فواید گوشت مرغ
اگر بخواهیم گوشت مرغ را در یک کلام شرح دهیم، همه کاره بودن توضیح مناسبی است تردیدی نیست که مرغ جایگزینی سالم و مناسب برای گوشت قرمز است.
به گزارش پایگاه خبری “ججین” ، مطالعات نشان میدهد که سالمندان، به مقدار کافی پروتئین مصرف نمیکنند. پروتئین برای پیشگیری از کاهش تراکم استخوان در سالمندان حائز اهمیت است. البته دقت داشته باشید که دریافت رژیمهای پُرپروتئین نیز پوکیاستخوان را تشدید میکند. بنابراین باید در حد متعادل غذاهای پروتئینی خورد.
غذایی کم چرب
افرادی که میخواهند که مقدار چربی غذایشان را کم کنند، میتوانند از گوشت مرغ استفاده کنند. گوشت سینه در مقایسه با ران، چربیاش نصف است.گوشت مرغ در مقایسه با گوشت گاو، چربی اشباع کمتری دارد. با این حال پوست مرغ دارای مقدار زیادی چربی اشباع است و به همین دلیل قبل از پخت، باید پوست آن را کاملا جدا کرد.
منبع خوب پروتئین
مرغ منبع خیلی خوب پروتئین است و ۱۲۰ گرم آن حدود ۷۰درصد نیاز پروتئین بدن را برآورده میسازد.همان طور که میدانید بدن ما انسانها از پروتئین تشکیل شده است و پروتئینها از واحدهای ساختمانی به نام اسید آمینه. ما اسید آمینههای لازم برای ساخت پروتئینهای بدن مان را از منابع حیوانی و گیاهی آن دریافت میکنیم و با آنها، پروتئین مورد نیاز بدن مان را بازسازی میکنیم.
متابولیسم انرژی
مرغ فقط منبع غنی از ویتامین B3 نیست، بلکه منبع خوبی از ویتامین B6 نیز است. این ترکیب خوب ویتامینی B، مرغ را به عنوان یک غذای مفید برای تامین انرژی سوخت و ساز (متابولیسم) بدن معرفی میکند، زیرا این دو ویتامین در واکنشهای سوخت و ساز بدن نقش دارند. هر دوی این ویتامینهای گروه B برای تولید انرژی مهم هستند.علاوه بر عملکرد نیاسین در DNA، این ویتامین برای تبدیل پروتئین ها، چربیها و کربوهیدراتهای بدن به انرژی، ضروری و لازم است.نیاسین به کنترل قند خون کمک میکند و فعالیت هورمون انسولین را تنظیم میکند.ویتامین B6 برای تجزیه و ترکیب کربوهیدراتهای بدن (قند و نشاسته) ضروری است، مخصوصا برای تجزیه گلیکوژن (فرم ذخیرهای قندها در سلولهای ماهیچه ای و کبد).۱۲۰ گرم گوشت مرغ حدود ۳۲درصد از نیاز ما به ویتامین B6 را برطرف میسازد.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰