کباب بادمجانی در توکات ترکیه

کباب بادمجانی در توکات ترکیه به شیوه سیخ عمودی پخت می‌شود و همراه با فلفل تند٬ گوجه فرنگی و سیر٬ بر روی آتش زغال طبخ می‌شود.

کد خبر : 101918
تاریخ انتشار : یکشنبه 23 تیر 1398 - 11:06

 

 پایگاه خبری “ججین

 

پایگاه خبر ججین

پایگاه خبر ججین

 

کباب توکات که با استفاده از گوشت بره طبخ می‌شود٬ از جاذبه‌های گردشگری در توکات ترکیه است.

کباب بادمجانی توکات به شیوه سیخ عمودی پخت می‌شود و همراه با فلفل تند٬ گوجه فرنگی و سیر٬ بر روی آتش زغال طبخ می‌شود.

 

 

 

پایگاه خبر ججین

پایگاه خبر ججین

پایگاه خبر ججین

پایگاه خبر ججین

پایگاه خبر ججین

پایگاه خبر ججین

پایگاه خبر ججین

پایگاه خبر ججین

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

برچسب ها : ، ، ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

هجده + 7 =