آخرین فناوری معماری دنیا / برج تمیزکننده هوا که پارکینگ خودروهای پرنده است!+تصاویر

یک شرکت معماری به دنبال احداث یک برج عجیب است که هم به عنوان پارکینگ و محل پرواز خودروهای پرنده عمل خواهد کرد و هم با پوشش گیاهی خود هوای شهر شانگهای را تمیز می‌کند.

کد خبر : 52355
تاریخ انتشار : دوشنبه 4 دی 1396 - 13:29

 

 

به گزارش پایگاه خبری ججین به نقل از اینهبیتت، به نظر می‌رسد خودروی پرنده در حال گذر از دنیای فیلم‌های علمی تخیلی به دنیای واقعیت هستند.

شرکت طراحی و معماری ریچارد (RA+D) با مدیریت ریچارد مورتا کاستیلو طرح یک برج “انرژی صفر” برای میزبانی از خودروهای پرنده را ارائه کرده است.

این برج بلند و هوشمند دارای سایت‌های فرود برای خودروهای پرنده خواهد بود. طرح‌های اولیه نشان‌دهنده یک ساختمان کاملا سبز(انرژی پاک) است، چرا که در واقع یک جنگل عمودی با ۵۰ هزار درخت و درختچه است که می‌تواند هوا را تمیز کند.

پایگاه خبر ججین

دبی در اوایل سال جاری تاکسی‌های پرنده را آزمایش کرد و شرکت معماری و طراحی ریچارد نیز از مقامات ایالت نوادا و اداره هواپیمایی فدرال اجازه پرواز وسایل نقلیه پرنده برای حمل و نقل را درخواست مجوز کرد. این شرکت شواهدی ارائه کرد مبنی بر این که وسایل نقلیه پرنده به زودی در آسمان ظاهر خواهند شد.

پایگاه خبر ججین

RA+D برای اولین بار طرح‌های برج خودروی پرنده را در سال ۲۰۱۵ با برج مسکو معرفی کرد و اکنون می‌گوید که برج شانگهای می‌تواند سریع‌تر از انتظارات، بین سال‌های ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۰ احداث شود.

پایگاه خبر ججین

طراحی این برج از هنر اژدهای چینی الهام گرفته شده است. ایستگاه‌های پرواز به برج متصل هستند.

پایگاه خبر ججین

این برج می‌تواند به طور طبیعی هوا را تمیز کند، چرا که گیاهان کربن دی‌اکسید را می‌گیرند.

پایگاه خبر ججین

فناوری‌های پاک نیز مانند یک کارخانه بازیافت آب با استفاده از روش ضد عفونی توسط امواج ماورای بنفش بخشی از طراحی این برج بلند و هوشمند هستند.

پایگاه خبر ججین

یک نیروگاه الکتریکی عمودی بر پایه انرژی خورشید، باد، آب و انرژی زمین گرمایی تعبیه خواهد شد.

پایگاه خبر ججین

این ساختمان چند منظوره همچنین می‌تواند شامل یک مرکز همایش، آزمایشگاه‌های زیست شناسی آب رودخانه و اقامتگاه‌ها باشد.

پایگاه خبر ججین

این برج با بودجه ۶۰۰ میلیون دلاری برای احداث در منطقه پودونگ شهر شانگهای طراحی شده است.

پایگاه خبر ججین

ساختمان انرژی صفر که به صورت ساختمان با (برآیند) انرژی صفر (ZNE) شناخته می‌شود، ساختمانی با برآیند مصرف انرژی صفر با آلاینده کربن صفر سالیانه می‌باشد.

در دنیای امروز با توجه به محدود بودن منابع سوخت فسیلی، ساختمان‌ها، صنایع و دیگر ارگان‌ها به سمت استفاده از دیگر انرژی‌های موجود در زمین مانند انرژی خورشیدی، بادی، زیست انرژی و آبی حرکت نموده‌اند.

ساختمان‌های قدیمی ۴۰ درصد کل انرژی سوخت فسیلی را در آمریکا و اتحادیه اروپا مصرف می‌کنند و تولیدکننده‌های مهمی از گارهای گلخانه‌ای محسوب می‌شوند.

اصل مصرف انرژی شبکه صفر به عنوان یک ابزار برای کاهش آلایندگی کربن و وابستگی به سوخت‌های فسیلی در نظر گرفته می‌شوند. اگر چه ساختمان‌های انرژی صفر حتی در کشورهای توسعه یافته هم غیر متداول می‌باشند، ولی روز به روز اهمیت و محبوبیت بیشتری پیدا می‌کنند.

اکثر ساختمان‌های انرژی صفر از شبکه الکتریکی برای ذخیره انرژی استفاده می‌کنند ولی بعضی از آنها هم مستقل از شبکه می‌باشند.

انرژی معمولا در مکان از طریق ترکیب تکنولوژی تولید انرژی همچون تکنولوژی خورشیدی و باد تولید می‌شود، در حالیکه مصرف کل انرژی به شدت کاهش می‌یابد.

انرژی صفر با کاهش هزینه تکنولوژی‌های انرژی جایگزین و افزایش هزینه سوخت‌های فسیلی کاربردی‌تر می‌شود.

پایگاه خبر ججین

ایجاد ساختمان‌های مدرن انرژی صفر نه تنها از طریق پیشرفت صورت گرفته در تکنولوژی‌ها و تکنیک‌های انرژی جدید و شاخت و ساز امکان‌پذیر شده است، بلکه به وسیله تحقیقات دانشگاهی پیشرفت قابل توجهی داشته است.

این تحقیقات اطلاعات دقیق عملکرد انرژی را در ساختمان‌های قدیمی و آزمایشی جمع‌آوری می‌کنند و پارامترهای عملکردی را برای مدل‌های کامپیوتری پیشرفته جهت پیش بینی کارآمدی طراحی‌های مهندسی ارائه می‌دهند.

مفهوم انرژی صفر به علت گزینه‌های زیاد برای تولید و نگه‌داری انرژی همراه با روش‌های متعدد اندازه‌گیری انرژی (مرتبط با هزینه، انرژی یا انتشار کربن) پذیرفته می‌شود.

ایده واصل مصرف انرژی خالص صفر به دلیل اینکه برداشت از انرژی‌های تجدیدپذیر وسیله و راهکاری برای حذف آلاینده‌ها و گازهای گلخانه‌ای است، توجه بسیاری را به خود معطوف داشته است.

امروزه طرح‌های مرتبط با اصول انرژی صفر به دلیل افزایش هزینه‌های سوخت‌های فسیلی و تاثیرات مخرب آنها بر روی محیط زیست و شرایط آب و هوایی و برهم زدن تعادل اکولوژیک، بسیار کاربردی و از محبوبیت خاصی برخوردار شده است.

این ساختمان‌ها می‌توانند دارای شبکه تامین انرژی جدا و مستقل باشند. بدین ترتیب انرژی به صورت محلی و از طریق ترکیبی از فناوری‌های تولید انرژی‌های نو از قبیل خورشیدی، بادی و بیوسوخت‌ها تامین می‌گردد.

این در حالیست که با استفاده از تکنولوژی‌های خاص برای سیستم‌های روشنایی و گرمایش و سرمایش فوق پربازده در مصرف هر چه کمتر انرژی تلاش شده است. به عبارت دیگر در یک ساختمان انرژی صفر قبل از تولید انرژی پاک به بهینه‌سازی مصارف انرژی در بخش‌های مختلف ساختمان پرداخته شده است و با استفاده هوشمندانه از تکنولوژی تجدیدپذیر، تعادل میان تولید و مصرف انرژی برقرار می‌شود.

اگر چه ساختمان‌های با مصرف انرژی صفر حتی در کشورهای پیشرفته امروز بسیار کمیاب و حتی نایاب می‌باشند، اما به دلیل مستقل بودن از سوخت‌هی فسیلی و کمک به کاهش آلاینده‌های کربنی در حال رشد بوده وتوجه بسیاری را به خود جلب نموده است.

 

 

 

 

 



 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.