سالمون فلفلی با سبزیجات کبابی یک شام سالم و مقوی

ماهی‌ها را روی سبزیجات قرار دهید. آب و آب پرتقال را با هم مخلوط کنید و روی حرارت به حالت نیم جوش بگذارید تا غلیظ شود. سپس آن را روی ماهی‌ها بریزد و سرو کنید.

کد خبر : 31039
تاریخ انتشار : سه شنبه 14 شهریور 1396 - 11:00

به گزارش پایگاه خبری “ججین”  ، این شام مقوی و سالم را برای خود و خانواده خود تهیه کنید و لذت ببرید.

زمان تهیه: ۳۰ دقیقه
زمان پخت: ۱۰ دقیقه
تعداد: ۴ نفر

سالمون فلفلی با سبزیجات کبابی
مواد لازم

۴ عدد هویج متوسط خرد شده
دو عدد چغندر کوچک خرد شده
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک قاشق چایخوری نمک دریایی
۱۳۰۰ گرم فیله ماهی سالمون
یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
¼ پیمانه آب پرتقال
دو قاشق غذاخوری آب

طرز تهیه

۱. فر را با دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید. در یک تابه بزرگ هویج، چغندر و روغن را با هم مخلوط کنید و نمک بزنید. بدون در ۲۰ دقیقه تفت دهید. مواد را داخل بشقاب بریزید.

۲. سپس، سالمون‌ها نمک و فلفل بزنید. در یک تابه گود روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید و سالمون‌ها را حدود ۳ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود. ماهی‌ها را روی سبزیجات قرار دهید. آب و آب پرتقال را با هم مخلوط کنید و روی حرارت به حالت نیم جوش بگذارید تا غلیظ شود. سپس آن را روی ماهی‌ها بریزد و سرو کنید.
ارزش غذایی

کالری: ۳۹۲
چربی: ۲۶ گرم
کلسترول: ۶۲ میلی‌گرم
سدیم: ۸۴۸ میلی‌گرم
کربوهیدرات: ۱۶ گرم
فیبر: ۳ گرم
پروتئین: ۱۰ گرم

 


 

 

telegram.me/jajinnews

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

چهار × 4 =