کیک پنیر و زعتر؛ میانوعدهای لذیذ و مقوی
امروز برای شما روش تهیهی کیک پنیر و زعتر را قرار دادهایم. این میانوعده بسیار لذیذ و مقوی است. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این کیک خوشمزه، با ما همراه باشید.
به گزارش پایگاه خبری “ججین” ، زعتر ادویهای است که در کشورهای عربی و شمال آفریقا به وفور از آن استفاده میشود. معمولا زعتر را به عنوان چاشنی مستقیماً روی غذا میپاشند و یا با روغن زیتون مخلوط کرده، روی نان میمالند و به عنوان پیشغذا استفاده میکنند. زعتر معمولا ترکیبی است از کنجد بو داده، تخم گشنیز، گردو چرخ شده، نخودچی پودر کرده ، پودر زیره، مرزنجوش، سماق و رازیانه. زعتر به همراه پنیر خامهای برای صبحانه گزینه فوقالعادهای است. امروز برای شما روش تهیهی کیک پنیر و زعتر را قرار دادهایم. این میانوعده بسیار لذیذ و مقوی است. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این کیک خوشمزه، با ما همراه باشید.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰