امپراطور چین به دنبال اکسیر جاودانگی
به گفته محققان، اولین امپراطور چین، کین شی هانگ، دستور رسمی جستوجوی اکسیر جاودانگی را صادر کرده بود.
به گزارش پایگاه خبری “ججین” ، اسناد جدیدی کشف شده است که نشان میدهد ۲۲۰۰ سال پیش، اولین پادشاه چین دستوری مبنی بر یافتن معجونی صادر کرده بود که قرار بود به وی حیات جاودانه ببخشد. کین شی هانگ که در ۲۵۹ قبل از میلاد مسیح به دنیا آمد و در سال ۲۱۰ قبل از میلاد مسیح از دنیا رفت، همه شش ایالت در حال جنگ چین را فتح کرد، ملتی متحد ساخت و به عنوان امپراطور بر آن سلطنت کرد.
طی سلطنت هانگ، از تکههای بامبو نوعی کاغذ تولید میشد که از آن برای نوشتن استفاده میکردند. در سال ۲۰۰۲، بیش از ۳۶۰۰۰ کاغذ نوشته بامبو در چاهی متروکه در شهر «هونان» کشف شد که شامل خوشنویسیهای باستانی میشد.
ژنگ چولانگ، یکی از محققان موسسه انسانشناسی، ۴۸ کاغذ نوشته بامبوی مرتبط با موضوعات پزشکی از مجموعه مذکور را مورد بررسی قرار داد. آنالیزهای وی نشان داد که امپراطور فرمان جستوجویی برای یافتن اکسیر جاودانگی در مناطق مرزی و دهکدههای نزدیک صادر کرده بود.
ژنگ در این باره میگوید: «اعلام دستور دولتی در زمانهای باستانی که امکانات حمل و نقل و ارتباطی بسیار ضعیف بود، نیاز به مدیریتی کارآمد و نیروی اجرایی قوی دولت داشت».
برخی از کاغذ نوشتههای بامبو حاوی پاسخهای برخی از روستاییان است. در گزارش یکی شهرها به نام «دوژیانگ» آمده است که ساکنان آن هنوز موفق به پیدا کردن اکسیر نشدهاند. در حالی که یکی دیگر از شهرها، واقع در شرق چین، در گزارش خود نوعی گیاه از کوهستان را به امپراطور پیشنهاد داده است.
باستانشناسان و مورخان پیش از این هم میدانستند که امپراطور هانگ شیفته ایده دست یافتن به اکسیر جاودانگی بوده است.
به گفته متخصصان، امپراطور گمان میکرد که اگر سولفید جیوه مصرف کند، بیشتر عمر میکند. همانطور که میدانیم جیوه سمی است و دانشمندان نیز گمان میکنند که امپراطور به دلیل مصرف این ماده در سن ۳۹ سالگی دار فانی را وداع گفته است.
با وجود این که امپراطور شانگ هرگز به معجون جاودانگی دست نیافت اما اطمینان حاصل کرد که با تجهیزات و امکانات ویژهای، به سوی زندگی پس از مرگ میرود. امپراطور برای آرامگاه خود، مقبرهای زیرزمینی ساخت که شامل ۸۰۰۰ سرباز و اسب سرامیکی میشود که از زمان کشف آنها در دهه ۱۹۷۰ میلادی به نام «ارتش سفالی» شناخته میشود.
مترجم: هانا حیدری
برچسب ها :ججین ، حمل و نقل ، حیات جاودانه ، سولفید جیوه ، معجون حیات ، چین باستان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰