روش تقویت حافظه کوتاه مدت
حافظه کوتاه مدت فرایند ذهنی ذخیر اطلاعات برای ۳۰ ثانیه تا ۱ دقیقه است. پس شما مجبور نیستید در این مدت کوتاه تمام اطلاعات را به خاطر داشته باشید اما گاهی همین فراموشکاری کوتاه مدت نیز برای برخی می تواند نامیدکننده باشد.
به گزارش پایگاه خبری “ججین“، کاهش سطح حافظه کوتاه مدت حتی می تواند هنگام انجام کارهای روزانه ایجاد خطر کند. با این حال گام های طبیعی برای بهبود سطح این نوع حافظه وجد دارد:
خوردن زنجبیل: تحقیقات نشان می دهد که زنجبیل می تواند از کاهش حافظه کوتاه مدت و زوال عقل پیشگیری کند. مطالعات در مورد زنان سالمند حاکی از آن است که مکمل های زنجبیل منجر به بهبود سطح حافظه کوتاه مدت می شوند.
بهبود وضعیت خواب: دلایل اثبات شده ای وجود دارند که نشان می دهند خواب یکی از مهمترین عناصر برای تقویت حافظه است. از آنجایی که بیشترین مقدار تثبیت حافظه در خواب صورت می گیرد، مشخص می شود که مغز ما بدون داشتن خواب کافی به دردسر می افتد. حتی یک چرت کوتاه می تواند بازیابی شما را بهبود ببخشد.
اجتناب از شکر فرآوری شده: محققان می گویند شکر می تواند حافظه کوتاه مدت را خراب کند. شکر با افزایش سطح قند خون منجر به کاهش سطح تمرکز و خلق و خوی می شود. شکر تقریبا در تمام غذاهای فراوری شده وجود دارد بنابراین مصرف آنها را به حداقل برسانید.
مصرف زردچوبه: تحقیقاتی که در دانشگاه تکنولوژی سوینبرن در ملبورن استرالیا انجام شد، نشان داد که مصرف کورکومین موجود در زردچوبه پس از یک ساعت اثرات خود را روی حافظه می گذارد. کورکومین در خلق و خو، خون و مهارت های شناختی اثرات سریع و بلندمدتی می گذارد. بیماران آلزایمری با علائم شدید از جمله زوال عقل، تحریک پذیری، بی قراری، اضطراب با مصرف مکمل کورکومین می توانند به بهبودهای قابل توجهی دست یابند.
مصرف شکلات تیره: شکلات تیره نه تنها سرکوب کننده اشتها است بلکه باعث بهبود حافظه می شود. ترکیبات شکلات تیره منجر به بهبود جریان خون در مغز می شود. همچنین خوردن این ماده مغذی ضد افسردگی است و باعث کاهش اختلالات ذهنی در افراد مسن می شود.
نوشیدن قهوه: یکی از بهترین سوختها برای مغز، نوشیدن یک فنجان قهوه تازه دم است. تحقیقات نشان می دهد کافئین موجود در قهوه می تواند فرآیند پیری مغز را کاهش داده و سبب تقویت حافظه کوتاهمدت گردد. محققان انگلیسی دریافتند نوشیدن تنها یک فنجان قهوه می تواند سبب بهبود تمرکز و مهارت های ذهنی مغز شود.
مصرف انواع توت ها: آنتی اکسیدان موجود در توت، مغز را در برابر حملات رادیکالهای آزاد محافظت کرده و خطر ابتلا به بیماری های پارکینسون و آلزایمر را کاهش می دهد. آنتی اکسیدان همچنین می تواند فرآیندهای فکری و ذهنی مغز را تقویت کند.
برچسب ها :انواع حافظه انسان ، تعریف حافظه ، تغذیه مناسب برای تقویت حافظه ، ججین ، حافظه pdf ، حافظه انسان ، حافظه چیست ، حافظه کامپیوتر ، حافظه کوتاه مدت
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰