تورم قطر منفی ماند
نرخ تورم عربستان پس از سه افزایش متوالی، کاهش پیدا کرد.
به گزارش پایگاه خبری “ججین” به نقل از ایسنا، متوسط شاخص بهای مصرفکننده در بزرگترین اقتصاد جهان عرب تا پایان ماه فوریه به ۵.۲ درصد رسید که نسبت به بازه مشابه منتهی به ماه قبل ۰.۵ درصد کاهش یافته و کمترین تورم ثبت شده هشت ماه اخیر در این کشور بوده است.
در بین بخش های مختلف، بیشترین تورم مربوط به بخش مواد غذایی و نوشیدنی با ۱۳.۲ درصد بوده است و پس از این بخش، ارتباطات با ۱۳.۱ درصد و حمل و نقل با ۹.۸ درصد قرار دارند. از طرف دیگر کمترین تورم مربوط به آموزش با منفی ۹.۵ درصد بوده است و پس از این بخش، آب و برق با منفی ۰.۱ درصد درصد قرار دارد.
بر مبنای ماهانه، نرخ تورم عربستان در این ماه منفی ۰.۱ درصد اندازه گیری شده است که نسبت به ماه قبل ۰.۳ درصد کمتر شده است. متوسط نرخ تورم عربستان در بازه زمانی ۲۰۰۰ تا ۲۰۲۰ معادل ۲.۴۹ درصد بوده است که بالاترین رقم ثبت شده مربوط به ژوئیه ۲۰۰۸ با ۱۱.۱ درصد و کمترین تورم ثبت شده مربوط به فوریه ۲۰۱۹ با منفی ۲.۲ درصد بوده است.
از طرف دیگر نرخ تورم قطر در ۱۲ ماه منتهی به فوریه با ۰.۱ درصد کاهش نسبت به بازه زمانی مشابه منتهی به ماه قبل به منفی ۱.۴ درصد رسید که کمترین تورم ثبت شده در این کشور در چهار ماه اخیر محسوب می شود. در بین بخش های مختلف، فرهنگ و آموزش با تورم منفی ۱۳.۹ درصدی بیشترین تاثیر را در کاهش تورم داشته است و پس از آن نیز لباس و پوشاک با تورم منفی ۸.۹ درصدی و آب و برق با منفی ۵.۸ درصد قرار دارند. از سوی دیگر حمل و نقل با تورم ۴.۴ درصدی پیشتاز گروه های تورمی بوده است و مواد غذایی و نوشیدنی با تورم ۰.۵ درصدی در رده بعد قرار دارد.
بر مبنای ماهانه نرخ تورم قطر منفی ۰.۱ درصد اندازه گیری شده که نسبت به ماه قبل آن ۰.۲ درصد کمتر شده است. لازم به ذکر است که متوسط تورم قطر در بازه زمانی ۲۰۰۵ تا ۲۰۲۰ میلادی معادل ۲.۴۶ درصد بوده که بیشترین تورم ثبت شده در دوره فوق ۱۶.۵۹ درصد و کمترین تورم نیز منفی ۹.۹۶ درصد بوده است.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰