تاثیر مصرف زیاد گوشت قرمز در بروز سرطان
علت اصلی ایجاد سرطان معده هنوز مشخص نیست همچنین میزان بروز سرطان معده با افزایش سن، استعمال دخانیات افزایش می یابد.
به گزارش پایگاه خبری “ججین” ، دکتر احمد مافی عضو انجمن رادیوتراپی آنکولوژی ایران در ارتباط با سرطان معده گفت: متاسفانه سرطان معده در کشور ما بسیار شایع است و میزان ابتلای ایرانیان به این نوع سرطان بیشتر از اکثر کشورهای جهان است. وی افزود: در بعضی بررسی های انجام شده سرطان معده به عنوان شایعترین سرطان در مردان و یکی از سه سرطان شایع در زنان ایرانی شناخته شده است. به گزارش روابط عمومی انجمن رادیوتراپی آنکولوژی ایران، علت این امر به خوبی مشخص نیست ولی عادات غذایی به احتمال فراوان در این مساله نقش دارند.
این متخصص رادیوتراپی انکولوژی تصریح کرد: علت اصلی ایجاد سرطان معده هنوز مشخص نیست همچنین میزان بروز سرطان معده با افزایش سن، استعمال دخانیات افزایش می یابد. مافی اضافه کرد: سرطان معده در مردان شایعتر از زنان است همچنین در برخی مطالعات به نقش مصرف زیاد گوشت قرمز و گوشت فرآوری شده مثل گوشت دودی در ایجاد سرطان معده اشاره شده است.استادیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: مصرف زیاد گوشت دودی، نمک سود و فرآوری شده، مصرف زیاد ترشیجات، غذاهایی که بیرون از یخچال نگهداری شده اند، عفونت با یک باکتری معده (هلیکوباکتر پیلوری)، یک نوع کم خونی مزمن، التهاب مزمن معده (گاستریت) و عوامل ژنتیک و سابقه خانوادگی سرطان در ایجاد سرطان معده نقش دارند.وی گفت: علائم سرطان معده شامل احساس درد و یا سوزش در شکم بخصوص قسمت فوقانی شکم، بزرگ شدن شکم به علت تجمع مایع در شکم، حس سیر شدگی زودرس حتی بعد از خوردن مقدار کمی غذا، تهوع و یا استفراغ، وجود خون در استفراغ، سوء هاضمه و ترش کردن، کاهش اشتها، کاهش وزن، خستگی و ضعف طولانی مدت بدون توجیه و دفع مدفوع سیاهرنگ بوده که نشانه وجود خون در دستگاه گوارش است.
برچسب ها :ججین ، سرطان ، سرطان معده ، گوشت قرمز
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰