۵ دستور پخت ماهی سالمون
سالمون یک ماهی چرب و سرشار از امگا ۳ و پروتئین است. این ماهی باعث کاهش اضطراب می شود و برای سلامت قلب و پیشگیری و کنترل فشارخون بالا مفید است.
به گزارش پایگاه خبری ججین به نقل از برترین ها: سالمون یک ماهی چرب و سرشار از امگا ۳ و پروتئین است. این ماهی باعث کاهش اضطراب می شود و برای سلامت قلب و پیشگیری و کنترل فشارخون بالا مفید است. همچنین عملکرد مغز را تقویت میکند. برای بهره گرفتن از این همه خاصیت خوب است هفته ای یکبار از این ماهی مصرف کنید. برای اینکه مزه های آن تکراری نباشد می توانید هر بار به روش های زیر آن را بپزید و میل کنید.
• تعداد: ۴ نفر
• زمان تهیه: ۳۰ دقیقه
• زمان پخت و برشته شدن: ۳۰ دقیقه
مواد لازم
• ۴ عدد هویج متوسط، خرد شده
•دو عدد چغندر کوچک، خرد شده
• سه قاشق غذاخوری روغن زیتون
• یک قاشق چایخوری نمک دریایی یا معمولی
• ۱۱۵ تا ۱۴۰ گرم فیله سالمون
• یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
• ¼ پیمانه آب پرتقال منجمد
• دو قاشق غذاخوری آب
• پیازچه خرد شده (اختیاری)
۱. فر را با دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید. در تابه فر، هویج، چغندر، نصف روغن و نصف نمک را بریزید. ۲۰ دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند. در طول پخت آنها را هم بزنید تا هر دو طرف سبزیجات بپزند.
۲.در همین زمان، به سالمون نمک و فلفل بزنید. باقی روغن زیتون را داخل تابه بریزید و سالمون را ۳ دقیقه سرخ کنید. آن را برگردانید و ۳ دقیقه دیگر سرخ کنید. آن را داخل ظرف بگذارید و با سبزیجات تزئین کنید. آب پرتقال منجمد و آب را داخل تابه بریزید و یک تا دو دقیقه حرارت دهید تا غلیظ شود. یک قاشق از آن را روی سالمون و روی آنها پیازچه بریزید و سرو کنید.
سالمون با سبزیجات
• تعداد: ۴ نفر
• زمان تهیه: ۱۵ دقیقه
• زمان پخت و برشته شدن: ۱۰ دقیقه
مواد لازم
• ۴۵۰ گرم فیله بی استخوان سالمون، به ۴ بخش تقسیم کنید
• یک عدد لیمو ترش
• یک قاشق غذاخوری شوید تازه ریز شده
• یک قاشق غذاخوری نعنا ریز شده
• یک قاشق غذاخوری جعفری ریز شده
• نصف قاشق چایخوری نمک
• نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
• دو قاشق غذاخوری کره آب شده
۱. فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. پوست لیمو را به اندازه یک قاشق چایخوری رنده کنید. کنار بگذارید. لیمو را نصف کنید. در یک کاسه پوست رنده شده لیمو، سبزیجات، نمک، فلفل و کره را با هم مخلوط کنید و روی سالمون بمالید.
۲. تابه مخصوص فر را چرب کنید. سمت سبزیجات خورده سالمون را کف تابه بگذارید. سه دقیقه بپزید تا طلایی شود. سالمون را برگردانید، آب لیمو بریزید و ۳ تا ۷ دقیقه دیگر آن را داخل فر بپزید.
۳. سالمون را داخل ظرف قرار دهید، از سس داخل تابه روی آن بریزید و در صورت تمایل با پوست رنده شده لیمو و سبزیجات تازه تزئین و سرو کنید.
کتلت سالمون و سیب زمینی
• تعداد: ۴ نفر
• زمان تهیه: ۲۰ دقیقه
مواد لازم
• ۴۰۰ گرم فیله سالمون بی ستخوان
• دو پیمانه خامه ترش و پوره سیب زمینی با پودر پیاز
• نصف پیمانه پودر نان خشک یا نان باگت
• ۳ قاشق غذاخوری شوید تازه خرد شده
• ۱۴۰ گرم سالاد کاهو و کلم
• نصف پیمانه سس سالاد
۱.سالمون را داخل تابه پیرکس قرار دهید. روی آن را سلفون بکشید. ظرف را داخل مایکروفر با قدرت ۱۰۰ درصد به مدت ۲.۵ تا ۳.۵ دقیقه بپزید تا ماهی نرم و پخته شود. در یک کاسه، سالمون، سیب زمینی، پودر نان خشک و شوید را با هم مخلوط کنید. مخلوط به دست آمده را به شکل کتلت درآورید و هر کدام را ۳ تا دقیقه بپزید تا طلایی شود.
۲.سالاد سبزیجات را در ظرف بریزید و کتلت های سالمون را روی آنها قرار دهید و با سس سالاد سرو کنید.
• تعداد: ۴ نفر
• زمان تهیه: ۲۰ دقیقه
مواد لازم
• ۳۰ گرم فتوچینی
•دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
• ۴۵۰ گرم فیله بی استخوان، ۸ تکه شود
• نمک و فلفل سیاه
• ۶ پیمانه اسفناج ریز و تازه
• نصف پیمانه فلفل دلمه ای زرد یا قرمز سرخ شده
• نصف پیمانه سس سالاد با سرکه بالزامیک
۱.فتوچینی را بپزید و آبکش کنید.
۲.یک قاشق غذاخوری روغن زیتون روی سالمون بمالید. نمک و فلفل بزنید. تابه را روی حرارت متوسط گرم کنید و سالمون را داخل آن قرار دهید. ۸ تا ۱۲ دقیقه بپزید تا سالمون بپزد. سالمون را از تابه خارج کنید. برگ های اسفناج، فلفل های دلمه ای و روغن باقی مانده را داخل تابه بریزید و دو دقیقه بپزید. فتوچینی را داخل تابه بریزید. سس سالاد، نمک و فلفل را اضافه کنید. مواد را داخل ۴ کاسه تقسیم کنید و سالمون ها را روی آنها قرار دهید.
سالمون و راویولی
• تعداد: ۴ نفر
مواد لازم
• ۲۶۰ گرم راویولی پنیر
•یک عدد لیمو ترش
• ۳۵۰ گرم فیله سالمون بی استخوان
• نمک و فلفل سیاه
• دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
• ۱۷۰ گرم برگ اسفناج کوچک
• ۳ حبه سیر رنده شده
•دو قاشق غذاخوری کره
• پنیر پارمسان رنده شده
۱. راویولی را طبق دستور نوشته شده روی بسته بندی بپزید.
۲.در همین زمان، لیمو را دو نصف کنید. آب نیمی از آن را بگیرید و نیم دیگر را خرد کنید. تکه ها و آب لیمو را کنار بگذارید. سالمون را نمک و فلفل بزنید.
۳. در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را گرم کنید. سالمون را اضافه کنید و ۸ دقیقه بپزید تا ماهی مغزپخت شود. سالمون را از تابه خارج کنید. اسفناج را دو دقیقه در تابه سرخ کنید. آنها را خارج کنید. آب لیمو، سیر و کره را به تابه داغ اضافه کنید. آنها را تا زمانی که کره آب شود حرارت دهید.
۴. سالمون را به چهار قسمت تقسیم کنید. راویولی و اسفناج را داخل ظرف بگذارید. سس داخل تابه را روی سالمون ها بریزید. ماهی را با تکه های لیمو و پنیر پارمسان سرو کنید.
https://telegram.me/jajinnews
برچسب ها :دستور پخت ماهی سالمون ، آشپزی ، ماهی سالمون ، غذای دریایی ، کتلت ماهی سالمون و سیب زمینی ، ججین
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰