آیا کشتی نوح در ترکیه است؟

برخی از متخصصان ادعا می‌کنند که شواهد جدیدی از وجود کشتی نوح در کوهستان «آرارات» در ترکیه پیدا کرده‌اند.

کد خبر : 52990
تاریخ انتشار : شنبه 26 اسفند 1396 - 1:30

کشتی نوح

 

به گزارش پایگاه خبری “ججین “،  به عقیده برخی از دانشمندان، کشتی نوح به‌زودی پیدا خواهد شد. در کتاب مقدس گفته شده که کشتی نوح پس از ۱۵۰ روز طوفان، روی کوه «آرارات»، واقع در ترکیه امروزی، قرار گرفته است. در سال ۲۰۱۰، گروهی از محققان مسیحی، نشانه‌هایی از کشتی نوح در این کوهستان کشف کردند اما نتایج تحقیقات آنها توسط جامعه علمی به دلیل عدم وجود مدارک کافی رد شد.

حالا یک جست‌وجوگر اشیای باستانی اهل کالیفرنیا باور دارد که مدارک جدیدی از کشتی نوح و محل استقرار آن در کوهستان آرارات پیدا کرده است. با این حال ادعاهای جدید نیز جواب مشابهی از جامعه علمی دریافت کرده است.

اخیرا بیش از ۱۰۰ دانشمند از سراسر جهان در یک همایش سه روزه با موضوع کوهستان آرارات و کشتی نوح گرد هم جمع شده‌اند تا ببینند که می‌توانند آرامگاه ابدی این کشتی باستانی را پیدا کنند یا خیر.

پروفسور رائول اسپرانتا از موسسه تحقیقاتی ژئوفیزیک در این باره می‌گوید: «هدف ما این است که سایت‌های باستانی اطراف کوهستان آرارات را بررسی کنیم و اطلاعات بیشتری درباره این واقعه تاریخی پیدا کنیم».

در سال ۲۰۱۰، گروهی از جستجوگران ترکی و چینی برای کشف بقایا کشتی نوح و محل استقرار آن به جست‌وجوی کوهستان آرارات پرداختند. آنها پس از گذشت چند هفته، ادعا کردند که نمونه‌ای از ساختار کشتی مانندی در ارتفاع ۴۰۰۰ متری این کوهستان پیدا کرده‌اند. مرتفع‌ترین قله کوهستان آرارات ۵۱۰۰ متر ارتفاع دارد.

این تیم ادعا کرد که روی نمونه‌های پیدا شده آزمایش تاریخ‌گذاری رادیوکربن را انجام داده‌ است و نتایج حاصل نشان می‌دهد که قدمت این تکه‌های چوبی ۴۸۰۰ سال است که از نظر تاریخی نیز با زمان نوح مطابقت دارد.

در نوشته‌های تاریخی آمده است که اندازه این کشتی ۳۰۰ در ۵۰ در ۳۰ ذراع بوده است که به ۱۵۷ متر طول، ۲۶ متر عرض و ۱۶ متر ارتقاع ترجمه می‌شود.

اسپرانتا می‌گوید: «یافته‌های من در کتاب‌ها، مجلات و نشریه‌ها منتشر خواهد شد اما در حال حاضر خیلی زود است که پیش‌بینی کنیم چه چیزهایی پیدا خواهیم کرد. وقتی که جامعه علمی وجود کشتی نوح را بپذیرد، می‌توانیم یافته‌های خود را در اختیار عموم قرار دهیم».

نیکلاس پیرسل، پروفسور تاریخ باستان از دانشگاه آکسفورد، این ادعاها را بی‌اساس می‌داند و می‌گوید: «اگر سیل مذکور در ۲۸۰۰ قبل از میلاد مسیح، اوراسیا را تا عمق ۳۷۰۰ متری پوشانده است، چگونه جوامع پیچیده‌ای مانند مصر و بین‌النهرین، که در آن زمان چندین قرن قدمت داشتند، به حیات خود ادامه داده‌اند؟»

مترجم: هانا حیدری

 

 


 

 

برچسب ها : ، ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.