کشتار صبرا و شتیلا؛ مزدوران فالانژ که روی جنایتکاران صهیونیست را سفید کردند

قتل عام زنان و کودکان بی‌دفاع در اردوگاه‌های صبرا و شتیلا در حومه بیروت، یکی از بزرگترین لکه‌های ننگ در کارنامه سیاه رژیم اشغالگر و مزدوران آن در داخل لبنان است که هنوز هم از فتنه‌افروزی در این کشور دست نمی‌کشند.

کد خبر : 901703
تاریخ انتشار : سه شنبه 28 شهریور 1402 - 7:16

 

به گزارش پایگاه خبری “ججین” به نقل از خبرگزاری تسنیم، از زمان وقوع حادثه شوم نکبت و آغاز اشغالگری رژیم جعلی اسرائیل در اراضی فلسطین در سال ۱۹۴۸، این رژیم کارنامه‌ای سیاه از جنایت‌های بی‌سابقه بشری علیه اعراب به طور کلی و مردم فلسطین به شکل خاص، برای خود به ثبت رسانده است. نسل‌کشی‌ها و جنایت‌هایی که رژیم اشغالگر از آن زمان تاکنون انجام داده، روی همه فاشیست‌های تاریخ بشریت از جمله رژیم‌های آپارتاید در سراسر جهان را سفید کرده است.

در این میان کشتار «صبرا و شتیلا» یکی از معروف‌ترین جنایت‌های رژیم اشغالگر محسوب می‌شود که هنوز هم بعد از گذشت ۴ دهه، عاملان آن مجازات نشده‌اند. در تاریخ ۱۷ سپتامبر ۱۹۸۲ مردم لبنان با خبر یک جنایت بزرگ و خونین در اردوگاه‌های صبرا و شتیلا در حومه بیروت از خواب بیدار شدند. این یکی از بزرگترین کشتارهای جهان در عصر جدید و یا حتی کل تاریخ بود. قتل عام لبنانی‌ها و فلسطینی‌های ساکن اردوگاه‌های صبرا و شتیلا به مدت چند روز ادامه داشت.

معروف‌ترین جاسوس اسرائیل در لبنان که رئیس جمهور شد

در بحبوحه اوضاع آشفته لبنان در پی فتنه‌افروزی‌های مزدوران رژیم صهیونیستی و جنگ داخلی این کشور، در تاریخ ۱۴ سپتامبر ۱۹۸۲ «بشیر الجمیل» رهبر حزب فالانژها و معروف‌ترین جاسوس اسرائیل در لبنان به فاصله چند روز بعد از تصدی پست ریاست‌جمهوری این کشور ترور شد.

بشیر الجمیل بعد از در دست گرفتن قدرت در آن زمان به‌عنوان رئیس جمهور لبنان و رهبر حزب فالانژها که در واقع جاسوس رژیم صهیونیستی بود ضمن کمک نظامی و میدانی به اسرائیل برای اشغال لبنان، حتی قول امضای قرارداد صلح با اسرائیل را نیز داده بود. بشیر الجمیل از روزهای اول قدرت گرفتن در صحنه داخلی لبنان در پی ایجاد روابط قوی با اسرائیلی‌ها بود و همیشه سعی می‌کرد در عملیات‌های خود نظر اسرائیلی‌ها را جویا شود و مطابق آن عمل کند. بر اساس اطلاعات موجود روابط حزب فالانژها و اسرائیل از سال ۱۹۷۵ و بعد از جنگ داخلی لبنان آغاز شد؛ جایی که فالانژیست‌ها برای سرکوب آوارگان فلسطینی و نابودی گروه‌های مقاومت موجود در لبنان از اسرائیل درخواست کمک کردند که با پاسخ مثبت تل‌آویو این همکاری‌ها در زمینه نظامی آغاز شد.

پایگاه خبر ججین

مناخیم نیفوت، یکی از مقامات ارشد موساد که در زمان جنگ در لبنان حضور داشت طی یادداشتی که برای فرماندهان ارتش و سرویس جاسوسی اسرائیل فرستاده بود اعلام کرد؛ فعالیت‌های سیاسی در داخل لبنان با ادامه حضور ارتش اسرائیل گره خورده است و به‌ویژه فالانژها همکاری خوبی با اسرائیل دارند و تا زمانی که سوری‌ها و فلسطینی‌ها از لبنان عقب‌نشینی نکنند این وضعیت می‌تواند ادامه یابد.

الجمیل قبل از ترور شدن با «آریل شارون» نخست‌وزیر و وزیر جنگ وقت رژیم صهیونیستی دیدار و او را تشویق کرده بود که فلسطینیان را از بیروت و اردوگاه‌های اطراف آن اخراج کند.

کشتاری که روی جنایتکاران تاریخ را سفید کرد

یک روز بعد از ترور بشیر الجمیل، ساعت ۶ صبح روز ۱۵ سپتامبر ۱۹۸۲ بود که ساکنان اردوگاه‌های صبرا و شتیلا واقع در حوالی بیروت صدای خودروهای رژیم صهیونیستی را شنیدند که به سمت منطقه ورزشی مجاور این اردوگاه حرکت می‌کرد. آنها به سرعت متوجه شده‌اند که نیروهای اشغالگر آنها را محاصره کرده و خطر بزرگی آنها را تهدید می‌کند. ظهر همان روز توپخانه های رژیم صهیونیستی ورودی جنوبی اردوگاه را گلوله‌باران کردند.

پایگاه خبر ججین

عصر روز ۱۶ سپتامبر و در حالی که خانواده‌های فلسطینی و لبنانی و سوری مستقر در این اردوگاه‌ها هیچ راه فراری از محاصره اسرائیل نداشتند، خود را در بیمارستان‌ها و اتاق‌های مخفی و اماکن غیر قابل استفاده پنهان کردند؛ آن هم در شرایطی که اردوگاه کاملا خالی از مبارزان و سلاح بود. اغلب این افراد زن و کودک و سالخورده بودند که ابتدا مورد تجاوز و وحمله وحشیانه شبه نظامیان وابسته به حزب فالانژها قرار گرفتند. کشتاری که صهیونیست‌ها به همراه مزدوران فالانژ در اردوگاه صبرا و شتیلا به راه انداختند به مدت ۴۳ ساعت طول کشید و طی آن ۳۵۰۰ نفر قتل عام شدند که اغلب فلسطینی بودند.برخی نیز قربانیان این جنایت را بالغ بر ۶ هزار تن می‌دانند. این کشتار تا صبح روز ۱۸ سپتامبر ادامه داشت و مقاومت زنان و نوجوانانی که در اردوگاه بودند نتوانست در برابر وحشی‌گری صهیونیست‌ها و جاسوسانشان کاری از پیش ببرد.

پایگاه خبر ججینپایگاه خبر ججین

نظامیان رژیم اشغالگر ماموریت محاصره اردوگاه صبرا و شتیلا را بر عهده داشتند و به شبه نظامیان حزب فالانژ خبر دادند که مبارزان مسلح فلسطینی اردوگاه‌ها را ترک کرده‌اند. شاهدان عینی این جنایت صحنه‌های وحشتناکی از وحشی‌گری مزدوران رژیم اشغالگر علیه ساکنان اردوگاه توصیف می‌کنند. بر اساس این روایات عینی، فالانژها بعضاً قبل از کشتن قربانیان آنان را شکنجه می دادند چشم‌هایشان را درمی آوردند، زنده زنده پوستشان را می کندند، شکم ها را می دریدند، به زنان و دختران گاه بیش از ۶ بار تجاوز می‌کردند و در آخر به ضرب گلوله آنها را از پا درمی آوردند.بچه‌ها را از وسط دو شقه می کردند و مغزشان را به دیوار می کوبیدند. در حمله به بیمارستان عکا تمام بیماران را بر روی تخت کشتند. دست بعضی را به ماشین می بستند و در خیابان ها می کشیدند، دست های فراوانی برای بیرون آوردن دستبند و انگشتر قطع شد.

پایگاه خبر ججین

نقش مستقیم اسرائیل در کشتار صبرا و شتیلا و تلاش برای جعل حقیقت

«رونن بروگمان» روزنامه‌نگار و نویسنده صهیونیست سال گذشته اطلاعاتی را در روزنامه یدیعوت آحارانوت و نیویورک‌تایمز منتشر کرد که نشان می‌دهد مقامات نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی و رهبران حزب فالانژها در آن زمان با یکدیگر همکاری کردند تا مسئولیت مستقیم آن‌ها در جنایت صبرا و شتیلا پنهان بماند.

اطلاعات و اسناد این روزنامه‌نگار صهیونیست به حقایق جلسه محرمانه‌ای که شماری از مقامات اسرائیلی با تعدادی از رهبران حزب فالانژها در تاریخ ۱۹ سپتامبر ۱۹۸۲ برگزار کردند می‌پردازد؛ جلسه‌ای که در آن «رفائیل ایتان» رئیس وقت ستاد ارتش اسرائیل، «امیر دروری» فرمانده وقت منطقه شمالی ارتش رژیم صهیونیستی و «مناخیم نیفوت» از مقامات ارشد موساد در آن زمان به‌همراه شمار زیادی نگهبان حضور داشتند.

رفائیل ایتان در آن زمان به فالانژیست‌ها پیشنهاد کرد: «یک روایت ساختگی منتشر کنید و بگویید آنچه اتفاق افتاده در امتداد وقایع شهر «دامور» در شهر صیدا (در جریان جنگ داخلی لبنان) است یا ادامه «جنایتی» که نیروهای سوری علیه مسیحیان در لبنان مرتکب شدند، همچنین می‌توانید بگویید هنگامی که شما وارد اردوگاه‌ها شدید یک درگیری داخلی میان ساکنان آنها وجود داشت و اصلاً تنشی میان ساکنان اردوگاه و نیروهای حزب فالانژ رخ نداد».

پایگاه خبر ججین

بر اساس گزارش این رسانه صهیونیستی، با وجود این‌که حقیقت نقش اسرائیل و حزب فالانژها در کشتار اردوگاه صبرا و شتیلا محرز بود اما اسرائیل تلاش کرد روایتی دروغین در این زمینه ارائه دهد و بگوید که شمار زیادی از قربانیان اردوگاه‌های صبرا و شتیلا در درگیری‌های داخلی بین ساکنان این اردوگاه‌ها کشته شده‌اند.

جولان فالانژها در لبنان با عناوین جدید

فالانژها در دوره جدید تحت عنوان حزب «الکتائب» و «القوات اللبنانیه» (حزب نیروهای لبنانی) به ریاست سمیر جعجع در لبنان فعال هستند و همان سیاست خرابکارانه فالانژها را دنبال می‌کنند؛ به طوری که نمی‌توان در هیچ یک از اقدامات مخرب و فتنه‌هایی که طی دو دهه گذشته لبنان شاهد آن بوده، رد پای آنها را مشاهده نکرد.

ماهیت فاشیستی و غیرانسانی این حزب از همان آغاز مشخص بود، چرا که یکی از اعضای آن، در خاطرات خود درباره نحوه شکل‌گیری حزب فالانژ می‌نویسد، تشکیل این حزب پس از دیدار رئیس مؤسسه از آلمان، در خلال دوران نازی‌ها، از لبنان شکل گرفت؛ در حقیقت حزب فالانژ، الهام‌گرفته‌شده از حزب نازی‌های آلمان است. حزب سمیر جعجع که منفی‌ترین چهره لبنان است و به جاسوسی برای دشمن اشغالگر در دوره‌های مختلف شهرت دارد، اولین مهره صهیونیست‌ها برای فتنه داخلی در لبنان است. طی ۲ دهه گذشته فرمانده سابق فالانژیست‌های لبنان کنار متحدان خود در همه توطئه‌هایی که آمریکا و رژیم صهیونیستی ضد لبنان ترتیب می‌دادند مشارکت مستقیم داشت. کشتار مردم لبنان در منطقه الطیونه بیروت در اکتبر ۲۰۲۱ یکی از جدیدترین جنایات بقایای فالانژها در لبنان محسوب می‌شود.

تضعیف و ضربه زدن به مقاومت که از سال ۲۰۰۰ با اخراج اشغالگران صهیونیست از جنوب لبنان، جایگاه ملی خود را در سطوح مختلف در لبنان تثبیت کرده، هدف اصلی حزب جعجع و متحدان آن در لبنان است. آنها برای تحقق این هدف خود طی دو دهه گذشته از هیچ توطئه‌ای -چه نظامی و -چه سیاسی و … علیه حزب‌الله دریغ نکرده‌اند. اما دستاوردها و معادلات مهم و راهبردی که مقاومت برای دفاع از لبنان و حاکمیت آن در تقابل با دشمن صهیونیستی-تکفیری رقم زده، ثابت می‌کند که دوران مزدوران اسرائیل در لبنان به سر آمده و همه دست و پا زدن‌های آنها صرفا برای بقا است.

 


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.