گازوئیل به‌دلیل هزینه حمل‌ونقل روستائیان گران نشد

سخنگوی دولت با بیان اینکه در پیوست های طرح مدیریت مصرف سوخت به روستاییان توجه ویژه شده است، گفت : در این طرح گازوئیل را گران نکردیم تا هزینه حمل و نقل این قشر افزایش پیدا نکند.

کد خبر : 108411
تاریخ انتشار : سه شنبه 28 آبان 1398 - 8:27

 

به گزارش پایگاه خبری “ججینبه نقل از خبرگزاری ایرنا، «علی‌ربیعی» روز سه‌شنبه در نخستین دوره آموزشی مدیریت پروژه های اشتغال‌زایی‌ روستایی و کاهش فقر با اشاره به اجرای طرح مدیریت مصرف سوخت، اظهار  داشت: عادلانه نبود پول ‌یارانه بنزین با عنوان قاچاق سوخت به کشورهای همسایه برود و یا به افرادی پرداخت شود که ۳۳ برابر از دهک ها پایین جامعه بیشتر یارانه بگیرند.
وی با بیان اینکه روستاییان بهره مندی کمتری از بنزین دارند،  افزود: شاید نتوانستیم به درستی مزایای این طرح را توضیح بدهیم اما ذات این  تصمیم  نوعی  عادلانه کردن  یارانه های  بنزین است.
سخنگوی دولت گفت:  قطعا آثار مثبت طرح مدیریت مصرف سوخت در میان مدت مشخص می شود کاهش هزینه های حمل و نقل روستایی در پیوست  های این تصمیم وجود دارد.
ربیعی گفت : گازوییل را گران نکردیم تا هزینه حمل و نقل روستاییان افزایش پیدا نکند توجه به روستا در پیوست طرح بوده است.
سخنگوی دولت همچنین ابراز امیدواری کرد با عادلانه کردن بسیاری از یارانه ها در آینده بتوانیم بیشتر به طبقات پایین جامعه به ویژه روستاییان کمک کنیم.

ربیعی نظام تامین مالی خرد را حائز اهمیت دانست و گفت: این نظام مالی را باید در کشور گسترش دهیم و آنرا بیاموزیم. شورای پول و اعتبار می تواند به عنوان یک رویکرد به این موضوع بپردازد.

وی افزود: اتصال افقی و عمودی بازار در روستا و زنجیره های آن را باید تکمیل کنیم؛ باید بازارهای منطقه‌ای را به یکدیگر متصل کنیم. مصرف از بازارهایی که به اشتغال روستا رونق می دهد آثار اقتصادی و اجتماعی میان مدت در وضعیت زندگی همه ایرانیان خواهد داشت.

سخنگوی دولت با بیان اینکه توسعه زنجیره اشتغال و بازار در روستا نیازمند همکاری و دانش بیشتر است، گفت : ما بر روی اشتغال زنان در روستاها تمرکز کردیم آنها بخش بزرگی از جامعه ما هستند اکثریت پذیرفته شدگان در دانشگاه دختران هستند.  بیشترین کنشگران سازمان های مردم نهاد در ایران زنان هستند؛ ۶۶ درصد اشتغال در سال ۹۷ متعلق به زنان است البته چون زن هستند نباید اشتغال‌های غیر رسمی و بی کیفیت را گسترش دهند.

زنان بهترین و خوش حساب‌ترین وام گیرندگان هستند

ربیعی گفت : سهم زنان از  دریافت تسهیلات خرد ۴۰ درصد است باید نظام پرداخت تسهیلات خرد به جامعه زنان را تجربه کنیم زیرا بهترین و خوش حساب ترین وام گیرندگان هستند.

وی با اشاره به همکاری صندوق کارآفرینی امید و تعدادی از بانک های عامل کشور گفت: زنان روستایی ۴۰ درصد از سهم دریافت تسهیلات را به خود اختصاص داده اند.

دستیار ارتباطات اجتماعی رئیس جمهوری گفت : نرخ مشارکت اقتصادی زنان در زمینه اشتغال زنان از ۱۲ درصد به ۱۸ درصد و در بخش روستایی از ۱۸ درصد به ۲۳ درصد رسیده است.

از طرح اشتغالزایی در روستاها دفاع می کنم

ربیعی  گفت : افزایش نرخ مشارکت زنان در روستاها دستاورد تمرکز یک برنامه هدفدار از اشتغال روستایی بوده است؛ من از طرح اشتغالزایی در روستاها که در این دولت دنبال شد، دفاع می کنم به رغم نقدهایی که با آن شد اما کار خوب و درستی انجام شد و هنوز هم جا دارد که آموزش و پرورش و سازمان فنی و حرفه ای مبنی بر مزیت محلی بر روی این طرح بیشتر متمرکز بشوند

سخنگوی دولت خاطرنشان کرد: باید روی بازارهای روستایی بیشتر کار کنیم و ریسک کارآفرینی در روستاها را کاهش دهیم و روحیه ریسک پذیری را به دانش خود اضافه کنیم.

وی درباره پوشش بیمه ای روستاییان اظهار داشت: در سال‌های اخیر ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار روستایی را تحت پوشش بیمه قرار داده ایم.

ربیعی با ابراز نگرانی از شرایط سالمندی همراه با فقر، گفت: جمعیت ایران در سال‌های نه چندان دور به ۳۰ میلیون سالمند خواهد رسید؛ اگر نتوانیم اشتغال روستایی و نظام بیمه اجتماعی ایجاد کنیم پدیده فقر و سالمندی و زنان فقیر و سالمند را در آینده تجربه خواهیم کرد.

دستیار ارتباطات اجتماعی رئیس جمهوری با اشاره به طراحی نظام بیمه اظهار داشت: ما صرفا طرح اشتغالزایی را دنبال نکردیم بلکه به نظام بیمه روستاییان هم فکر کردیم.

وی با اشاره اقدامات دولت یازدهم و دوازدهم در توسعه زیرساخت‌ها در روستاها گفت: بیش از ۷۰ درصد روستاهای ما تحت پوشش شبکه ارتباطی و اینترنت هستند. روستاهای بالای پنج خانوار در ایران دارای برق هستند؛ شبکه آب آشامیدنی روستاها هر هفته افزایش می یابد و پوشش شبکه گازرسانی به روستاها بیش از ۹۰ درصد و تقریبا نزدیک به ۱۰۰ درصد شده است.

ربیعی گفت: اگر زیر ساخت را به شغل متصل نکنیم در اهداف توسعه و اشتغالزایی روستا موفق نخواهیم شد.  اقدامات زیرساختی ایران در روستاها حتی در بسیاری از کشورهای پیشرفته نیز وجود ندارد.


 

 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

پانزده − 1 =