کباب بادمجانی در توکات ترکیه
کباب بادمجانی در توکات ترکیه به شیوه سیخ عمودی پخت میشود و همراه با فلفل تند٬ گوجه فرنگی و سیر٬ بر روی آتش زغال طبخ میشود.
کد خبر : 101918
تاریخ انتشار : یکشنبه 23 تیر 1398 - 11:06
پایگاه خبری “ججین“
کباب توکات که با استفاده از گوشت بره طبخ میشود٬ از جاذبههای گردشگری در توکات ترکیه است.
کباب بادمجانی توکات به شیوه سیخ عمودی پخت میشود و همراه با فلفل تند٬ گوجه فرنگی و سیر٬ بر روی آتش زغال طبخ میشود.
برچسب ها :ترکیه ، ججین ، عکس ، کباب توکات
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰