خواص میوه به
وقتی به پخته میشود، نرم و شیرین میشود. این میوه برای تهیه مربا، مارمالاد، پودینگ و … بسیار کاربرد دارد و این مربا برای تسکین مشکلات رودهای استفاده میشود.
به گزارش پایگاه خبری “ججین“، شاید برایتان جالب باشد که بدانید خاستگاه اکثر میوههای پاییزی، برخی کشورهای جنوبی اروپا و کشورهای جنوب غربی آسیا مانند ایران، سوریه، لبنان، پاکستان و … است. زیرا اقلیم و آب و هوای این کشورها به گونهای است که میوههای پاییزی در چنین کشورهایی به خوبی بارور میشوند و رشد میکنند و این میوهها در سایر کشورها به عنوان میوههای کمیاب و استثنایی شناخته میشوند. از آن جمله میتوان به میوه «به» اشاره نمود.
سرشار از مواد مغذی
وقتی به پخته میشود، نرم و شیرین میشود. این میوه برای تهیه مربا، مارمالاد، پودینگ و … بسیار کاربرد دارد و این مربا برای تسکین مشکلات رودهای استفاده میشود. همچنین سرشار از فروکتوز، گلوکز، پکتین، لمون، مالیک اسید، نمک پتاسیم، سدیم، کلسیم، منیزیم، منگنز، آهن، روی، فسفر، مس، کلر، سولفور، کاروتن، ویتامین A، ویتامین C، ویتامین E، ویتامین B1، ویتامین B2، ویتامین B3، ویتامین B6 است.
درمان سرفه
دانههای خشکشده «به» برای درمان گلودرد و تسکین سرفه بسیار کارآمد است. این دانهها را در آب حل و به عنوان داروی سرفه استفاده کنید. این درمان بالأخص برای کودکان بسیار مفید است زیرا صد در صد بدون الکل است. دانههای این گیاه برای درمان پنومونی، سرماخوردگی، سرفه، آسم و بیماریهای تنفسی استفاده میشود. برای این منظور لازم است دانههای «به» را در آب بجوشانید و سپس مصرف کنید.
مشکلات گوارشی
پودری که از برگهای به استخراج میشود، مشکلات مرتبط با دستگاه گوارش مانند اسهال، یبوست، سوءهاضمه و … را کاهش میدهد. البته میوه به در حالت پخته به همراه عسل و کمی سرکه باعث افزایش فعالیت دستگاه گوارش میشود. ترکیبات پکتینی موجود در این میوه باعث بهبود بیماریهای رودهای میشود. برگهای به همچنین باعث تقویت معده و کبد میشود.
میوه به باعث بهبود اشتها میشود. همچنین خونرسانی و تغذیه قلب را تسهیل میکند.
میوه به برای تسکین التهاب ارگانهای داخلی مانند رحم بسیار مناسب است.
میوه، دانه و برگهای به برای بهبود بیماریهای دستگاه ادراری پیشنهاد میشود.
برای افراد دیابتی که میخواهند سطح قند خون خود را کاهش دهند، مصرف دمنوش به با تمام ضمایم به صورت میوه، دانه و برگهای به، ۳ بار در روز توصیه میشود.
این میوه همچنین برای بیماریهای پوستی و ناراحتیهای چشمی مناسب است.
برگ به همچنین برای تقویت موها و کدر کردن رنگ آنها در صورت استفاده موضعی بر روی موها، پیشنهاد مناسبی است.
کم خونی
یکی از مهمترین ترکیبات موجود در به ویتامین C است، که نقش کلیدی در سلامت ذهنی و فیزیکی دارد. ویتامین C یک آنتیاکسیدان بسیار قوی است و از تولید رادیکالهای آزاد توسط چربیهای غیراشباع جلوگیری میکند. همچنین وجود ویتامین C در رژیم غذایی باعث افزایش جذب آهن از مواد غذایی میشود؛ در نتیجه از کم خونیهایی که به علت کمبود آهن به وجود میآیند، جلوگیری میکند.
آرامبخش
دانه به دارای آمیگدالین یا همان ویتامین B17 است. که اثرات ضد سرطانی دارد. البته در مصرف آن باید جانب احتیاط را رعایت و از مصرف بیش از حد آن خودداری کرد؛ زیرا مقادیر زیادی از آمیگدالین سمی است. دانههای «به» سرشار از تانن، شکر، پکتین، مالیک اسید، آمیگدالین و … هستند. دمنوش تهیهشده از این دانهها خاصیت آرامبخشی دارد.بیخوابی را درمان میکند و تنشهای عصبی و تنفس نامناسب را تسکین میبخشد.
برچسب ها :به ، ججین ، خواص میوه به ، میوه به
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰