نوه امام(ره):جز چند عبا و دمپایی متعلق به امام چیزی برای موزه ایشان وجود ندارد /روحانیونی که به سراغ تجمل می‌روند، روحانیت را بدنام می‌کنند

امام خمینی (ره) زمانی که حکومت را به دست گرفت، نسبت به خوراک و خرید منزل هم هیچ رغبتی به دنیا نداشت و کاملا هم مراقب بود که زیاده‌روی نشود. در ۸۰ سالگی هم خرج منزلشان به دست خودشان بود. این زندگی رهبران ماست.

کد خبر : 63051
تاریخ انتشار : جمعه 27 بهمن 1396 - 4:57

 

به گزارش پایگاه خبری “ججین” به نقل از تابناک، سیدعلی خمینی در همایش «روحانیت و انقلاب» گفت: تفاوت انقلابیون و حزب‌اللهی‌ها و طرفداران نظام جمهوری اسلامی با ضدانقلاب‌ها در چه چیزی است؟ اگر فرض کنیم هیچ‌گونه مشکلی در جمهوری اسلامی نداریم و اگر کوتاهی نهادهای مختلف‌ را به نفع جمهوری اسلامی نگوییم، قطعا کار درستی نیست. ما تک‌تک وظیفه داریم که جست‌وجو کنیم؛ وظیفه‌ای که امام بر دوش تک‌تک مردم قرار داده این است که جست‌وجو کنیم. امام هم فرموده بودند اگر من هم پایم را کج گذاشتم فریاد بزنید. اما تفاوت ما با ضدانقلاب‌ها عداوت و نصیحت است. ضدانقلاب‌ها حقیقتا از انحرافات ما خوشحال هستند. اگر کسی فریاد می‌زند و انحرافات را بزرگ می‌کند قطعا خوشحال است که جمهوری اسلامی دچار مشکل شده و هرچه از دستش برآید برای ایجاد اختلاف و مشکل کوتاهی نخواهد کرد.

به گزارش جماران او ادامه داد: اما انقلابی‌های ما نقد می‌کنند و فریاد می‌زنند، دلگیری و ناراحتی‌های خود را بیان می‌کنند، اما اگر قلبشان را نگاه کنید، از انحرافات ناراحت هستند و خون‌دل می‌خورند. از انحراف و مشکل در جمهوری اسلامی که حاصل خون‌های پاک چندصد هزار شهید است، ناراحت می‌شوند. اگر مشکلی باشد، ما به‌عنوان کسانی که خودمان را طرفدار نظریه امام می‌دانیم، باید جامعه را از عداوت به سمت نصیحت هدایت کنیم.
نوه گرامی امام خمینی ادامه داد: این روایت ماست و مردم هم از ما توقع دارند کسانی باشیم که منیت خویش را به صفر برسانیم. در خانه روحانیت شیعه همیشه باز بوده است و زمانی که انقلاب شکل گرفت این مقدار مردم به روحانیت گرایش پیدا کردند، از این باب بود که روحانیون خودشان را خادم مردم می‌دانستند و از منیت حرف نمی‌زدند و به خودشان نمی‌خواندند.
نوه گرامی امام خمینی تأکید کرد: بدترین مورد برای روحانیت این است که کسی طالب دنیا شود. روحانیت ما رغبت به دنیا نداشته است. در تاریخ روحانیت شیعه آنچه نشانه بارز روحانیت ما بوده، همین صفت روحانیت است؛ یعنی کسانی که در کار روح بوده‌‌اند، نه روح به معنای کاسبان جن‌گیری و این موارد، نه! یعنی روح و نفس خودش، عالم را مسیر عبور می‌دیدند. ویژگی‌ای که در خانواده امام معروف است ساده‌زیستی امام و عدم رغبت به دنیاست. امام واقعا هیچ رغبتی به دنیا نداشت و زندگی امام سراسر خالی از مظاهر و رغبت به دنیا بود. امام فرد گوشه‌گیری نبود و نمونه آن حرکت و انقلاب عظیم امام بود که نشان‌دهنده توجه امام به دنیاست، اما ایشان از دنیا به یک یا دو دست لباس بسنده کرده بود. عضو بیت گرامی امام خمینی افزود: یکی از ناراحتی‌هایی که برای ساخت موزه امام دارند این است که امام وسایل شخصی ندارد تا بتوانند از آن استفاده کنند؛ جز چند عبا و دمپایی که متعلق به امام است. وقتی سراسر زندگی امام را قبل از انقلاب و بعد از انقلاب مشاهده کنید، بالاخره بعد از انقلاب امام و رهبر شدند و باید تفاوتی باشد. زمانی که حکومت را به دست گرفت، نسبت به خوراک و خرید منزل هم هیچ رغبتی به دنیا نداشت و کاملا هم مراقب بود که زیاده‌روی نشود. در ۸۰ سالگی هم خرج منزلشان به دست خودشان بود. این زندگی رهبران ماست.
سیدعلی خمینی تأکید کرد: روحانی‌ای که به دنبال دنیا برود، هم دنیا و هم آخرت او را پس می‌زند. لذا از ما و مردم خواسته شده است که به سراغ روحانی یا عالمی بروید که از رغبت دنیا پاک شود. رغبت باید در وجود خودمان باشد. این نصیحتی است که امام به همه ما می‌کند و بیش از همه من خودم باید دغدغه داشته باشم و رعایت کنم. امام می‌فرماید، نکند جوری شود که مردم بگویند روحانیت توان نداشت که ساده زندگی می‌کرد و بعد از آنکه می‌توانست و قدرتی پیدا کرد بدتر از افراد عادی رفتار کرد.
او گفت: بعضی از افراد تصور می‌کنند هرکسی که روحانی است و عمامه به سر دارد، به حکومت وصل است و وضعش خوب است و از داخل خبر ندارند. ضعیف‌ترین قشر جامعه امروز هم جامعه روحانیت است که با سیلی صورت خود را سرخ نگه می‌دارند و مشکلات اقتصادی و معیشتی دارند، اما مردم درک نمی‌کنند؛ تعدادی روحانی را می‌بینند و فکر می‌کنند همه اقشار روحانیت هم مانند هم هستند.
نوه امام خمینی گفت: روحانیونی که به سراغ تجمل می‌روند، علاوه‌بر دین خدا، همه اقشار روحانیت را بدنام می‌کنند، چون مردم با نگاه به آنها می‌گویند که همه مانند هم هستند. کسانی که در جمهوری اسلامی مسئولیتی را می‌پذیرند باید بیش از افراد دیگر نسبت به رفت‌وآمد و زندگی‌شان مراقب باشند و این بار سنگینی است که اول پیامبر اسلام(ص) روی دوش ما گذاشته است که مراقب باشیم اگر مسئولیتی گرفته می‌شود باید دقت شود طرفش پیامبر‌(ص) است و در آخرت باید اول به پیامبر (ص) پاسخ داده شود.
او گفت: وظیفه همه افراد، خصوصا از قشر روحانیت این است که مثل مردم عادی زندگی کنند و ما باید توجه کنیم که لباس روحانیت بر تن کرده‌ایم و با بقیه افراد فرق داریم. این انقلاب با مشیت خدا و حرکت روح‌الله پیروز شد و خداوند به همه توفیق دهد تا بتوانیم این امانت را حفظ کنیم.

 


 

 

 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.