کاهش حملات قلبی با مصرف روزانه پنیر
به گفته محققان بنیاد قلب انگلیس، با وجود اینکه پنیر چرب است، اما مصرف مقداری معین از آن میتواند تا حد زیادی برای در امان ماندن از بیماریهای قلبی و سکته مغزی مؤثر باشد.
به گزارش پایگاه خبری “ججین“، نتایج تازهترین بررسیهای انجام شده در بنیاد قلب انگلیس نشان داده است، مصرف روزانه مقداری پنیر میتواند خطر حمله قلبی و سکته مغزی را کاهش دهد.
به گفته محققان، با وجود اینکه پنیر چرب است، اما مصرف مقداری معین از آن میتواند تا حد زیادی برای در امان ماندن از بیماریهای قلبی و سکته مغزی مؤثر باشد.
پژوهشگران بنیاد قلب انگلیس در این مطالعه باور دارند، مصرف روزانه ۴۰ گرم پنیر منجر به افزایش سطح “کلسترول خوب” میشود و میتواند خطر حمله قلبی را تا ۱۴ درصد و سکته مغزی را تا ۱۰ درصد کاهش دهد.
براساس نتایج به دست آمده، دریافت به اندازه پنیر، علاوه بر افزایش سطح کلسترول خوب، سطح کلسترول بد را نیز کاهش میدهد.
این نتایج حاصل بررسی ۱۵ مطالعه پیشین در ارتباط با مصرف پنیر و پژوهشهای جدید محققان انگلیسی و چینی نسبت به مصرف این ماده غذایی است.
براساس نظر محققان بنیاد قلب انگلیس «پنیر منبع خوبی از کلسیم است؛ با وجود غنی بودن پنیر از چربی اشباع شده که ظاهراً برای سلامت قلب خوب نیست، وجود کلسیم در این ماده غذایی به این معنی است که بدن، چربی کمتری را جذب میکند؛ علاوه بر این، پنیر حاوی یک اسید است که میتواند از لخته شدن خون در شریان ها جلوگیری کند».
برچسب ها :ججین ، حملات قلبی ، سلامت ، پنیر
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰