وی ادامه داد: همچنین باید به آموزش خانواده ها نیز توجه داشت تا در ساعاتی که کودکان در مهد نیستند و در خانه به سر می برند از آموزش های لازم برخوردار شوند.
وی اظهار داشت: تعداد لغاتی که کودکان می آموزند در مهدهای کودک بیشتر از سایر کودکان است و بنابراین امسال با همکاری صدا و سیما و خیرین در نظر داریم خدمات آموزشی مهدها را به کودکانی که در این مراکز نیستند، ارائه دهیم و اعتبارهای لازم برای این کار نیز تامین شده است.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: آموزش های مهد یا والدین تاثیر بسزایی در رشد ذهنی و فکری ، تعاملات اجتماعی و جامعه پذیری کودکان دارد و باید به رشد خدمات آموزشی در مهدها و همچنین حضور کودکان در این مراکز حساس توجه کنیم.
مسعودی فرید اضافه کرد: باید به خانواده ها آموزش های لازم ارائه شود تا وقت کودکان به بطالت سپری نشود و فقط در خانه به تماشای تلویزیون بپردازند بلکه در تعامل مثبت با والدین ، جامعه پذیری بهتری داشته باشند.
به گزارش روز یکشنبه خبرنگار ایرنا، به گفته وی ، هم اکنون حدود هفت هزار و ۵۰۰ مهد شهری، حدود هفت هزار و ۵۰۰ روستامهد و یکهزار و ۲۰۰ تا یکهزار و ۳۰۰ مهد حاشیه ای در کشور فعالیت دارند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰