر خاصی نکرده و در مرحله دادسرا است.
وی در پاسخ به این پرسش که گفته شده پرونده مختومه و ایشان تبرئه شده است، گفت: نه اصلا چنین چیزی نیست.

 

* بابک زنجانی صادق نیست

 

محسنی اژه ای درباره آخرین پیگیری های اموال بابک زنجانی گفت: در زمینه اقدامات طرح دعوا در خارج از کشور نسبت به بعضی طرف حسابشان، این طرح دعوا نواقص داشت که کامل شد و وکیل برای انجام این ادعا گرفته شده است.
وی ادامه داد: مشکل ایشان این است که بخشی از اموال او در خارج است که به نام خودش هم نیست و باید در محاکم قضایی پیگیری شود.
محسنی اژه ای در پاسخ به پرسش ایرنا که آیا بازگشت بیت المال او را از چوبه دار نجات می دهد یا نه، گفت: در رأی دیوان عالی مطلبی از ارفاق قانونی آمده است اما نگفته چگونه.
وی افزود: نظر من این است که وقتی تعیین شود که تا این وقت این کار انجام شود. تا کنون هیات هایی به چهار کشور رفته است و من در جلسه اخیر نرفتم چون معتقدم بابک زنجانی صادق نیست؛ لذا توصیه ام این است وقت تعیین کنید این آخرین فرصت شماست و تا این زمان یا پرداخت می کنید یا نمی کنید.

 

* پرونده ای به نام توتال در دادسرا مطرح نشده است

 

معاون اول قوه قضاییه درباره این موضوع که توتال در خارج از کشور محکوم شده است و چرا در داخل پیگیری نمی شود، گفت: اینکه این شرکت در خارج از کشور محکوم شده است یا نه اطلاعی ندارم اگر چنین باشد دادستان وارد می شود.
وی افزود: هنوز به این اتهام در دادسرا مطرح و رسیدگی نشده است.

 

* پرونده عیسی شریفی به کیفرخواست نرسیده است

 

محسنی اژه ای درباره پرونده عیسی شریفی معاون شهردار سابق گفت: پرونده عیسی شریقی هنوز در مرحله مقدماتی است از بیان جزئیات معذورم چرن هنوز به دادگاه نرفته و کیفرخواست صادر نشده است.

 

* اطلاعی از پرونده شیخ استخاره ندارم

 

خبرنگاری پرسید مجید جعفری تبار معروف به شیخ استخاره که حکم اعدامش صادر شده بود آیا اعدام شده است و آیا این امر صحت دارد یا نه که اژه ای چنین پاسخ داد: این پرونده چون در دادگاه روحانیت است مطلقا اطلاع ندارم.

 

 

* ادعای اسماعیل بخشی و پیگیری قوه قضاییه

 

سخنگوی قوه قضاییه در واکنش به ادعای اسماعیل بخشی مبنی بر شکنجه او گفت: از دیگران شنیدم و خودم هم دیدم نامه ای به وزیر اطلاعات داد که باید این وزارتخانه پاسخ دهد و خودشان پیگیری کنند.
وی ادامه داد: طبق روال وزارت اطلاعات پیگیری می کند و اگر خود این فرد به قوه قضاییه مراجعه کند صد درصد رسیدگی می شود اما اینکه مدعی العموم ورود می کند یا نه خبر ندارم.

 

* فاز جدیدی در پرونده عراقچی باز شده است

 

معاون اول قوه قضاییه در پاسخ به پرسش خبرنگاری مبنی بر اینکه چرا رسیدگی به پرونده عراقچی آنقدر طول کشیده است، گفت: از یک طرف دوست داریم هر پرونده ای سریعتر به نتیجه برسد اما کار کارشناسی برخی پرونده ها زمان می برد.

وی ادامه داد: گزارش جدیدی دیروز برای آقای عراقچی و همدستان دیگرش که بازداشت هستند، آمده است و اگر این گزارش درست باشد فاز جدیدی از پرونده باز می شود. تلاش و خواسته مان این است که هر پرونده ای سریعتر به نتیجه برسد.

محسنی اژه ای اظهار داشت: دادگاه هنوز مشغول مطالعه این پرونده است و اگر گزارش اخیر صحت داشته باشد، پرونده وارد فاز جدیدی می شود.
پرونده ای که به دادگاه رفته ۹ متهم دارد که همه از بانک مرکزی نیستند.

 

* واکنش اژه ای نسبت به تهدید انگلیس در پرونده زاغری

 

اژه ای در واکنش به تهدیدات انگلیس در رابطه با پرونده نازنین زاغری و آزادی این متهم گفت: غلط کردند که تهدید کردند. اینها افراد مفسدی هستند که در طول تاریخ جنایت کردند و حق چنین دخالت هایی را ندارند.

 

* پرونده تخلفات انتخاباتی

 

محسنی اژه ای درباره پرونده تخلفات انتخاباتی سال گذشته گفت: بعضی از استانداران و کارکنان وزارت کشور در این پرونده در دادگاه بدوی محکوم شده اند اما اینکه حکم شان قطعی شده است یا نه خبر ندارم.

 

* بررسی حادثه اتوبوس واحد علوم و تحقیقات در کمیته ۷ نفره

 

محسنی اژه ای در پاسخ به این پرسش ایرنا مبنی بر اینکه با توجه به نظر قاطع پزشکی قانونی که علت تصادف سکته قلبی راننده نبوده است، قوه قضاییه تاکنون چه اقداماتی برای پیگیری پرونده حادثه اتوبوس واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد انجام داده است، گفت: تاسف و تاثر خود را از این حادثه اعلام کنم و حقیقتا به همه بازماندگان عرض تسلیت دارم.

وی افزود: این موضوع از دو جهت حائز اهمیت است؛ یکی اینکه حادثه ای واقع و منجر به مرگ ۱۰ نفر از دانشجویان شده است و نکته دیگر اینکه این امر در محیط دانشگاهی و علمی اتفاق افتاد و جای تاثر دارد.

سخنگوی قوه قضاییه تصریح کرد: از روز اول همه دستگاه های ذیربط از دانشگاه گرفته تا مجلس، دولت و قوه قضاییه دنبال موضوع بودند. اما بحث قابل توجه، کارشناسی است و حتما باید کارشناس نظر دهد.

وی افزود: اوایل شایع شد راننده سکته قلبی کرده است و این را قاضی نمی تواند تشخیص دهد و حتما پزشک باید تشخیص دهد و همانطور که شما گفتید پزشکی قانونی رسما اعلام کرد که علت حادثه، سکته قلبی راننده نبوده است.

محسنی اژه ای ادامه داد: از جنبه های فنی خود ماشین، شرکتی که ماشین را به کار گرفته و محلی که دانشگاه ساخته شده همه باید کارشناسی شود؛ هیات کارشناسی نظر خود را اعلام کرده و پس از آن به هیات هفت نفره ارجاع داده شده است.

به گفته وی، دادستان کل کشور بعد از حضور در دانشگاه، جلسه ای هم با افراد مرتبط با این قضیه گذاشت که با تمام توان این کار دارد انجام می شود و همانطور که قول دادند با بررسی کارشناسی اگر کسی مقصر شناخته شد، حتما پیگیری می شود.

محسنی اژه ای در پاسخ به این پرسش که آیا کسی هم بازداشت است، گفت که نمی دانم و نپرسیدم.

 

* ۷ نفر از شرکت فولاد اهواز بازداشت بودند

 

اژه ای درباره آخرین وضعیت بازداشتی های فولاد اهواز و هفت تپه گفت: هفت نفر از کارگران فولاد اهواز بازداشت بودند اما اینکه این افراد با قید وثیقه آزاد شده اند یا نه، نمی دانم اما کارگران شرکت هفت تپه همه آزاد شدند.

 

* درباره پرونده شکایت خاتمی از مدیرمسئول روزنامه کیهان

 

سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به خبرنگاری که چند نشست متوالی پیگیر شکایت محمد خاتمی از شریعتمداری مدیرمسئول روزنامه کیهان انجام شده در سال های ۸۸ و ۸۹ ، بوده است، گفت: این پرونده هنوز به دادگاه نرفته و در مرحله دادرسی است.

 

* قطعا من رئیس بعدی قوه قضاییه نیستم

 

خبرنگاری پرسید با توجه به اینکه آقای رئیسی گفته رئیس قوه نمی شود آیا شما رئیس بعدی قوه می شوید، که اژه ای پاسخ داد نه من نیستم.
خبرنگار دوباره پرسید پس چه کسی رئیس بعدی دستگاه قضایی خواهد شد که اژه ای ادامه داد: چیزی که قطعی است این است که بنده رئیس قوه نیستم.
او در پاسخ به این پرسش که آیا نمی دانید چه کسی قرار است رئیس قوه قضاییه شود، گفت: به هر تقدیر می گویم هر وقت رهبری اعلام کنند همه ما مطلع می شویم.

سخنگوی قوه قضاییه در ارتباط با اخباری که در فضای مجازی منتشر می شود، گفت: گاهی اخبار دروغی علیه نظام و مردم در این شبکه ها منتشر می شود؛ از این رو، قوه قضاییه تلاش می کند این شبکه را به نوعی ساماندهی کند تا از این جرائم جلوگیری کند.

وی افزود: البته این کار فنی است و عمدتا باید شورای فضای مجازی و وزارت ارتباطات شبکه های مجازی را کنترل و سیاست های خود را اجرا کنند اما قوه قضاییه هم در زمان هایی ناگزیر شده است صفحه یا کانالی را توقیف کند که البته اینها موردی است.

محسنی اژه ای در خصوص حمایت قوه قضاییه از قانون وکالت و نحوه پذیرش وکیل گفت: حدود ۹ سال پیش در دولت دهم لایحه جامع وکالت را پیشنهاد کردیم که در دولت ماند و این مساله را پیگیری کردیم و حتی در دولت یازدهم هم برای تصویب به مجلس نرفت.

وی افزود: قوه قضاییه اعتقاد دارد که باید یک قانون جامع درباره وکالت داشته باشیم تا هم مردم به سهولت به وکیل دسترسی داشته باشند و هم بهای زیادی را برای وکیل پرداخت نکنند.

معاون اول قوه قضاییه تاکید کرد: البته بر نحوه توزیع پرونده ها نیز انتقاد دارم، چرا که برخی وکلا برای پذیرش برخی پرونده ها مبالغ کلانی را دریافت می کنند و به برخی دیگر نیز پرونده ای ارجاع نمی شود.

 

 


 

 

 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

4 × 2 =