نیازمندان را باید پیش از احتیاج ثروتمند کنیم/هرجا حرف رهبری را گوش کردیم، در دنیا سربلند بودیم

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با یادآوری امکانات و پتانسیل‌هایی که در کشور وجود دارد، تاکید کرد: حق نیست در مناطق محروم کاری نکینم؛ باید مردم را ثروتمند کنیم تا جایی که محتاج نشوند نه اینکه محتاج شوند و بعد به کمکشان برویم.

کد خبر : 19880
تاریخ انتشار : پنجشنبه 15 تیر 1396 - 16:56

 

به گزارش پایگاه خبری “ججین” به نقل از ایرنا، محمد مخبر این مطلب را امروز(پنجشنبه) در جشنواره ملی برکت جهادگران با حضور گروه‌های جهادی همکار بنیاد برکت در نمایشگاه دائمی این بنیاد بیان کرد.
وی افزود: در ستاد اجرایی هر طرحی که در این زمینه باشد حمایت می‌شود زیرا در ابتدا مردم را نجات می دهیم تا عزتمند زندگی کنند و در مرحله دوم نیروی انسانی تربیت می شود.

** نخستین ذخائر گاز دنیا را داریم
وی در ادامه با بیان اینکه «ایران، بورکینافاسو نیست، کشوری است که منابع دارد»، اضافه کرد: چهارمین ذخائر نفتی دنیا را داریم یعنی ۹.۳ درصد ذخائر نفتی در اختیار ماست؛ در دنیا در قبال استخراج هر بشکه نفت، هشت بشکه نفت معامله می شود؛ اگر ۱۰۰ میلیارد دلار نفت بفروشیم یعنی ۸۰۰ میلیارد دلار می توانیم بازار داشته باشیم؛ اکنون در قبال هر بشکه نفت همان یک بشکه را برداشت می کنیم.
مخبر یادآورشد: نخستین دارنده ذخائر گاز دنیا هستیم به طوری که ۱۸.۲ درصد ذخائر گاز دنیا در اختیار ماست؛ برای همین است که رهبر معظم انقلاب می گویند خام فروشی نکنید؛ خدا می داند چقدر در این بخش می توانیم اشتغال ایجاد کنیم.
رئیس ستاد اجرائی فرمان حضرت امام (ره) گفت: رتبه نخست تولید زعفران، پسته، خاویار، زرشک و انار در دنیا به کشور ما تعلق دارد؛ ارزش بازار زعفران دنیا ۸.۵ میلیارد دلار است آن هم در حالی که ۹۵ درصد زعفران دنیا در ایران تولید می شود؛ با این حال فقط ۴۰۰ میلیون دلار از آن استفاده می کنیم.
وی ادامه داد: مرکز تولید زعفران در خراسان شمالی و جنوبی و تولید پسته در کرمان است؛ اکنون وضعیت اشتغال در این استان‌ها چگونه است؟
مخبر اضافه کرد: چهارمین رتبه را در استخراج از معادن داریم؛ درآمد ما از صادرات این بخش ۲۰۰ میلیون دلار است؛ از سوی دیگر می رویم در قائنات خراسان شمالی، کارخانه فولاد راه‌اندازی می کنیم، در حالی که قیمت هر لیتر آب برای فولاد در آن منطقه برابر با ارزش سه لیتر بنزین است.
وی با یادآوری اینکه ۲ هزار و ۷۰۰ کیلومتر به دریای بین المللی دسترسی داریم، گفت: هر کشوری که ۲۰۰ کیلومتر مرز دریایی داشته باشد ۲۰۰ میلیون نفر باید آن را اداره کند؛ در حالی که همه شهرهای آباد دنیا در کنار دریاست اما فقیرترین و بیچاره ترین شهرهای ما در کنار دریا قرار دارند؛ مردم را از کنار دریا بردیم در کویر و به آنها می گوییم، کشاورزی کنید.
رئیس ستاد اجرائی فرمان حضرت امام (ره) خاطرنشان ساخت: در ایران ۵۰۰ گونه گیاهان دارویی در استان هایی همانند چهارمحال و بختیاری وجود دارد.
وی، بارندگی گیلان را با کشور هلند مقایسه و اظهار کرد: هرچند کشورمان کم آب است و ما منکر آن نمی شویم، اما استان گیلان ۲ برابر هلند بارندگی دارد؛ با این حال درآمد این کشور از صادرات گل به هفت میلیارد می رسد؛ ما در گیلان چه کرده ایم؟
مخبر افزود: در تولیدات صنایع دستی و همچنین تنوع آن رتبه نخست جهان را داریم؛ بازار صنایع دستی دنیا بین ۲۵ تا ۳۰ میلیارد دلار است اما درآمد ما در این بخش به ۵۰۰ میلیون دلار می رسد.
وی همچنین کشورمان را از نظر میزان آب های سرزمینی جزو ۱۰ کشور نخست دنیا دانست و گفت: میزان آب های سطحی خوزستان به اندازه آب های سطحی فرانسه، آلمان و اسپانیاست؛ با این آب ها چه می کنیم؟

** هرجا حرف رهبری را گوش کردیم، در دنیا سربلند بودیم
وی به نعمت وجود رهبری در کشور اشاره کرد و ادامه داد: هر جا حرف رهبری را گوش داده ایم در دنیا سربلند بودیم و هر جا گوش نکردیم به مشکل برخورد کردیم؛ رهبری ۱۵ سال را در مورد مسائل اقتصادی نامگذاری کردند؛ اگر به الگوی مصرف و تولید عمل کنیم امروز شاهد پیشرفت های بیشتری بودیم.
وی یادآورشد: ایشان تئوری اقتصاد مقاومتی را چند سال پیش اعلام کردند اما امروز در آمریکا عملیاتی شده است.
مخبر به مدیریت جهادی اشاره کرد و گفت: مدیریت جهادی غیر از مدیر جهادی است؛ باید روحیه جهادی در گروه حاکم باشد که یکی از شاخص های اصلی آن توکل است.
رئیس ستاد اجرائی فرمان حضرت امام (ره) گفت: اگر فرد روحیه جهادی داشته باشد سر تا پایش را خلوص می گیرد و دنبال مستضعف و خستگی ناپذیر است.
مخبر گفت: نزد هر مسئولی می‌روی، می گوید امروز از هشت صبح تا ۱۰ شب کار کردم. انسان برای استراحت آفریده نشده است؛ هر کسی در بهترین وضعیت ۵۰ تا ۶۰ ماه رمضان را می تواند پشت سر بگذارد. فرد جهادی استمرار در حرکت دارد، با قدرت پیش می رود و کوتاه نمی آید، امام و رهبری را می بیند.
وی اضافه کرد: مواضع رهبری را از ابتدای جمهوری اسلامی مستند کنید؛ یک روال دارد؛ این افرادند که به دلیل تنوع روحی و ضعف نفس، بالا و پایین می کنند. وقتی روحیه جهادی حاکم باشد استمرار حرکت و ثبات قدم ایجاد می شود و تغییر نمی کند.

** «نبود وحدت در گفتار و عمل» از گرفتاری های جدی ماست
مخبر همچنین نبود وحدت در گفتار و عمل دارد را از گرفتاری‌های جدی ما بیان کرد و افزود: در حرف و عمل ثابت قدم نیستیم که نتیجه آن بی اعتمادی مردم به ماست زیرا هوشمندترین مردم را داریم.
وی اضافه کرد: کسانی که روحیه جهادی دارند باعث می شود انقلابی باشند، تبعیت از رهبری، همه این شاخص های انقلابی بودن را دارد، مجموعه این روحیه، مدیریت جهادی است.
مخبر گفت: تا امروز که ۳۸ سال از انقلاب می گذرد اگر سابقه مسئولان را ببینید، خواهید دید که در جنگ و انقلاب تربیت شده‌اند؛ براین اساس امروز باید این روحیه جهادی تقویت شود.
رئیس ستاد اجرائی فرمان حضرت امام (ره) با تاکید بر بکارگیری مردم در بخش های مختلف اداره کشور گفت: در این صورت امنیت و سیاست تضمین می شود؛ هر جا مردم را کنار گذاشته‌ایم، باخته ایم.
وی افزود: «شما می توانید مردم را به سیستم مملکت وصل کنید؛ البته با مدیریتی که تابع ولایت باشد؛ از مسئولیت‌های سنگین شما این است که مردم را درگیر اداره کشور کنید و آنان را مشارکت دهید.»
مخبر اضافه کرد: اگر در ستاد اجرایی، جریان جهادی را پشتیبانی کنیم در رسیدن به اهداف موفقتر و در اجرای تدابیر رهبری قدم برداشته‌ایم؛ همچنین با یک ریال، پنج ریال کار کرده‌ایم؛ البته هر چه در کشور کار زیربنایی کنیم خوب و نیاز است اما مشکل اساسی کشور بحث اشتغال است.
وی گفت: جریانات جهادی تاکنون به سمت کارهای زیربنایی حرکت کرده‌اند که البته نیاز است و در این زمینه، تردیدی وجود ندارد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.