کشف ۱۳ مومیایی با زبان‌های طلایی در مصر

مصریان باستان این زبان‌های طلایی را داخل دهان مومیایی‌ها قرار می‌دادند، زیرا اعتقاد داشتند که این زبان‌ها به متوفیان کمک می‌کند تا در زندگی پس از مرگ با «اُزیریس» خدای جهان زیرزمینی، ارتباط برقرار کنند.

کد خبر : 1864151
تاریخ انتشار : پنجشنبه 11 دی 1348 - 3:30

https://cdn.ilna.ir/thumbnail/s6EPQjzzYBk7/YdHYY4gWkVxziNocTLLHoQVar3TrxmvO0e6SENMutiBXz7JNO2nT2KLgCR9h7O_-yMtFV2AKWHv4l_4LeI27Qq4xQIoDjB_gIQDHEiqNepRBeBVXNnV0pkOrB_zbtYYl7otfNPZWXfo,/2034003_117-1-470.jpg

به گزارش پایگاه خبری “ججین” به نقل از ایلنا، باستان‌شناسان در یک گورستان واقع در شهر باستانی «اوکسیرینخوس» مصر موفق به کشف ۱۳ مومیایی با زبان‌ها و ناخن‌های طلایی شدند.

تیم کاوش هنگام حفاری در این ناحیه در ۱۶۰ کیلومتری جنوب غربی قاهره، یک چاه دفن مستطیل‌شکل سنگی را کشف کردند که در انتهای آن، تالاری با سه اتاق و بیش از ده مومیایی قرار داشت.

وزارت گردشگری و آثار باستانی مصر می‌گوید بقایای انسان‌های مومیایی در مقبره به دوره بطلمیوسی (حدود ۳۰۴ تا ۳۰ پیش از میلاد) بازمی‌گردد.

 این مقطع زمانی مربوط به دوره‌ای است که در آن سلسله‌ای از نوادگان یکی از ژنرال‌های اسکندر کبیر بر مصر حکمرانی می‌کردند.

 باستان‌شناسان پیش‌تر در اوکسیرینخوس ۱۶ زبان طلایی کشف کرده بودند.

 مصریان باستان این زبان‌های طلایی را داخل دهان مومیایی‌ها قرار می‌دادند، زیرا اعتقاد داشتند که این زبان‌ها به متوفیان کمک می‌کند تا در زندگی پس از مرگ با «اُزیریس»، خدای جهان زیرزمینی، ارتباط برقرار کنند.

 تصور می‌شد حرف زدن متوفیان با اُزیریس به آن‌ها در عبور به زندگی پس از مرگ یاری می‌رساند. آن‌ها همچنین باور داشتند که طلا «گوشت خدایان» است.

 سلیمه اکرم، استاد مصرشناسی در دانشگاه آمریکایی قاهره، در این باره گفت: «تعداد زیاد زبان‌های طلایی در اینجا جالب توجه است.»

 وی اضافه کرد: «احتمالاً این اجساد به افراد نخبه‌تری تعلق دارند که با معابد و آئین‌های حیوانی که در این منطقه فراوان بوده‌اند، ارتباط داشته‌اند. همچنین ممکن است زبان‌های طلایی ‘مد روز’ در مراکز مومیایی‌سازی این منطقه بوده باشد.»

 در این حفاری‌ها ۲۹ تعویذ دیگر همراه مومیایی‌ها یافت شد. برخی از این تعویذها به شکل سوسک‌های سرگین‌غلتان ساخته شده‌اند، زیرا مصریان باستان این حشرات را نمادی از حرکت خورشید در آسمان می‌دانستند.

 دیگر تعویذها به شکل خدایان مصری مانند حوروس، تحوت و ایزیس بوده و برخی از آن‌ها ترکیبی از چندین خدا هستند.

  حفاری همچنین شامل دیوارنگاری‌هایی بود از جمله نقاشی‌ای که صاحب مقبره‌ای به نام «ون‌نفر» را همراه با چندین خدای مصری نشان می‌دهد.


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

16 + 13 =