کشف محراب جمجمه ۱۱۰۰ساله در غار مکزیک
تحقیقات جدید بر روی جمجمههای پیدا شده در غاری در مکزیک نشان میدهد احتمالا این افراد برای یک مراسم آیینی قربانی شدهاند.
به گزارش پایگاه خبری “ججین” به نقل از ایلنا، در سال ۲۰۱۲، حدود ۱۵۰ جمجمه انسان در غاری در چیاپاس مکزیک کشف شد. کشف این تعداد جمجمه سبب شد تا در ابتدا پلیس محلی فکر کند که با صحنه جنایت روبرو شده است. اما تحقیقات جدید نشان میدهد که جمجمهها مربوط به عصر معاصر نیستند و احتمالا قدمت آنها به سالهای ۹۰۰ تا ۱۲۰۰ پس از میلاد میرسد و به احتمال زیاد برای یک مراسم قربانی شدهاند.
این استخوانها پس از کشف، از غار خارج شدند و مورد بررسی قرار گرفتند. با توجه به آنکه این جمجمهها در منطقهای کشف شدند که بنا به گزارشها به دلیل «خشونت و قاچاق مهاجران» مشهور است از این رو گمانههای اولیه بر آن بود که این اجساد ممکن است متعلق به عصر معاصر باشد اما پس از تجزیه و تحلیل بقایا، محققان تشخیص دادند که استخوانها بیش از ۱۰۰۰ سال قدمت دارند.
به گفته محققان، جنسیت بیشتر این قربانیها زن است و در میان آنها بقایای استخوانی سه نوزاد نیز شناسایی شده است. باستانشناسان گزارش دادند که هیچ یک از جمجمهها دندان نداشتند و میتوان گفت دندانهای آنها کشیده شده بود.
خاویر مونتس دپاز (انسان شناس) که به تعیین سن استخوانها کمک کرد، معتقد است: آثار بدست آمده در این غار نشان میدهد که زمانی یک محراب جمجمهها در این غار وجود داشت. از آن جهت بر این امر تاکید میشود چراکه بقایای بدست آمده در این غار بیشتر جمجمه یا تکههای جمجمه است و هیچ اسکلت کاملی پیدا نشده است.
به گفته باستانشناسان در دهه ۱۹۸۰، در غار Banquetasنیز ۱۲۴ جمجمه کشف شده بود که همه آنها دندان نداشتند. همچنین در سال ۱۹۹۳ در جریان کشف غار تاپسکوی شیطان، پنج جمجمه پیدا شد که گمان میرود روی یک نوار چوبی (نوعی شبکه) قرار گرفته بودند.
برچسب ها :انسان ، باستان شناسی ، ججین ، جمجمه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰