درهوایآلوده شیرکمچرب مصرف کنید
در شرایط آلودگی هوا، همه گروههای سنی آسیبپذیر هستند و رعایت توصیههای تغذیهای در این شرایط به سلامت مردم و کاهش عوارض آلودگی هوا کمک میکند.
به گزارش پایگاه خبری “ججین” ، دبیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: در شرایط آلودگی هوا، همه گروههای سنی آسیبپذیر هستند و رعایت توصیههای تغذیهای در این شرایط به سلامت مردم و کاهش عوارض آلودگی هوا کمک میکند. زهرا عبداللهی با بیان اینکه برخی از گروهها مانند کودکان، افراد مسن، مادران باردار و بیماران قلبی و ریوی در شرایط آلودگی هوا، بیشتر در معرض خطر قرار دارند، افزود: در شرایط آلودگی هوا مردم و به ویژه گروههای حساس باید شیر و لبنیات کم چرب را مصرف کنند و مصرف روزانه دو لیوان شیر کم چرب به کاهش عوارض ناشی از آلودگی هوا کمک میکند زیرا کلسیم موجود در شیر مانع از جذب آلایندههایی مانند فلزات سنگین میشود.
وی از میوههای دارای ترکیبات آنتی اکسیدان بهعنوان مواد غذایی مفید در زمان آلودگی هوا یاد کرد و گفت: مصرف میوههای دارای ترکیبات آنتی اکسیدان از سلولهای بدن در مقابل آسیب دیدن در شرایط آلودگی هوا محافظت میکند.عبداللهی از سیب به عنوان یکی از میوههای سرشار از آنتی اکسیدان یاد کرد و گفت: میوههای دارای ویتامین A، E و C خاصیت آنتی اکسیدان دارند.وی افزود: مرکبات و میوههای با رنگ نارنجی، زرد و قرمز، موز، خرمالو، انواع فلفلهای سبز و نارنجی، هویج، چای سبز و سیاه، روغنهای سویا، آفتابگردان، کلزا و زیتون نقش آنتی اکسیدانی دارند و در شرایط آلودگی هوا از بدن مراقبت میکنند.
مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت مصرف دو وعده ماهی در هفته را در شرایط آلودگی هوا بسیار مهم دانست و اظهار داشت: ماهی به دلیل وجود ویتامین E و امگا ۳ به کاهش عوارض آلودگی هوا کمک میکند.وی بر مصرف زیاد آب و مایعات در زمان آلودگی هوا تاکید کرد و گفت: مصرف آب و مایعات در شرایط آلودگی باعث شستوشوی دستگاه گوارش و رفع عطش و خشکی دهان ناشی از این شرایط هوایی میشود و از سوی دیگر، با مصرف آب، بخشی از آلودگی هوا که وارد بدن شده، از راه ادرار، دفع میشود.
برچسب ها :آلودگی ، الودگی هوا ، ججین ، شیر
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰