ساندویچ تن ماهی و ذرت، یک ساندویچ سرد خوشمزه

اگر به دنبال ایجاد تنوع در غذای خانواده هستید، ما به شما ساندویچ ذرت و تن ماهی را پیشنهاد می‌کنیم. مواد اولیه و روش تهیه‌ی این ساندویچ خوشمزه، بسیار ساده و آسان است. برای آشنایی با روش تهیه و مواد اولیه‌ی ساندویچ ذرت و تن ماهی، با ما همراه باشید.

کد خبر : 28149
تاریخ انتشار : جمعه 3 شهریور 1396 - 12:35
به گزارش پایگاه خبری “ججین” به نقل از تابناک ،  اگر به دنبال ایجاد تنوع در غذای خانواده هستید، ما به شما ساندویچ ذرت و تن ماهی را پیشنهاد می‌کنیم. مواد اولیه و روش تهیه‌ی این ساندویچ خوشمزه، بسیار ساده و آسان است. برای آشنایی با روش تهیه و مواد اولیه‌ی ساندویچ ذرت و تن ماهی، با ما همراه باشید.
ساندویچ تن ماهی و ذرت، یک ساندویچ سرد
مواد لازم:
کاهو: یک پیمانه
ذرت پخته شده: نصف پیمانه
تن ماهی: ۲ پیمانه
سس مایونز: ۳ قاشق غذاخوری
آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری
خیارشور: نصف پیمانه
نان تست: به میزان لازم
فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
تن ماهی را در ظرفی ریخته، ذرت پخته شده و خیارشور خرد شده را به آن می‌افزاییم و مخلوط می‌کنیم.
در ظرفی جداگانه، سس مایونز را به همراه آبلیمو و فلفل سیاه، هم می‎زنیم. سس آماده شده را به مخلوط تن ماهی و ذرت اضافه می‌کنیم.
یک قطعه نان تست را برداشته و سطح آن را با مواد آماده شده، می‌پوشانیم. سپس یک لایه کاهوی خرد شده روی مواد آماده شده قرار می‌دهیم. حال، قطعه‌ی دیگری نان تست را روی کاهوها قرار می‌دهیم.
به همین سادگی، ساندویچ‌های سرد ما آماده شدند. نوش جان!

https://telegram.me/jajinnews
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.