بایدها و نبایدهای تغذیهای در شب یلدا
بیماران دیابتی و افراد دچار چربی خون باید در مصرف انواع آجیل دقت کنند
به گزارش پایگاه خبری “ججین“ ، کارشناس تغذیه بایدها و نبایدهای تغذیهای در شب یلدا را تشریح کرد و گفت: دانههای انار باید حتما جویده شوند چرا که سیستم گوارشی دچار اختلال خواهد شد.مرجان افغان در ارتباط با بایدها و نبایدهای تغذیهای در شب یلدا اظهار داشت: مواد غذایی که از قدیم برای جشن شب یلدا مردم در نظر میگرفتند بسیار مفید بود که این مواد غذایی شامل انواع آجیل و میوههاست. وی با بیان اینکه روی هم خوردن این مواد غذایی هر چند که همه آنها مفید است ولی بهصلاح نیست چرا که میتواند مشکلات گوارشی برای افراد بههمراه داشته باشد.این کارشناس تغذیه اضافه کرد: افراد بهتر است پس از مصرف آجیل تا یک ساعت از انار استفاده نکنند تا دچار مشکلات گوارشی نشوند.وی با بیان اینکه بیماران دیابتی و افراد دچار چربی خون باید در مصرف انواع آجیل دقت کنند، گفت: مصرف انواع تخمه در کنار سایر مواد غذایی میتواند سبب سنگینشدن سیستم گوارشی افراد شود بنابراین توصیه میشود در شب یلدا از همه این مواد بهصورت اندک استفاده شود.وی گفت: در این شب بهدلیل مصرف همزمان بسیاری از مواد غذایی همچون آجیل، دانههای انار باید حتما جویده شوند و در غیر این صورت دور ریخته شوند چرا که سیستم گوارشی دچار اختلال خواهد شد. همچنین حداقل فاصله خوردن آجیل تا هندوانه نیمساعت به طول بینجامد.این دکترای فیزیولوژی ورزشی اضافه کرد: همچنین توصیه میشود در این شب افراد نسبت به انجام ورزشهای گروهی همچون طنابکشی، پرتاب توپ، پانتومیم بازی، وسطی و…. اقدام کنند تا هم هضم مواد غذایی بهتر انجام گیرد و هم افراد شادتر باشند. افغان تصریح کرد: البته میزان ورزش و شدت ورزش برای افراد مختلف متفاوت است و هر فردی با توجه به شرایط جسمانی که دارد میتواند ورزشهای لازم را انجام دهد.
برچسب ها :اصول تغذیه ، تغذیه ، ججین ، شب یلدا
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰