بلایی که قرنطینه سر اقتصاد آلمان آورد!
شماری از اقتصاددانان آلمانی در بیانیه ای مشترک اعلام کردند تعطیلی پنج هفته ای اقتصاد این کشور باعث خواهد شد رشد اقتصادی ۱.۵ درصد کمتر از برآورد قبلی باشد.
به گزارش پایگاه خبری “ججین” به نقل از ایسنا، گروهی از اقتصاددانان آلمانی با اشاره به اینکه قرنطینه سراسری و تعطیلی کسب و کارها بیشتر از زمانی بوده که قبلا تصور می شده است از کاهش بیشتر رشد بزرگ ترین اقتصاد اروپا در سال جاری خبر دادند.
در شرایطی که تولیدات صنعتی آلمان در بدترین وضعیت خود از زمان ثبت آمارهای مربوطه قرار دارد و میزان صادرات نیز به پایین ترین سطح دو دهه اخیر رسیده است، انتظار می رود رشد اقتصادی امسال آلمان به منفی ۶.۵ درصد برسد که ۱.۵ درصد کمتر از برآورد قبلی و بدترین عملکرد بزرگ ترین اقتصاد اروپایی از زمان جنگ جهانی دوم (۱۹۳۹-۱۹۴۵ میلادی) خواهد بود.
به گفته این اقتصاددانان، نرخ بیکاری نیز تحت تاثیر شرایط ایجادشده روندی صعودی خواهد داشت تا جایی که انتظار می رود شمار بیکاران آلمانی با نیم میلیون افزایش نسبت به سال گذشته به بیش از دو میلیون و ۵۷۰ هزار نفر برسد.
ورونیکا گریم- مشاور اقتصادی مرکز مطالعات کیل گفت: ما در حال حرکت به سمت یک رکود فراگیر هستیم. این احتمال وجود دارد که با افزایش شمار مبتلایان شاهد ایجاد موج دوم کرونا نیز باشیم.
این کارشناسان با اشاره به اینکه تمایل سرمایه گذاران خارجی برای انجام پروژه های جدید کاهش یافته است از مواجه شدن شرکت های آلمانی با ریسک های جدید در نتیجه کاهش جریان ورودی سرمایه و کاهش تقاضای واردات جهانی خبر داده اند.
به گفته این اقتصاددانان آلمانی، اقتصاد آلمان سال آینده از رکود خارج می شود و پبش بینی شده است رشد اقتصادی ۴.۵ درصدی در سال آینده برای آن به ثبت برسد. دولت آلمان تاکنون حدود ۱۳۰ میلیارد یورو اعتبار برای مقابله با کرونا و حمایت از کسب و کارهای این کشور تخصیص داده است و با همکاری مشترک فرانسه تلاش دارد تا ۶۰۰ میلیارد یورو نقدینگی به بازارهای مالی اروپایی از طریق مکانیسم ثبات اتحادیه اروپا تزریق کند.
برچسب ها :آلمان ، اقتصاد جهان ، اقتصادایران ، ججین ، خبر اقتصادی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰