ویتامین‌هایی برای مقابله با انواع سرطان

از طریق مصرف روزانه و منظم مواد مغذی، خطر ابتلا به انواع سرطان‌ها را از خود دور کنید

کد خبر : 49806
تاریخ انتشار : پنجشنبه 2 فروردین 1397 - 9:00

 

به گزارش پایگاه خبری “ججین“،، رژیم‌های غذایی اغلب افراد فاقد مواد مغذی و ویتامین‌هایی است که برای مبارزه با سرطان در دسترس هستند.با این حال شما می‌توانید از طریق مصرف روزانه و منظم مواد مغذی، خطر ابتلا به انواع سرطان‌ها را از خود دور کنید:

ویتامین D

مطالعات نشان داده‌اند کسانی که سطوح بالای ویتامین D را دریافت می‌کنند، در معرض خطر کمتری از ابتلا به سرطان سینه، تخمدان، کلیه، روده، پانکراس، پروستات و سرطان‌های دیگر هستند.بیش از ۹۰‌درصد از ویتامین D از راه نور خورشید سنتز می‌شود، اما بیشتر مردم به خاطر ترس از ابتلا به سرطان پوست کمتر در معرض نور آفتاب قرار می‌گیرند در حالی که استفاده از کرم‌های ضد آفتاب استاندارد و رعایت موارد جلوگیری از آفتاب سوختگی، خطر ابتلا به این سرطان را کاهش می‌دهد.دریافت روزانه‌هزار تا ۲‌هزار وحد ویتامین D در روز از طریق رژیم غذایی یا مکمل‌های این ویتامین برای جلوگیری از سرطان‌های یادشده مفید است.

کورکومین

مطالعات نشان داده‌اند که کورکومین، ماده فعال بیولوژیک زردچوبه، علاوه بر اثرات آنتی‌اکسیدانی و ضد التهابی، اثرات ضد سرطانی و ویژگی‌های ممانعت از ایجاد سرطان را هم داراست.

ویتامین‌های گروه B

بعضی تحقیقات نشان داده است که ویتامین‌های گروه B از جمله اسید فولیک یا همان ویتامین B9 می‌تواند خطر ابتلا به برخی سرطان‌ها را کاهش دهد. افرادی که اسید فولیک بیشتری دریافت می‌کنند، خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ و سرطان کبد کمتر است. فولات، برای سلول‌ها و بافت‌های تکثیر یافته بسیار مفید است. برای مبتلایان به سرطان، مصرف مکمل فولات بسیار خوب است.

آنتی‌اکسیدان‌ها

برخی ترکیبات موجود در چای سبز غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها، باعث قطع رشد سلول‌های سرطانی در محیط آزمایشگاهی شده‌اند. افرادی که چای سبز می‌نوشند و از سیگار اجتناب می‌کنند، کمتر در معرض خطر سرطان مری هستند. البته چای سبز خواص دیگری نیز دارد و از بروز خطر حمله قلبی و ابتلا به اضطراب می‌کاهد.

سلنیوم

در مناطقی از جهان که سطح سلنیوم خاک بالا است، مرگ و میر کمتری ناشی از سرطان ریه، سینه، روده بزرگ، تخمدان، گردن رحم، مثانه، لوزالمعده و سرطان مری گزارش شده است. از آنجا که بدن نیاز کمی به این ماده معدنی دارد، انجمن سرطان آمریکا توصیه کرده است که با یک رژیم غذایی سالم و همراه با مقدار زیادی میوه‌ها و سبزیجات می‌توان این میزان سلنیوم را به دست آورد. آجیف غذا‌های دریایی، غلات سبوس دار، گوشت و مرغ، نیز حاوی سلنیوم هستند.

روغن ماهی

برخی تحقیقات نشان می‌دهد زنانی که دو بار در هفته ماهی مصرف می‌کنند کمتر دچار ابتلا به سرطان آندومتر می‌شوند. با این حال روغن ماهی فواید دیگری هم دارد از جمله اینکه منجر به جلوگیری از بیماری‌های قلبی یا سکته مغزی می‌شود ضمن اینکه با کاهش خطر ابتلا به افسردگی نیز ارتباط دارد.

بتاکاروتن

ویتامین A شامل بتاکاروتن می‌تواند تومور‌ها را کوچک کرده و سرعت رشد آنها را کاهش دهد. با این همه، مصرف بیش از حد ویتامین A یا همان بتاکاروتن می‌تواند سمیت ایجاد کند. بیش از ۵‌هزار واحد بتاکاروتن در روز را نباید دریافت کرد.

 


 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.