چیکن کوردون بلو، یک غذای آمریکایی

«کوردون بلو» یک غذای آمریکایی است که امروز تصمیم داریم روش تهیه‌ی آن را به شما آموزش دهیم. برای آشنایی با مواد اولیه و طرز تهیه‌ی این غذای خوشمزه، با ما همراه باشید.

کد خبر : 26606
تاریخ انتشار : پنجشنبه 26 مرداد 1396 - 16:01

 

به گزارش پایگاه خبری ججین به نقل از خبرگزاری تابناک، «کوردون بلو» یک غذای آمریکایی است که امروز تصمیم داریم روش تهیه‌ی آن را به شما آموزش دهیم. برای آشنایی با مواد اولیه و طرز تهیه‌ی این غذای خوشمزه، با ما همراه باشید.

 

Image result for ‫چیکن کوردون بلو‬‎

 

مواد لازم:
سینه‌ی مرغ: دو عدد
تخم مرغ زده شده: ۲ عدد
پنیر چدار رنده شده: ۲۵۰ گرم
آرد: یک و نیم پیمانه
آرد سوخاری: یک و نیم پیمانه
نشاسته: دو قاشق غذاخوری
ژامبون مرغ: به میزان لازم
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم
طرز تهیه:
استخوان‌های سینه مرغ را گرفته و هر کدام را از عرض، به دو یا سه بخش، تقسیم می‌کنیم. هر کدام از تکه‌های مرغ را داخل یک کیسه فریزر قرار داده و با بیفتک کوب یا گوشت کوب به آرامی روی آن می‌کوبیم تا صاف و نازک شود.
هر دو طرف تکه‌های مرغ را به نمک و فلفل، آغشته می‌کنیم. روی هر تکه‌ی مرغ، یک قطعه ژامبون قرار داده و سطح آن را کاملا با پنیر، می‌پوشانیم. سپس از عرض شروع به رول کردن مرغ، همراه با ژامبون و پنیر می‌کنیم. برای ثابت ماندن می‌توانید از خلال دندان استفاده کنید.
سه ظرف آماده می‌کنیم، در اولی تخم مرغ زده شده، در دومی پودر نشاسته و آرد و در سومی، آرد سوخاری را می‌ریزیم.
تکه‌های مرغ آماده شده را ابتدا داخل تخم مرغ فرو برده سپس در پودر نشاسته و آرد و در آخر در آرد سوخاری می‌غلتانیم.
سپس آنها را در ظرفی چیده و به مدت نیم ساعت داخل فریزر قرار می‌دهیم تا خودش را بگیرد. پس از گذاشتن این زمان، هر کدام از تکه‌های مرغ آماده شده را در روغن داغ، سرخ می‌کنیم تا طلایی رنگ شود. چیکن کوردون بلو، آماده است.

telegram.me/jajinnews

 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

دو × پنج =