حمایت جالب هنرمندان سینما از جنبش توالت سازی

کمبود توالت در هند یکی از مشکلات بزرگ است. قضای حاجت در فضای باز که در این کشور رایج است عامل آلودگی و بیماری های فراوانی شده و حالا در کنار دولتمردان، هنرمندان و سینماگران بالیوود هم با تولید یک فیلم از برنامه توالت سازی پشتیبانی کرده اند.

کد خبر : 26737
تاریخ انتشار : شنبه 28 مرداد 1396 - 4:56

به گزارش پایگاه خبری ججین به نقل از جام جم ، بالیوود، کارخانه رؤیاسازی هند، معمولا با رقص و آواز شناخته می‌شود، اما فیلمسازان هندی از مسائل اجتماعی غافل نیستند و به شیوه خود مشکلات و نابسامانی‌ها را در کارهای خود مطرح می‌کنند. یکی از فیلم‌هایی که به تازگی به روی پرده سینما آمده و با استقبال زیادی هم روبرو شده فیلمی‌ست که به یک کمبود جدی در این کشور بزرگ می‌پردازد.

فیلم «توالت: یک داستان عشقی» مشکل کمبود توالت در هند را با بیانی شاد و ساده مطرح می‌کند. موضوعی که باعث بیماری شهروندان است؛ توریست‌های خارجی را هم رنج می‌دهد و هم به شگفتی وا می‌دارد.

در این کشور پهناور با تمدن باستانی غنی که یکی از اقتصادهای بزرگ جهان شناخته می‌شود، بیش از نیمی از جمعیت از توالت (آبریزگاه) محروم هستند. در کشوری که نزدیک به یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون نفر جمعیت دارد و عده زیادی هنوز در روستا زندگی می‌کنند، بیشتر مردم برای قضای حاجت از فضای آزاد استفاده می‌کنند.

این عمل غیربهداشتی با گسترش آلودگی و میکروب هر سال باعث مرگ و میر بیش از ۲۰۰ هزار نفر می‌شود.

دولت هند به ریاست نارندرا مودی هم خود در سراسر کشور توالت عمومی می‌سازد و هم مردم را به ساختن توالت در خانه‌های خود تشویق می‌کند. نخست وزیر هند به تازگی اعلام کرده است که از زمان قبول مسئولیت در سال ۲۰۱۴ تاکنون دولت او بیش از ۲۰ میلیون توالت ساخته است.

فیلم «توالت: یک داستان عشقی» از زندگی واقعی مردی الهام گرفته که مصمم است در خانه خود توالت بسازد. این مرد ازدواج کرده اما همسرش به دلیل نداشتن توالت خانه را ترک کرده است. حال مرد قصد دارد با ساختن توالت همسر محبوب خود را به خانه برگرداند.

نقش اصلی فیلم را اکشای کومار بازی کرده که از هنرپیشه‌های محبوب و پردرآمد سینمای هند شناخته می‌شود.

سازندگان فیلم می‌گویند در جریان تحقیق برای ساختن فیلم متوجه شده‌اند که انجام عمل طبیعی تخلیه در فضای آزاد تنها موجب گسترش آلودگی و بیماری نیست، بلکه عامل بسیاری از تجاوزات به زنان است. زنی که در تاریکی شب برای قضای حاجب به طبیعت می‌رود، قربانی ضعیفی‌ست برای مردانی که برای حمله به او کمین کرده‌اند.

به نظر سازندگان نهایت ریاکاری در این است که جامعه از سویی به زنان تکلیف می‌کند بدن خود را از مردان نامحرم بپوشانند و از طرف دیگر آنها را برای انجام عملی به شدت خصوصی به فضای باز می‌فرستد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

12 − ده =