کیک پنیر و زعتر؛ میان‌وعده‌ای لذیذ و مقوی

امروز برای شما روش تهیه‌ی کیک پنیر و زعتر را قرار داده‌ایم. این میان‌وعده بسیار لذیذ و مقوی است. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این کیک خوشمزه، با ما همراه باشید.

کد خبر : 33405
تاریخ انتشار : چهارشنبه 6 دی 1396 - 0:04

 

به گزارش پایگاه خبری “ججین” ،  زعتر ادویه‌ای است که در کشورهای عربی و شمال آفریقا به وفور از آن استفاده می‌شود. معمولا زعتر را به عنوان چاشنی مستقیماً روی غذا می‌پاشند و یا با روغن زیتون مخلوط کرده، روی نان می‌مالند و به عنوان پیش‌غذا استفاده می‌کنند. زعتر معمولا ترکیبی است از کنجد بو داده، تخم گشنیز، گردو چرخ شده، نخودچی پودر کرده ، پودر زیره، مرزنجوش، سماق و رازیانه. زعتر به همراه پنیر خامه‌ای برای صبحانه گزینه فوق‌العاده‌ای است. امروز برای شما روش تهیه‌ی کیک پنیر و زعتر را قرار داده‌ایم. این میان‌وعده بسیار لذیذ و مقوی است. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این کیک خوشمزه، با ما همراه باشید.

کیک پنیر و زعتر؛ میان‌وعده‌ای لذیذ و مقوی
مواد لازم:
آرد: ۲۵۰ گرم
بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
پنیر خامه‌ای خرد شده: ۱۵۰ گرم
گوجه فرنگی خشک شده: ۸۰ گرم
زعتر: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: کمی
فلفل سیاه: کمی
تخم مرغ: ۴ عدد
شیر: ۱۰۰ میلی لیتر
ماست پرچرب: ۵۰ گرم
طرز تهیه:
در ظرفی مناسب، آرد، بکینگ پودر، پنیر خرد شده، گوجه فرنگی خشک شده، زعتر، نمک و فلفل را ریخته و با یکدیگر مخلوط می‌کنیم.
تخم مرغ‌ها را در ظرفی ریخته و به همراه روغن زیتون، شیر و ماست پرچرب، خوب هم می‌زنیم.
مخلوط آرد را به مخلوط تخم مرغ اضافه می‌کنیم و تا جایی مواد را هم می‌زنیم که کاملا یکدست شوند.
قالب مناسبی را چرب کرده و مواد کیک را داخل آن می‌ریزیم و در فر با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد به مدت۴۰ دقیقه قرار می‌دهیم.

 

 


 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

16 − سه =