اشتباهاتی که منجر به کمشدن خاصیت «سیر» میشوند
لهکردن سیر باعث میشود مولکولهای سیر از هم جدا شوند و سیر طعم تندی پیدا کند.
به گزارش پایگاه خبری “ججین“، خرید سیر منجمد شده: ما سعی میکنیم با خرید مواد غذایی از جمله سیر و پیاز کنسرو شده و منجمد شده در وقت صرفه جویی کنیم، اما قرار گرفتن سیر داخل بطریهای کنسروی و غوطهور شدن در روغن زیتون اصلا مناسب و درست نیست و بوی بد و طعم کهنگی به غذا میدهد.پوست کندن نامناسب: اگر میخواهید از پهلوی چاقو به منظور کندن پوست سیر استفاده کنید، این ترفند را امتحان کنید. حبههای سیر را داخل یک بطری شیشهای قرار داده و درب آن را ببندید، بطری را با شدت تکان دهید.
بدین صورت پوست سیر به سرعت کنده میشود و میتوانید بهراحتی آنها را جدا کنید.لهکردن سیر: لهکردن سیر باعث میشود مولکولهای سیر از هم جدا شوند و سیر طعم تندی پیدا کند. در حالی که ریزکردن سیر طعم قوی به سیر میدهد، رنده کردن آن طعم خامی و سوزش میدهد.خریدن سیر کهنه: در خرید سیر باید توجه کنید که حتما سیر تازه خریداری کنید. مطمئن شوید پوسته خارجی سیر نرم یا خشک نباشد و اگر ساقه سبزی از میانه آن جوانه زده باشد، یعنی چندان تازه نیست.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰