ربیعی: تحریمهای اخیر آمریکا اتفاق جدیدی نیست
سخنگوی دولت با بیان اینکه تحریم رهبری انقلاب توهین به یک ملت بود، گفت: این اقدامات به مردم ایران و جهانیان ثابت کرد که اجماع جهانی که آنها خواستند علیه ایران ایجاد کنند تحقق نخواهد یافت.
به گزارش پایگاه خبری “ججین“، علی ربیعی سخنگوی دولت صبح امروز (چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به هفته قوه قضائیه، اظهار داشت: بنده از نزدیک با شهید بهشتی ارتباط داشتم و شخصیت شهید بهشتی درس آموزیهای زیادی را برای ما دارد و ادب و دانش وی مثال زدنی بود.
وی با بیان اینکه امروز نیازمند تکرار منش شهید بهشتی هستیم، ادامه داد: تفکر وی در اعتقاد به کار تشکیلاتی یکی از ضعفهای امروز ماست که باید روی آن کار کرد و تروریسم کور سازمان مجاهدین خلق (منافقین) و توهم ایدئولوژی، این صدای حق و منطق را کور کرد.
سخنگوی دولت با اشاره به اینکه امروز بحث لغو روادید میان ایران و چین در راستای سهولت ارتباط بین دو کشور مورد بررسی قرار گرفت، تصریح کرد: همچنین یکی دیگر از مباحث، اصلاح ساختار بودجه بود که این اصلاح هم اصلاحات پارادایمی است و امیدوارم وابستگی ما در این زمینه به نفت کم شود.
وی در خصوص نحوه برخورد مأموران نیروی انتظامی با فردی که در فضای مجازی منتشر شد، بیان کرد: این موضوع به رسیدگی قضائی نیاز دارد و نوع واکنش مأموران قانون با آن مورد قطعاً مناسب نبوده و باید به سمتی برویم که رفتار و شیوههای مناسبی را در موضوعات مختلف داشته باشیم و فرماندهان نیروی انتظامی هم از این رفتار راضی نبودند.
ربیعی در خصوص زمان نشست خبری رئیس جمهور، افزود: قرار است در آیندهای نزدیک گفتگوی تلویزیونی و رادیویی رئیس جمهور را داشته باشیم.
سخنگوی دولت با بیان اینکه آمریکا در حین ملاقات ایران با نخست وزیر ژاپن پتروشیمی ما را تحریم کرد و ژست مذاکره هم میگیرد، گفت: این اقدامات به مردم ایران و جهانیان ثابت کرد که اجماع جهانی که آنها خواستند علیه ایران ایجاد کنند تحقق نخواهد یافت و تحریم رهبری انقلاب توهین به یک ملت بود.
وی بیان کرد: این تحریمهای جدید آمریکا در جنبه اقتصادی و عملی اتفاق جدیدی نیست و به نظرم چون آقای ظریف گروه «ب» را علنی کرد و برخی اختلافات درونی آنها را فاش کرد، در تحریم وی بی تاثیر نبود.
وی در پاسخ به سوالی در خصوص عملکرد زنگنه وزیر نفت گفت: آمارهای عملکرد دولت آقای زنگنه را که بررسی می کردم، قبل از برجام و در زمان تحریم ها تلاش آقای زنگنه موجب شد فروش نفت ایران به یک میلیون و ۳۵۰ هزار بشکه افزایش یابد. به عبارت دیگر بیش از ۲۰۰ هزار بشکه فروش نفت نسبت به دولت قبل افزایش یافت.
ربیعی ادامه داد: انتقاداتی به آقای زنگنه در مورد توسعه میادین و لغو قراردادها مطرح می شود. تنها یک مورد لغو قرارداد وجود داشته است که چند سال قراردادشان را خوابانده بودند، در عوض ۵.۶ میلیارد دلار سرمایه گذاری در فاز ۱۱ پارس جنوبی انجام شده است. لذا اتهامات به آقای زنگنه در مورد فروش و استخراج نفت و گاز وارد نیست و معتقدم دوران آقای زنگنه، دوران سختی بوده است.
سخنگوی دولت گفت: دو روز پیش با وزارت اطلاعات تماس گرفتم و با کارشناسان ضدجاسوسی و اقتصادی وزارت صحبت کردم. در مورد دستگاه های پوز (کارتخوان) باید گفت که این امر ربطی به آقای زنگنه نداشته و فساد آور نیز نبوده است. همیشه سنتی بوده که به مستخدم ها پولی پرداخت می شده است اما صاحب صلاحیتترین دستگاه برای اظهارنظر در این خصوص وزارت اطلاعات است.
وی در مورد دستگیری d; جاسوس زن در وزارت نفت گفت: این خانم کارمند یک شرکت اروپایی است. معمولاً این شرکتهای اروپایی و شرکت های خارجی در رقابت شرکتی اقدام به جمع آوری اطلاعات می کنند. قضاوت در مورد اینکه این کار جاسوسی هست یا نه باید توسط وزارت اطلاعات و قوه قضائیه انجام شود.
ربیعی ادامه داد: برای من جالب است که نمایندگان مجلس این موضوع را مطرح می کنند. بیان این مطالب باید از سوی وزارت اطلاعات یا قوه قضائیه انجام شود. انعکاس خبر به نحوی بود که یک زن جاسوس با ۱۶ نفر ارتباط داشته است. کیفیت ارتباط را هم به خواننده واگذار کرده بودند. این نوع بیان، بیان اسلامی نیست و با اخلاق شهید بهشتی سازگار نمی باشد.
سخنگوی دولت اظهارداشت: برای بررسی این موضوع باید وزارت اطلاعات تحقیقات بیشتری انجام دهد. قوه قضائیه هم پرونده را بررسی میکند که با شواهدی که بنده ملاحظه کرده و شنیدهام نشان می دهد یک کارمند شرکتی جمع آوری اطلاعات صنعتی از سیستم نفتی انجام داده است.
برچسب ها :انرژی اتمی ، ایران و آمریکا ، تحریم های آمریکا ، توافق هسته ای ، ججین
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰